Spor hocasinin yakinligi

ezraaaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
79
96
18
31
Selam kizlar basliktanda anlayacaginiz gibi 1 haftadir sora gidiyorum evli ve bebekli bi bayanim yaşim 22 amacım zaten dogum kilolarimi attim şimdi sıkılaşmak eski formuma dönmek ablamla beraber gidiyoruz ilk 1 2 gün hoca yoktu bayan katında ama 2 3 gundur geliyor ben biseyler yaparken gelip bence boyle yapmalısınız diyor ayagina takmaya calişti bende siz kendinizdr gosterin hocam dedim yapti herneyse 5 dk gitti başka bir alete gectim yine geldi boyle yaparsan daha etkili olur dedi ki bende bilgiliyim daha onceden hareketlerim dogru ama konusmak yada gelmek icin geliyor gibi ablamda anladi hoca sonucta belki ogretmk icin diyecegm diger insanlara neden gitmiyor ablama falan mesela 6 ay gidecegim sert bi uslup kullanmak istemiyorum bu sefer kendi kendine hallendin denmesini istemiyorum ben yine hocayı gormezden mi geleyim birdahaki yaklasimim nasil olmali uyuyamadim yarinsa gidecegim aklima takildi yardim lutfen

Ay sapık mısın sen be moduna girmeyin ama mesafeli olun işte. Tamam anladım deyin, sert bir yüz ifadesi takının. Bir iki gelir sonra bıkar zaten.

Egildi ayagima takacakti cirtcirtli bandı hocam kendinizde gosterin dedim ama kendimi suclu hissediyorum eşime bi bayan hoca bunu yapsa izin verse yada ses cıkarmasa cok kırılırım onun için net konuşmalıyım hakikaten

Peşin ödedim ve ihtiyacım var spora sezaryandan sonra gobegim kaldı bayan katı ayri oldugunu ve bayan hoca oldugunu soylemislrdi
Alabilirsin paranı canım.. Şartlar böyle değildi yanlış bilgi verildi bana de ve çık bu kadar basit yani
Unutma müşteri her zaman haklıdır

Bilemedim. Belki gerçekten bazı şeyleri yanlış yapıyosunuzdur. Sonuçta ordaki kadınlar belki 5 aydır devam ediyodur öğrenmiştir bazı şeyleri. Ya da düşündüğünüz gibidir.

Aletleri kullanırken yanlış yapıyor olabilir misiniz?
Hocalar böyle yaklaşımlarda bulunuyor.
Satın aldığınız hizmetin karşılığını en iyi şekilde almanız için ellerinden geleni yaparlar.
Tabii burada sizin hissiyatınız önemli. Asıldığını hissediyorsanız sertçe tavrınızı koyun...

Hissettiklerinize bir sey diyemem ancak ayaginiza bant gecirmesinde bir sey yok.

Daha once spor salonuna gittiyseniz gormus olmaniz lazim. Spor hocalari bu sekilde yardimci oluyorlar elbette.

Yani ne konuda suclu hissettiginizi anlayamadim.

Bazen kadınlarda bu yapılan rutin şeyleri üzerine alınabiliyor. Belkide salonda tek yanlış uygulama yapan sizdiniz, o yüzden sizi düzeltti. Hemen spor hocası yakınlığı diye bahsetmeniz garip bence.

Laf arasında "doğumdan sonra gitmedi bu göbek bir türlü, kocam bile benden fit şu anda" derseniz mesajı alır diye düşünüyorum.

Mevzu burda hoca bunları profesyonel olarak mı yapıyor yoksa art niyetli bir yakınlaşma çabası mı diye düşünmek olmasın bence .

Eğer bu yakın ilgiden o veya bu sebeple rahatsız oluyorsan , ben hallederim teşekkürler... yardıma ihtiyacım olunca ben sorarım de geç .

Mesela salona kadın bölümünde kadın hoca olacak şartı ve bilgisi ile girmişsin ; bu da seni rahatsız ediyorsa bunu da görüş .

Hareketlere özel anlam yükleme , işini de yapıyor olsa fazla müdahalesi seni rahatsız ediyor olabilir , bunu dile getirmen gayet doğal

bence çok takılmayın, soğuk durun, laf arasında ya da onun yanından geçerken filan çocuğunuzdan bahsedin. ya da eşinizin sizi almaya geleceğini ablanıza söylerken ona duyurun ya da ne bileyim "ya evde hiç yapamıyorum, çocukla zor oluyor..." filan diye sıkıştırın. adam sizi bekar sandıysa, beğendiyse ilginizi çekmeye çalışıyordur. siz evli olduğunuzu ona belirtin anlar bence.

parmağınızda yüzüğünüz olsun her gittiğinzde en azından bir yakınlık kurmaya çalışıyorsa o yönde evli olduğunuzu anlayınca kendini geri çeker. Ama adam gerçekten işini yapmaya çalışıp size yardımcı oluyorsa bence sert bir dille adamı başınızdan savmayın, ayıp olur.

Yeni olduğunuz için göstermek, öğretmek, uygulatmak onun görevi, bunun için orda.
Eğer daha sonralarda da böyle bişey sezerseniz söyleyebilirsiniz ama şuan için çok saçma olur

Size özel hayatınızla ilgili bir yaklaşımda bulundu mu? Sadece hareketleri düzeltiyor diyorsanız bu zaten onun işi. 6 ay salona gidip saatler harcayarak yaptığınız hareketlerin yanlış olduğunu ve bu yüzden istediğiniz fitliğe gelemediğinizi düşünün. Ya da 3-4 ay sonra biri gelip bu hareketleri yanlış yapıyorsun böyle hiç etkisi olmaz dese o zamana kadar yaptığınız yanlış hareketler sizin zorunuza gitmez mi? Yine de rahatsız olduysanız bir daha gelince ben ihtiyacım olunca sorarım hocam sağ olun der savarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…