Spor Salonu

3 kuruş veriyorsunuz diye insanlari satin almiyorsunuz şu kafadan cikin. Her kafaniza estigi gibi kural koyup, davranamazsiniz para verdiniz diye. Gayet egosal bir sorun.
1300tl vermeniz 40tl vermemenizi, geciktirmenizi hakli cikartmaz. Bu davranişiniza tepki alirsiniz elbette. Sizin gibi insanlara mecbur degillerdir.

Aa niye öyle diyorsunuz, müşteri velinimettir.
Mesela ben yarın gidip bir mağazadan 1300 liralık alışveriş yapacağım. Çıkarken de "gülüm şu 40 liralık tişörtü de alıyorum parasını sonra veririm" diyeceğim.
Ertesi gün götürürüm parayı. Belki de götürmem, kim bilir...

Aynen öyle yapmış konu sahibi. yukarda alıntıladığım mesajda diyor zaten gayet haftada 3 kez gidiyodum diye. en az 1 hafta gitmiş olsa bil k bakmayın ama insan unutmaz.
Gayette ‘vermeyebilirdim’ kafasındasınız konu sahibi.
güzel u dönüşü :KK66:

aynen öyle. en az haftada 3 dediğine göre bence baya 1 ay gitmiş.

Aa niye öyle diyorsunuz, müşteri velinimettir.
Mesela ben yarın gidip bir mağazadan 1300 liralık alışveriş yapacağım. Çıkarken de "gülüm şu 40 liralık tişörtü de alıyorum parasını sonra veririm" diyeceğim.
Ertesi gün götürürüm parayı. Belki de götürmem, kim bilir...
Vermeyedebilirsiniz 40 lirayı lütfen.

Konu sahibine herkes haksız olduğunu söylemiş ama sanırım fikrini değiştirmek için yeterli olmamış, 13 sayfa boyunca düzenli olarak kavga edilmiş. Lütfen gardınızı indirip yorumları öyle okuyun. Özeleştiri yapın.
Haksız olsanız bile (özellikle çocuğunuzun yanında) size bağırmamalıydılar. Haklıyken haksız duruma düşmüşler bu sebepten.
Sözleşme olduğu için iptal durumu mümkün olmayabilir.

Spor salonlari tam bir bas belasi. Uye olsan ayri olmadan kullansan ayri dert. Gidersin ayri gitmezsin bosa para verirsin ayri dert. Hele ki yillik uyelik... Aman ha uzak durun! Ben kurnazlik yapip 6 aylik yazilmistim onda bile (ki salonu kullandim yani) cok basim agridi. Bahar geldi gelecek az kaldi kendinizi parklara bahcelere parkurlara atin. Hem beles hem ter kokusu yok.

Madem profesyonel bir yer,bakkal gibi bozuk yok abla moduna girmeyeceklerdi.O anda hizmetini vermeliydi.O anda alamadigi 40 lira icin yonetici sorun cikarmiyor da kadin unuttugu zaman mi cikariyor ?? Buna da niyeyse kimse takilmamis ?Gorevli bir defa geri cevirme rahatligi icindeyse musterinin boyle bir hakki yok mu ?
Bozuk yok sonra verin derken yoneticiyle sorun yok ; ustumde param yok derken sorun var ? Valla bazen linciniz geliyor hanimlar,nerden linç etsem diye bakiyorsunuz.

Kayit yaptirilirken bileklik parasinida ekleyip aradan cikartsalarmis keske. Daha sonra tekrar para istemek zorunda kalmazlardi.
Yazilanlara katiliyorum. Sizi hakli bulmadim ve fazla egolusunuz.
Bir de yetiskin bir kadinin uzerinde her zaman para bulunmali.

Madem profesyonel bir yer,bakkal gibi bozuk yok abla moduna girmeyeceklerdi.O anda hizmetini vermeliydi.O anda alamadigi 40 lira icin yonetici sorun cikarmiyor da kadin unuttugu zaman mi cikariyor ?? Buna da niyeyse kimse takilmamis ?Gorevli bir defa geri cevirme rahatligi icindeyse musterinin boyle bir hakki yok mu ?
Bozuk yok sonra verin derken yoneticiyle sorun yok ; ustumde param yok derken sorun var ? Valla bazen linciniz geliyor hanimlar,nerden linç etsem diye bakiyorsunuz.

Ucretini daha sonra almak uzere bileklik vererek hata yapmislar bence de. Cunku konu sahibi bileklik ucretini arada kaynatmak istemiş. Sorun da buradan cikiyor.
Bilekligi verip, ertesi gun yoneticiyle sorun yasiyoruz diye dikilmemisler zaten konu sahibinin önüne, 1-2 gün idare edilebilir ama günlerce geciktirmiş belli ki.

Ucretini daha sonra almak uzere bileklik vererek hata yapmislar bence de. Cunku konu sahibi bileklik ucretini arada kaynatmak istemiş. Sorun da buradan cikiyor.
Bilekligi verip, ertesi gun yoneticiyle sorun yasiyoruz diye dikilmemisler zaten konu sahibinin önüne, 1-2 gün idare edilebilir ama günlerce geciktirmiş belli ki.

