- 9 Mayıs 2017
- 55
- 38
- 8
- 34
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Bu arada dispraksi şüphe edilen rahatsızlığın adı
Birde yazdım ama üzüldüm
Vardır bu durumu yaşayan anneler
Onlara Allah sabır versin
Benim üzüntüm umarım yanlış anlasilmaz
Bende öyle düşünüyorum oğlum erkek öğretmenlere karşı böyle davranıyor doktorda erkekti ve cevap verirken çok sessizce çekinerek cevapladı sorularıCanim varsa bir rahatsiz li çıksın ki şimdiden ortaya tedavi süreci başlasın
Ama bir rahatsızlığı yok gibi, inşallah emar da da birsey çıkmaz. Hocasina karşı belki çekingen davranmıştır, dediği hareketleri yapamamistir bundan, ondan öyle düşünüyordur.
Eğer böyle bir problem çıkarsa zaten bu durumu kabullenip çocuğa en iyi şartları sunmak için bilgi ve destek alırız çok teşekkür ederim cevabınız içinYorumlara falan baktim da cocugunuzda herhangi bir hastaliktan suphelenildiginde ve oyle cikmadiginda neden "doktor zirvalamis" falan diyorsunuz? Adi ustunde doktor, cocugunuzda benzer bulgular vardir, o da bu olabilir diyip incelemeye almistir. Cocugunuzun iyiligi icin yapiyor bunu.
Ayrica hastalik bunlar, ayip degil. Utanilacak, saklanilacak bir durum yok. Her rahatsizligin dernekleri, ozel etkinlikleri vs var. Bu sayede aileler ve cocuklar bilinc kazaniyor. "Emarda bir sey varsa da bosver" gibi tavsiyeler vermiyorlar mesela. Herkes doktor olmus ne guzel.
Ana okuluna gidiyor öğretmeni spor hocası sacmalamiş kerem zehir gibi bir çocuk dediçocuğunuz 6.5 yaşındaysa okul çağındadır. öğretmeni hiç böyle bir durum veya şüpheden bahsetti mi size?
Amin teşekkür ederimSonuçları bekleyin...
Varsa herhangi bir rahatsızlık, geç olmadan tedaviye başlanılır...
Geçmiş olsun... Allah şifa versin...
Kızmadım ama böyle bir şey söylemek için bir müddet gözlem yapması gerekirdi bir derste anlaşılacak bir şey değil buDediginiz hastalik sadece zihinsel, algi bozuklugu degil. Hareket koordinasyon bozuklugu. Hoca da muhtemelen bundan yola cikarak oyle birsey soylemistir.
Gecmis olsun umarim birseyi yoktur ama hocaya da kizmayin bence iyi birsey dikkat ediyor olmasi, uyarmasi.
Allah arkadaşınızın yardımcısı olsunArkadaşımızın oğlu doğum esnasında oksijensiz kalmış ,ama bunu çok da bilmiyorlardı ilkokul aşamasında koordinasyon,kalem tutma ile sorunlar yaşandığında gittikleri uzmanlar söylemişler.Cocuk mizaç olarak sınırlı ve hayta olarak tabir edebileceğimiz bir çocuktu,baba da uygun bir rol model değildi bu yüzden bazı davranışları yaşadığı sorundan miydi yoksa sosyal çevre etkisinde miydi bilmiyorum.Bahsettiginiz tanı direk zihinsel performans ile ilişkili değil diye biliyorum.Motor becerilerde bir dizi senkronizasyon sorunu.Bu tanıyı alan etrafımda yok.Bence emar sonuçlarını bekleyin,böyle bir tanı alırsa da lütfen üzülmeyin.Jimnastik ,yüzme çocuğun vücudunu kullanmayı öğrenmesi ve kasların eşgüdüm halinde çalışmasına yönelik güzel spor dalları .
Canim suphelinen tani Dispraksi imiş.Motor becerilerde yaşanılan problemleri içeriyor.disleksi doktor tahliliyle anlaşılır mı bilemedim. o kısma rehberlik araştırma merkezleri bakıyor bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?