Spor salonu ve ablam

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
31
Hanımlar iyi geceler ben bir spor salonuna üyeyim ablamla çok benziyoruz benim kartımla spora gitmek istiyor bende bu durumu istemiyorum ama diyemedim senide üye yapalım uygun gideriz birlikte dedim iş çok yoğun oluyor düzgün gelemem dddi ama kartıda istiyor sizce nasıl yapsam

Sahtecilik bunun adı. Üç kuruş için böyle bir rezilliğe değmez abla, diyin. Varsa durumunuz hediye abone yapın. Spor salonu ile aylık konuşun, üye yakınlarına uygun bir şeyler yapıyorlar.
Ben çalışmadığım için öyle bir hediyede bulunamam min 6 aylık üyelik oluyormuş o da yanaşmadı buna ...farkedilirsr sıkıntıda olur mu diyede düşünüyorum

Bebzemekle olur mu hic. Size ozel program olacak, hocaniz, arkadaslariniz muhabbet edecekler. Ablaniz saka yapiyor bence :bicak:
Çok benziyoruz farkedilmez diyor ben hamileyim bide bilmiyorum hayırda diyemedim ama rahatsız oldum her gün gitmesemde istediğim zmn gidiyordum

Ama çok ayıp,günah,ne biliyim hoş değil.
Hakka girmek...
Benzemekle olmazki,hamileymişsiniz zaten.
Orda arkadaşınız olur,hocalarınız,muhabbetiniz programınız olur.Yanlış yapmış olursunuz.

Ablanızı kırmadan vazgeçirin,kabul etmeyin ;)

Amiyane bi tabir olacak ama ayranı yok içmeye tahteravanla gider mıçmaya..
Parası yoksa gitmesin. Para yok ama hanım arada gönlünü eğlemeye havuzda yüzecek hem de senin kartınla.
Abla istersen kendine üyelik al. Benim orda bir programım var tanıdığım konuştuğum insanlar var. Bu şekilde rezil oluruz de.

Ben çalışmadığım için öyle bir hediyede bulunamam min 6 aylık üyelik oluyormuş o da yanaşmadı buna ...farkedilirsr sıkıntıda olur mu diyede düşünüyorum
Teyzem de bir spor salonuna kayitliydi kendi kartiyla beni de yaninda goturdu.kotasi vardi kartin kim gitmek isterse ona da verebilirdi.simdi nasil bilmiyorum benim dedigim 2 yil oncesi

Ben bir arkadaşımla çalışırken spor salonuna kayıt yaptırmıştım.Onun tanıdığı için önden para almadılar lakin ben 145 gün gidebilmiştim iş yoğunluğundan.Neyse 1 ay sonunda gittim parayı ödedim kul hakkı sonuçta öderken de kayıt alan kişi şaşırmıştı diğer arkadaş ödemeden basış gitmiş memlekete benim de ödemeyegimi düşünmüş olur mu öyle sey dedim hak bu hatta o kişi de bir müddet gelemedin diyerek indirimli ödeme almıştı.

Back
X