Spor Salonu

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Merhabalar,
Kızlar çok bilindik birçok şehirde şubesi olan pahalı bir spor salonuna yazıldım.Yilligina 1300 lira verdim normalde bu kadar pahalı yazılamazdım ama çocuk kulübü vardı ben spor yaparken çocuğuma bakıyorlar.Neyse parayı peşin verdim daha sonra geldiğimde benden 40 lira bileklik parası istediler ben de 100 lira verdim bozugumuz yok sonra verin dediler tamm dedim.Daha sonra unuttum ben onu bir gün cocugumla birlikte gitmistim benden yine istediler 40 lirayı üzerimde yok dedim o zaman bilekligi almak zorundayız biz yöneticimizle sorun yaşıyoruz parayı verdiğiniz zaman alırsınız bilekligi dediler ben de o zaman parayı verdiğimde bozsaydınız dedim.Bu arada bunları bağırarak söyledi çocuğum asansöre koştuğu için uzatamadım konuşmayı bilekligi çıkarıp verdim.Ertesi gün eşimle gittik üyeliği sonlandırmak istediğimizi söyledik hemen üste çıktılar bilekliklerini çalışanlarının üzerlerine zimmetliyorlarmis parayı almak durumdalarmis ben de vermeyeceğim demedim dedim sadece çocuğumun yanında bilekligi bağırarak söküp almanız hoş değil ben buraya 1300 lira para verdim 40 lira vermedim diye benim salona girişimi engelleyemezsiniz dedim.Asla alttan almadılar beni uyarmışlar bilmem ne.Ben de gidip hem tüketici heyetine hem cimere şikayet ettim üyeliğimi asla sonlandirmiyorlar sözleşme var elimizde diyorlar sizce ne yapmam lazım?Asla geri adim atmayi düşünmüyorum

Gecmis olsun bir kere bende bu şekilde pesin uyelik verdim sonlandirmak istegimde asla para iade etmediler. 1 kere gittiğim salona 3 aylik parasini odedim
Bizdede bilezik degil giris karti vardi kart parasida vermistim.
Takipteyim konunuzu :KK51:

40 lirayı verin uzatmaya gerek yok bence. paranızı alamazsınız orada çalışanlarla birbirinize girmenin bi anlamı yok bunun için. hem spor yapmak istiyorsunuz güzel bi başlangıç yapmışsınız hem çocuğunuzu oyalıyorlar o arada aklınız kalmıyor kapris yapıp ego yapıp hem paranızdan olmayın hem de motivasyonunuzu düşürmeyin. hayat kısa yaz geliyor üzmeye üzülmeye değmez bunun için.

Sözleşmeniz varsa neyi şikayet ettiniz ki? 100 ₺nin üstünü almamakta onların kabahati değil. Veresiye işletmeci olmadıkları için elbette çalışanlar görevini “o anda” yapmak zorundalar. Çocuğunuzu, acelenizi, işinizi hesaba katmazlar. Uzatmayın verin istedikleri parayı bence, yakmayın üyeliğinizi.

Sözleşmeniz varsa neyi şikayet ettiniz ki? 100 ₺nin üstünü almamakta onların kabahati değil. Veresiye işletmeci olmadıkları için elbette çalışanlar görevini “o anda” yapmak zorundalar. Çocuğunuzu, acelenizi, işinizi hesaba katmazlar. Uzatmayın verin istedikleri parayı bence, yakmayın üyeliğinizi.
Bilemiyorum tavırları çok kırıcı ya parayı verin ya bilekliginizi demeleri çok kırıcı

Büyük ihtimal uzun bir süre unuttunuz siz onu ödemeyi
Onlarda azar işitti
Boşverin
Öyle çocuğu bakacak yer bulmuşsunuz yapışın gitsin:110:
Ne bileyim ya çok onur kırıcı ben mi abartıyorum sonuçta 1300 lira vermişim peşin 40 lira için salona giremezsiniz demek

Şunu anlamadim 100 tl verdiginiz gün bozuk yok diyip bilekligi veriyorlar .
E ertesi gün 40tl ayarlayip gitmediniz mi??

Onlar bozacak diye mi bekliyordunuz.
Bu konu icin cimer sikayeti gereksiz ve fazla olmus bence.
Benim bozuldugum konu o değil 40 lirayı hiç vermeyedebilirim 40 lira için ver bilekligini gelme demelerine bozuldum

Benim bozuldugum konu o değil 40 lirayı hiç vermeyedebilirim 40 lira için ver bilekligini gelme demelerine bozuldum

Onlarda orada çalışan. Sistem böyle ilerliyorsa çalışan ne yapabilir?

Patrondan azar yiyoruz demis zaten.
Ertesi gün 40 tl ayarlayip gitmeyince belkide unutulur ödenmez diye korktular.

Bu durumlarda para onlardan aliniyor sanırım ki israrci olmuş.
Birde bileklik icin 40 tl sarti var o bileklik olmadan da girilmiyor nasıl hic vermeyeceksiniz.

Tabi o şekilde davranmaları hoş olmamış onların da. Bence gidin verin parayı devam edin. Fazla muhatap olmazsınız.

40 lirayi neden istediler ki zaten parayi vermissiniz.malesef ki boyle yerlerde parayi pesin verdin mi kimse seni takmiyor artik.nasilsa parayi almislar eee sozlesmede var.canlari her sıkıldiginda gidin deme luksleri var.size ders olsun bi daha hic bir yere pesim para verip girmeyin

40 lirayi neden istediler ki zaten parayi vermissiniz.malesef ki boyle yerlerde parayi pesin verdin mi kimse seni takmiyor artik.nasilsa parayi almislar eee sozlesmede var.canlari her sıkıldiginda gidin deme luksleri var.size ders olsun bi daha hic bir yere pesim para verip girmeyin
Aynen öyle bir de hala üste cikiyorlar

40 Lirayı ödeyip size bağıran personeli yetkili kişiye şikayet edin. Bimer, Cimer biraz abartılı olmuş. :110:
Ama kural kuraldir,herkes veriyorsa siz de vermek zorundasiniz.Sanirim 1300 liradan sonra ekstra 40 lira istenmesine bozuldunuz.
Yoo sıkıntı para değil 40 lira için müşteriye öyle davranmalarına çok bozuldum

Back
X