• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor salonu

kusura bakma da sana insanlar güven diyen yok, hatta öyle bir mecburiyetinde yok. kocana güvenmiyorsun demek ki.

Aldatılan kadınlar hep güveniyordu. Bugüne kadar ters bir hareketini görmedim. Zaten konuyu açarken de yazdım çok önemli değil ama yanlış mı düşünüyorum diye

Spor kilo vermek icin yapilmaz sadece :) 40 kiloysan kas yapmaya git saglikli beslenerek kilo al :)

Belkide kocanin niyeti bozuktur, kadinlardan once :)
Bende biliyorum spor sağlıktır ama belirttiğim gibi çocuk istiyorum. Kocama güvenmiyorum diye yazmamışım farkettiyseniz. Böyle bir olay karşısında siz eşinizi bayanlarin olduğu ortama yollarmiydiniz diye soruyorum. Eşimin beni aldatma potansiyeli var zihniyeti bozuk pis sapık adam demiyorum. Ne anlatmak istediğimi ne sormak istediğimi lütfen iyi anlayıp yorum yapın

Bay bayan ayrı olan yer çok az. Bende gidiyorum bay bayan karışık kızlar sudyen tayt la bile geliyorlar zumba hocalarının zaten heryeri açık fakat hiçbir erkeğin dönüp baktığını gerçekten görmedim. Herkes kendi halinde sporunu yapiyor. Eşinize guvenmiosaniz o ayrı ama guveniyosaniz bu durum sizi rahatsız etmemeli

senelerce spor salonuna gittim
hicbir erkegin ustune atlamadim
sizin gibi kadin ve erkekleri cidden anlamiyorum , anlayamiyorum

Ne kadar güzel siz yapmamışsınız. Ben gidince herkes kocamın üstüne atlar da demedim. Ama aldatılan bir çok kadın var demi ve bunlar erkeklerle aldatilmiyor.

Bende biliyorum spor sağlıktır ama belirttiğim gibi çocuk istiyorum. Kocama güvenmiyorum diye yazmamışım farkettiyseniz. Böyle bir olay karşısında siz eşinizi bayanlarin olduğu ortama yollarmiydiniz diye soruyorum. Eşimin beni aldatma potansiyeli var zihniyeti bozuk pis sapık adam demiyorum. Ne anlatmak istediğimi ne sormak istediğimi lütfen iyi anlayıp yorum yapın
İyi de kocanız istemedikçe 1000 kadının içinde de kalsa gözü kaymaz değil mi
Bu da sizin eşinize güveninizle alakalı
Dışarıdaki insanlar sizi bağlamamalı ;)

Bay bayan ayrı olan yer çok az. Bende gidiyorum bay bayan karışık kızlar sudyen tayt la bile geliyorlar zumba hocalarının zaten heryeri açık fakat hiçbir erkeğin dönüp baktığını gerçekten görmedim. Herkes kendi halinde sporunu yapiyor. Eşinize guvenmiosaniz o ayrı ama guveniyosaniz bu durum sizi rahatsız etmemeli

Olmaz işte ben deliririm. Güven meselesi değil yaa kıskanırım. Ben erkekli bi yere gidecem desem eşim de bana izin vermez

Aldatılan kadınlar hep güveniyordu. Bugüne kadar ters bir hareketini görmedim. Zaten konuyu açarken de yazdım çok önemli değil ama yanlış mı düşünüyorum diye

hep söylerim benim kısıtlamalarımla beni aldatmamasını sağlayacağım erkeği ne yapayım.
ömür boyu tetikte yaşayamam.
potansiyeli olan adam sizi ayakta uyutur yine yapar.
iki kadın görüp sohbet edince aldatacaksa buyursun yapsın.
böyle bir erkekle evli olmayı ben istemem zaten. aç erkek lazım değil.

Tatlim benim esim Spor salonuna gitti hemde uzun bi sure:) birlikte basladik beni baydi biraktim o gitti.. hicte aklima gelmedi bole seyler:) spor salonuda karisikti buarada..

Kocana guvensen bu konuda boyle bi dusuncen asla olmazdi.. ama sana hak veriyorum erkek milletine guven olmaz bi kere :)

İyi de kocanız istemedikçe 1000 kadının içinde de kalsa gözü kaymaz değil mi
Bu da sizin eşinize güveninizle alakalı
Dışarıdaki insanlar sizi bağlamamalı :KK66:

Kendimi anlamıyorum işte adam beni üzecek hic bi şey yapmadı niye böyle yapıyorum bilmiyorum

Iyi akşamlar. Cok önemli bir konu değil ama doğru mu yapıyorum yanlış mı fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşim spor salonuna gitmek istedi bugün gidip abimle araştırdılar. (Abimle birlikte gidecekler) Istediğim tek şey bay bayan aynı olmasın.
Bi yere gitmişler bayanlar varmış ama azmış. Çalışan adam bayanlar az geliyo demiş.
Hiç bi şekilde gönlüm olmuyor 6 ay gideceklerdi. Bi yere 6 ay gitsen ordaki insanlarla bi muhabbetin kesin olur. Artık geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum.
E beraber gidin içiniz rahat değilse ama bence rahat olsun insanlar oraya spor yapmaya gidiyor birbirine asılmaya değil ayrıca sohbet edebilir hep beraber oturabilirler bile neden eşinize bu kadar güveniniz az bu sizin için ileride daha büyük sorunlar çıkarır bunun üstüne gidin bence

Olmaz işte ben deliririm. Güven meselesi değil yaa kıskanırım. Ben erkekli bi yere gidecem desem eşim de bana izin vermez
Sende git o zaman. Sadece bayanlara özel spor salonu varda sadece erkekler için olanını hiç gormedim. Esin bakicak korkusu var sende. Yoksa niye kiskanicaksnki kaldiki ben kız oldgm halde gözüm kayıyor bazılarının kıyafetine esin de bakablr yani:) sende git kas yap

Sende git o zaman. Sadece bayanlara özel spor salonu varda sadece erkekler için olanını hiç gormedim. Esin bakicak korkusu var sende. Yoksa niye kiskanicaksnki kaldiki ben kız oldgm halde gözüm kayıyor bazılarının kıyafetine esin de bakablr yani:) sende git kas yap

Benimde kayıyor gözüm:) benim gözüm kayıyorsa onunda kayar :) eşim fazla tatlı dilli herkese bi şekilde sevdiriyor kendini. Cok istemiyorum bensiz biseyler yapmasını. Bi de ben son 1 yıldır iş bulamadim evdeyim . Kendimi eksik hissediyorum sanırım

Güven probleminiz olabilir mi ?

Ben herkesin aldatabileceğini düşünüyorum en güvendiğimiz insanlar dahi aldatabilir. Ha tabi ben buraya yollamam adam isterse yine aldatır o ayrı. Aslında bu sitedeki aldatma olaylarını okumasam yine sorun etmeyecem ama neler okuyoruz burda.

Kim napsın sizin eşinizi allahaşkına,millet sıraya girmiş salonda sizinkini bekliyor aman göndermeyin :)

Tepki gelecek biliyorum ama ben olsam ben de istemezdim. Spor sağlık, herkesin yapması lazım. Benim de tabii. Ama eşim ya da sevgilim karma salona gidecek; ben de çıldırırım. Güvenmiyorsun o zaman diyenler olursa da evet, güvenmem. İnsan bazen kendi verdiği tepkilere bile sonradan aval aval bakabiliyor. Güvenemem o yüzden.

Back
X