• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor hocamdan hoslaniyorum!

Tamam hadi mutlu olun kizlar bugun mesaj atmadi sapik hain spor hocasi. Facebook a da girdi.al iste kacirdim elimden.

E cevap ver sende mesajına o zaman?

Tamam yemek teklifini kabul ediyorum de ne kaybedersin ki sanki. Yemeğe çıktınız diye de illa sevgili mi olacaksınız tanımış olursun hem iyice.

1 gun cevap atmadi diye kacirmis olmazsin bence, eger gercekten hoslaniyosa sen mesaj atinca cevap verecektir,10 gun gecmedi ya ustunden.O kadar da cok hoslaniyosan cik yemege gitsin ya dusunup sikma kendini,akisina birak.

Mesaj at dedim atmadin. Simdi kacirdim diyorsun, ilgincsin. Ne kadar abartiyorsunuz bir yemege cikmayi. Biraz dikkatli olduktan ve icmedikten sonra birsey olmaz. Hala kacirmis sayilmazsin.

Napiyim sasirdim kimisi msj at diyor, kimisi atma...kimisi tokat at.... hic bana msj atma. Bugun. Msj atRsa yemege gidicm

sen mesaj at. nasılsın de. yada sporla ilgili bişey at ortaya muhabbet açılsın.

sen mesaj at. nasılsın de. yada sporla ilgili bişey at ortaya muhabbet açılsın.

Yemin ederim var bi bozukluk adamda fb dan konusmaya calistim, ne zaman go rusecegiz diyor ne zaman istersen dedim havada kaldi.Bunun ustune 3 kere daha sordu havada kaldi ozledim diy or icraat yok.hani su saatte sunu bunu yapalim demiy or.hic boyle sey gormedim. Ben sinirlenmeye basladim. Ben iyi isten sonra goruselim deyince gulucuk yollamis evet mi hayir mi belli degil. Sunu bunu ypicm gelirim gelmem diye mazeret de bildirmemis

Ben bunun foyasini ortaya cikaricm.Turk kiz ark larimls konustum sen orda kala kala saflasmissin, adam tekin degil diyorlar yan cebimde dursun yapiyor diyorlar.neyse Amerikali kizlar inanirda ben inamam, nasilsa bizim kizlar cindir diye konu actim

görüşelim dediğinde ne zaman istersen demeseydin keşke. konuşalım, ikimiz de uygun olursak görüşürz falan deseydin.

şimdi sen bunu spor salonunda gördüğünde sakın sinirlendiğini belli etme, en güzel gülücüklerinle görsün seni :1: ama o gülücükler ona karşı değil, genel durumun böyle olsun.

senden randevu koparabildiğinde ( bence ilkinde kabul etmeyebilirsin, aa işim var o gün doluyum mesela ;) ) bi görüşürsün, çok yakınlaşmadan güzel vakit geçirmeye bakarsın.

belki sen istemeyeceksin belli mi olur,

ben biriyle görüşmeyi çok istediğimde karşımdakinde tuhaf bir toto kalkması sezinliyorum.

pek belli etmem o yüzden :23:

Yemin ederim var bi bozukluk adamda fb dan konusmaya calistim, ne zaman go rusecegiz diyor ne zaman istersen dedim havada kaldi.Bunun ustune 3 kere daha sordu havada kaldi ozledim diy or icraat yok.hani su saatte sunu bunu yapalim demiy or.hic boyle sey gormedim. Ben sinirlenmeye basladim. Ben iyi isten sonra goruselim deyince gulucuk yollamis evet mi hayir mi belli degil. Sunu bunu ypicm gelirim gelmem diye mazeret de bildirmemis

Ne zaman istersen diye de cevap verilmez. Ben istedigim zaman sana bildiririm o zamana kadar hazir ol diyebilirdin. Bence artik hic cevap verme ya da konusmaya calisma cunku olay baska bir boyuta gecmis.

görüşelim dediğinde ne zaman istersen demeseydin keşke. konuşalım, ikimiz de uygun olursak görüşürz falan deseydin.

şimdi sen bunu spor salonunda gördüğünde sakın sinirlendiğini belli etme, en güzel gülücüklerinle görsün seni :1: ama o gülücükler ona karşı değil, genel durumun böyle olsun.

senden randevu koparabildiğinde ( bence ilkinde kabul etmeyebilirsin, aa işim var o gün doluyum mesela ;) ) bi görüşürsün, çok yakınlaşmadan güzel vakit geçirmeye bakarsın.

ben biriyle görüşmeyi çok istediğimde karşımdakinde tuhaf bir toto kalkması sezinliyorum.

Ben burda kala kala salaklasti. Cidden.kizlar cok akillisiniz.supersiniz valla. Ne biliyim uygunum ne zaman istersrn dedi. 3 kez sordu delimj ne gene ayni se yi dedim.keske dedigin gibi ne zaman istersrn demeseydim. Hay dilim tutulsn ins

bir kere bir çalışanın işyerine gelen müşterilerle böyle yakınlık kurması hiç etik bi davranış değil.

ayrıca daha 2 günde böyle yakınlık gösteriyorsa, tehlike sinyalleri çalıyor demektir:)

unutma çabuk başlayan çabuk biter ;)

biraz ağırdan sat kendini..

Ben burda kala kala salaklastim.Cidden.kizlar cok akillisiniz.supersiniz valla. Ne biliyim uygunum ne zaman istersrn dedim. 3 kez sordu delimj ne gene ayni se yi dedim.keske dedigin gibi ne zaman istersrn demeseydim. Hay dilim tutulsn ins

Son düzenleme:
Back
X