Neden niyet okuyoruz ? Nerden biliyoruz konu sahibinin ucreti kaynatmak istedigini ?Unutmustur ya da bu gorevliyi bu kadar zor duruma sokacak kadar onemli bir durum olmadigini dusunmus olabilir,ne de olsa kacmiyoruz ya bir yere diye dusunmus olabilir... Kaynatmak istese ilk soyleniste 100 lirayi cikarip verir miydi ? Bir seyin ustune yatmak isteseniz cikarip istendiginde parayi verir miydiniz ?

Savsaklamak sa , evet konu sahibi savsaklamis geciktirerek ama 13 sayfadir yazilan ithamlar kadar da abarti degil yani.Daha once baska bir konuda da yazmistim;bu site gittikce bir derdim var'a yardimci olmaktan bir lincim var'a dogru ilerliyor.

He bir de ego ego denmis te ,ben mi yanlis biliyorum acaba kelimenin anlamini ? Burda egoluk bir olay gormedim konu sahibinde.

• Beğen
Reactions: Tzk
Neden niyet okuyoruz ? Nerden biliyoruz konu sahibinin ucreti kaynatmak istedigini ?Unutmustur ya da bu gorevliyi bu kadar zor duruma sokacak kadar onemli bir durum olmadigini dusunmus olabilir,ne de olsa kacmiyoruz ya bir yere diye dusunmus olabilir... Kaynatmak istese ilk soyleniste 100 lirayi cikarip verir miydi ? Bir seyin ustune yatmak isteseniz cikarip istendiginde parayi verir miydiniz ?

Savsaklamak sa , evet konu sahibi savsaklamis geciktirerek ama 13 sayfadir yazilan ithamlar kadar da abarti degil yani.Daha once baska bir konuda da yazmistim;bu site gittikce bir derdim var'a yardimci olmaktan bir lincim var'a dogru ilerliyor.

He bir de ego ego denmis te ,ben mi yanlis biliyorum acaba kelimenin anlamini ? Burda egoluk bir olay gormedim konu sahibinde.

Vermeyedebilirim diye kendisi soyluyor. Ayrica salona giderken devamli koluna taktigin bilekligin parasini kimse unutmaz, buna siz inanabilirsiniz.
Adamlar da zaten parayi verdigi icin ödememezlik yapmayacagini dusunerek teslim etmisler lakin daha sonra nasil olsa bilekligi aldigi icin odemeyi savsaklamis, istenmese ne zaman odeyecekti kimbilir ya da odeyecekmiydi?
Sonucta ortada bir borc var ve sorumsuzluk kabul etmeyen birsey unuttum ettim diye birsey yok.

Yalniz konu sahibi 3 haftadir spor salonuna gidiyormus. bilekligi basladigi gun almistir. 3 hafta boyunca unutmus. Gorevlilerde her gorduklerinde hatirlamasini beklemislerdir. Ama hatirlanilmayinca hatirlatmislar ne var bunda? Konu sahibini fazlasiyla unutkan gormus olacaklar ki bir daha unutmamasi icin bilekligi geri istemisler. Ve zaten giris yapmasini yasaklamamislar, ya girerken spor salonuna ya cikarken(orayi belirtmemis) bilekligi istemisler odemesi yapildiginda geri vermek uzere.Bu kadar basit bir olaydan dolayi bir yerlere sikayet etmek, burada onu hakli bulmayanlarla tartismak bayagi egolu bir karakterin gostergesi. Hayir bir de bu olayin gunluk hayatta yasanabilecek ve tolere edilebilecek ufak bir sey oldugunu soyleyenlere de hakkini arayamayan koyunlar yakistirmasi yapmis. Bu hasimsizliga ben ego diyorum:) alt metinde ben sunu okudum"1300 lira veren bir musteri olarak bana, calisanlar nasil boyle davranir?" Bayagi ust perdeden yaklasmis olaya.

Benim baska bir teorim var. Konu sahibi verdigi paraya pisman olmus ve sozlesmesi oldugu icin, gidip sebep yokken geri alamayacagini bildiginden, bilincli olarak bilekligin parasini vermemis ve istediklerinde problem cikarmis param yok vs diye :KK70:

Bazı yorumları ağzım açık hayret içinde okudum yok 40 liranın üstüne yatmak istemiş vermek istememiş vs.Para vermemek üstüne yatmak gibi bir niyetim yok ki zaten bileklik depozitolu yani geri verdigimde o cok kiymetli 40 lirayi alacağım.Ayrica 1300 lirayı ödemişim 40 lirayı vermekten mi kaçacağım ha evet uzun süre unutmam konusunda haklısınız ama bir şey kalınca kalır ya öyle oldu.Son duruma gelince spor salonundan aradılar çok üzgün olduklarını hatalarını telafi edeceklerini söylediler.Yarin yüzyüze konuşacağım muhtemel küçük bir jest yapacaklar.Demek ki çok şükür ki insanlar hayata sizin pencerenizden bakmıyor.Benim anlatmaya çalıştığım şey şuydu:Kimse bana ya da herhangi birinize canının istediği gibi davrnamaz hele de cocugunun yaninda bagiramaz musterilerin icinde bilekliginizi alip salona girişinizi engelleyemez.Hele de hizmet bedelini ödediyseniz. Benimle aynı fikirde okun olmayın beni egolu bulun her neyse...Doğru bulduğum her seyin peşinden sonuna kadar giderim ha çok yanlışsa bedelini ödemeye razı olurum. Son sayfalarda beni anlayan birkaç arkadaş çıkmış onlara çok teşekkür ederim.

