• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
plates yapmaya çalışıyorum ara ara ama korkumdan bişeyde yapamadım:1: dans ile ilgilendiğim zamanlarda zayıflatıp sonradan kas yapmıştı.ama eskisi gibi toplayamamıştım..şimdide bi soriyim dedim yine çökmiyim diye cnm sağol cvbın için:34:

pilates de olabilir ama daha bölgesel çalışmalısın bence canım :15:
dans olarak ne yaptın? ben oryantale heves etmiştim bir ara ama karnımı ağrıtıyor yapamıyorum :1:

Son düzenleme:
pilates de olabilir ama daha bölgesel çalışmalısın bence canım :15:
dans olarak ne yaptın? ben oryantale heves etmiştim bir ara ama karnımı ağrıtıyor yapamıyorum :1:

:9: evet karnı çok yakar bende ilgilenmiştim onunla bi ara..ya ben dansın her türlüsünü seviyorum..daha çok modern danslarla uğraştım cnm..break dans ile bile ilgilenmiştim:1:
o zamanlar popoda iyiydi..şimdi karın kasları bacaklar falan sağlamda ben popo istiyorum eskisi gibi:9: Allah tan çıkıkta popom var yne diye kendimi avutuyorum:9:

:9: evet karnı çok yakar bende ilgilenmiştim onunla bi ara..ya ben dansın her türlüsünü seviyorum..daha çok modern danslarla uğraştım cnm..break dans ile bile ilgilenmiştim:1:
o zamanlar popoda iyiydi..şimdi karın kasları bacaklar falan sağlamda ben popo istiyorum eskisi gibi:9: Allah tan çıkıkta popom var yne diye kendimi avutuyorum:9:

ahahahaha seni hayal edemedim yerde dönerken :9::9::9:
o zaman squats iyidir canım ya, onu yapmayı düşün sen :34:

ahahahaha seni hayal edemedim yerde dönerken :9::9::9:
o zaman squats iyidir canım ya, onu yapmayı düşün sen :34:

:9: şöyle bi düşündümde bende kendimi hayal edemedim bi an:9:
yere sürte sürte büyütmüşüz demek ki o zamanlar hey gidi gençlik :9:
aynen cnm başladım bile gaza getirdim kendi kendimi:1:
sen hangisini yapıyorsun?

:9: şöyle bi düşündümde bende kendimi hayal edemedim bi an:9:
yere sürte sürte büyütmüşüz demek ki o zamanlar hey gidi gençlik :9:
aynen cnm başladım bile gaza getirdim kendi kendimi:1:
sen hangisini yapıyorsun?

:9::9::9:
ben de squats ve tiffany ablanın videolarını yapıyorum normalde ama şimdilik hapsine zamanım olmadığı için sadece squats yapıyorum :1:

:9::9::9:
ben de squats ve tiffany ablanın videolarını yapıyorum normalde ama şimdilik hapsine zamanım olmadığı için sadece squats yapıyorum :1:

aslında sadece squats yapcaksın ve yüzceksin..yüzmek harika iyi geliyor..o ilk sayfada squats yapan ablanında nasıl bi poposu varmış maşallah:9::9::9:

aslında sadece squats yapcaksın ve yüzceksin..yüzmek harika iyi geliyor..o ilk sayfada squats yapan ablanında nasıl bi poposu varmış maşallah:9::9::9:

sorma sorma :9::9:
yazın yüzeceğim de şimdi fırsatım yok canım işte temmuzda gör beni :10:

off kola ıctım yaaa bı bardak :18: dayanamadım:ssz:
egzersız yapıyım extra barı

natalia_oreiro_17.jpg
natalia-oreiro-34274.jpg
natalia+oreiro
pictures-natalia-oreiro-natali-53513.jpg
seksi-kal%C3%83%C2%A7alara-sahip-latin-hatunlar_111534.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
benim en az 5 yılım var evliliğe, sonra çocuk mocuk ohooo beni bekleme canım sen :9::9:
tabi ki biz ayva göbeklere meydan okuyan kadınlarız sarkık nedir :37:
hııı en az 5 yıl diyosun :44::44::44:
lanet olası sarkıklar ve göbekler ve selülitler ve yanlar ve basenler ve simitler ve yağlı popolar ve ...... :63::63::63:
off kola ıctım yaaa bı bardak :18: dayanamadım:ssz:
egzersız yapıyım extra barı

naptın naptın :22:
kutlarım canım, içtiğin yanlış bişey için bile egzersiz yapıyosun :46:

eneee vahşi güzel, ne izlerdim bu kadını be :KK53::KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X