- Konu Sahibi missplayful
Tamam hadi mutlu olun kizlar bugun mesaj atmadi sapik hain spor hocasi. Facebook a da girdi.al iste kacirdim elimden.
Niye mutlu olalım ki? Kaçırmak istemeseydin kaçmazdı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam hadi mutlu olun kizlar bugun mesaj atmadi sapik hain spor hocasi. Facebook a da girdi.al iste kacirdim elimden.
Mesaj at dedim atmadin. Simdi kacirdim diyorsun, ilgincsin. Ne kadar abartiyorsunuz bir yemege cikmayi. Biraz dikkatli olduktan ve icmedikten sonra birsey olmaz. Hala kacirmis sayilmazsin.
Napiyim sasirdim kimisi msj at diyor, kimisi atma...kimisi tokat at.... hic bana msj atma. Bugun. Msj atRsa yemege gidicm
sen mesaj at. nasılsın de. yada sporla ilgili bişey at ortaya muhabbet açılsın.
Yemin ederim var bi bozukluk adamda fb dan konusmaya calistim, ne zaman go rusecegiz diyor ne zaman istersen dedim havada kaldi.Bunun ustune 3 kere daha sordu havada kaldi ozledim diy or icraat yok.hani su saatte sunu bunu yapalim demiy or.hic boyle sey gormedim. Ben sinirlenmeye basladim. Ben iyi isten sonra goruselim deyince gulucuk yollamis evet mi hayir mi belli degil. Sunu bunu ypicm gelirim gelmem diye mazeret de bildirmemis
görüşelim dediğinde ne zaman istersen demeseydin keşke. konuşalım, ikimiz de uygun olursak görüşürz falan deseydin.
şimdi sen bunu spor salonunda gördüğünde sakın sinirlendiğini belli etme, en güzel gülücüklerinle görsün seniama o gülücükler ona karşı değil, genel durumun böyle olsun.
senden randevu koparabildiğinde ( bence ilkinde kabul etmeyebilirsin, aa işim var o gün doluyum mesela) bi görüşürsün, çok yakınlaşmadan güzel vakit geçirmeye bakarsın.
belki sen istemeyeceksin belli mi olur,
ben biriyle görüşmeyi çok istediğimde karşımdakinde tuhaf bir toto kalkması sezinliyorum.
pek belli etmem o yüzden![]()
görüşelim dediğinde ne zaman istersen demeseydin keşke. konuşalım, ikimiz de uygun olursak görüşürz falan deseydin.
şimdi sen bunu spor salonunda gördüğünde sakın sinirlendiğini belli etme, en güzel gülücüklerinle görsün seniama o gülücükler ona karşı değil, genel durumun böyle olsun.
senden randevu koparabildiğinde ( bence ilkinde kabul etmeyebilirsin, aa işim var o gün doluyum mesela) bi görüşürsün, çok yakınlaşmadan güzel vakit geçirmeye bakarsın.
belki sen istemeyeceksin belli mi olur,
ben biriyle görüşmeyi çok istediğimde karşımdakinde tuhaf bir toto kalkması sezinliyorum.
pek belli etmem o yüzden![]()
Ne zaman istersen diye de cevap verilmez. Ben istedigim zaman sana bildiririm o zamana kadar hazir ol diyebilirdin. Bence artik hic cevap verme ya da konusmaya calisma cunku olay baska bir boyuta gecmis.
Ben naptigimi biliyor muyum:'( 9 aydir yanlizim sacmaladm.
Bundan sonra ignore etmelisin. Hatta mumkunse face ini deactivate yap, merak etsin. Yatak iliskisi disinda gercekten ilgilendiyse merak eder. Mutlaka bir mesaj atar. Atmazsa da orali olma.
Super fikir!@@@