Bazı yorumları ağzım açık hayret içinde okudum yok 40 liranın üstüne yatmak istemiş vermek istememiş vs.Para vermemek üstüne yatmak gibi bir niyetim yok ki zaten bileklik depozitolu yani geri verdigimde o cok kiymetli 40 lirayi alacağım.Ayrica 1300 lirayı ödemişim 40 lirayı vermekten mi kaçacağım ha evet uzun süre unutmam konusunda haklısınız ama bir şey kalınca kalır ya öyle oldu.Son duruma gelince spor salonundan aradılar çok üzgün olduklarını hatalarını telafi edeceklerini söylediler.Yarin yüzyüze konuşacağım muhtemel küçük bir jest yapacaklar.Demek ki çok şükür ki insanlar hayata sizin pencerenizden bakmıyor.Benim anlatmaya çalıştığım şey şuydu:Kimse bana ya da herhangi birinize canının istediği gibi davrnamaz hele de cocugunun yaninda bagiramaz musterilerin icinde bilekliginizi alip salona girişinizi engelleyemez.Hele de hizmet bedelini ödediyseniz. Benimle aynı fikirde okun olmayın beni egolu bulun her neyse...Doğru bulduğum her seyin peşinden sonuna kadar giderim ha çok yanlışsa bedelini ödemeye razı olurum. Son sayfalarda beni anlayan birkaç arkadaş çıkmış onlara çok teşekkür ederim.
Kendinize göre haklı yanlarınız var ama nolur ücretini ödedim vs diyip durmayın ,ücreti ödemeden zaten hiçbirşey yapamazsınız .ister kredi kartına taksit yapın ister cash para verin adamlar o parayı daha sözleşme imzalarken sizden alıyor ,herkesten alıyor ve gerçekten 1300 tl anlattığınız tarz bir spor salonu için cok ucuz .

Kendinize göre haklı yanlarınız var ama nolur ücretini ödedim vs diyip durmayın ,ücreti ödemeden zaten hiçbirşey yapamazsınız .ister kredi kartına taksit yapın ister cash para verin adamlar o parayı daha sözleşme imzalarken sizden alıyor ,herkesten alıyor ve gerçekten 1300 tl anlattığınız tarz bir spor salonu için cok ucuz .
Hâlâ bunu mu tartisacagiz spor salonu pahalı mi ucuz mu diye

Onlarda haklı. Konuyu çok uzatmışsınız. Bu kadar kaprisli olmamak lazım. 40tl verin devam edin. Üstelik şikayetleriniz sonuçsuz kalır; birşey de elde edemezsiniz. Dertsiz başı ağrıtmaya hiç gerek yok. Zaten aramışlar, özür dilemişler. Devam edin

Bilemiyorum tavırları çok kırıcı ya parayı verin ya bilekliginizi demeleri çok kırıcı
ama ya bilekliği ya da parayı vermek zorundasınız zaten ki :KK12: öyle yerler çalışanlarını çok sömürüyorlar, işten atmaya kadar gidiyor.uzun süre ödemediyseniz normal.çocuğa bakacak yer de varmış uzatmaya gerek yok.

Ya bir seyi merak ettim. Sizin kolunuzdan bilekligi zorla alip uzerine bagirdilar mi? Bir mesajinizda sanki bilekligi bileginizden cekistirerek alip uzerine bagirmislar gibi yazmistiniz. Niye oyle bir davranista bulunsunlar ki durduk yere?

Ya bir seyi merak ettim. Sizin kolunuzdan bilekligi zorla alip uzerine bagirdilar mi? Bir mesajinizda sanki bilekligi bileginizden cekistirerek alip uzerine bagirmislar gibi yazmistiniz. Niye oyle bir davranista bulunsunlar ki durduk yere?
Öyle olmadı tabi ki bağırarak istediler ben de çıkardım verdim

Onlarda haklı. Konuyu çok uzatmışsınız. Bu kadar kaprisli olmamak lazım. 40tl verin devam edin. Üstelik şikayetleriniz sonuçsuz kalır; birşey de elde edemezsiniz. Dertsiz başı ağrıtmaya hiç gerek yok. Zaten aramışlar, özür dilemişler. Devam edin
Şikayetim sonuçsuz kalmamış ki aradılar yoksa bir önceki konuşmamızda hiç de geri adim atmamışlardı.Uzatmati düşünmüyorum bilmiyorum ne diyecek ama parayı verip sporuma devam ederim

Back
X