spor salonuna giden dostlar yardımcı olurmusunuz bana ya ?

estagfurullah canım ne cahiliiği :) büyük ihtimalle söylemene gerek yok ama yarın bişey demezlerse ölçümleri ne zaman alırsınız diye hatırlatırsın.

bugün hoca pek yüklenmedi aletler falan ölçüm yapmadı ya çarşamba günü gene gidicem o zaman söyliyim bari :1:

1 hafta boyunca her yerin ağrıyacak alıştır şimdiden buna kendini :1: Bir süre sonra zaten kendin istemeyeceksin başında birinin beklemesini, öğrenirsin zaten o zamana merak etme (:

ayy ha di inşallah yarın gene orda olucam ya :( bugün deiştircektim ayrobiğe geçim olmuyor bböle diye dur dedi daha erken sana program hazırliciz falan feşman didi bakalım yarın gene anam ağlıcak ya :(

ya kızlar titreşimli voit adında bi alet var spor salonunda he r gittiğimde ona giriyorum 1 haftada fark etti sanırım göbeğim sıkıydı ama şimdi ise sallanıyor yağlar parçalanmaya mı başladı ne spor salonuna gidip bu aleti kullananız var mı acep $176170_buyuk_zoom[1].webp $176170_buyuk_zoom[1].webp

Bence kondüsyon aletleri harika bişey. Step aerobikten nefret ediyorum ben. Bende gidiyorum spor a ilk yarım saat step aerobik sonraki yarım saat kondüsyon aletleri oluyor. Aletlerdeki sporu dört gözle bekliyorum.

ya kızlar titreşimli voit adında bi alet var spor salonunda he r gittiğimde ona giriyorum 1 haftada fark etti sanırım göbeğim sıkıydı ama şimdi ise sallanıyor yağlar parçalanmaya mı başladı ne spor salonuna gidip bu aleti kullananız var mı acep Eki Görüntüle 1155030 Eki Görüntüle 1155030

Evettt bu alet bi harika yağları yakıyor :34: ben sırt bölgedeki yağlara uyguluyorum hemen fark ediyor

merhaba kzılar bana yardımcı olabilir misiniz ya spor salonuna bügün yeni kayıt yaptırdım normalde toplu olana katılcktım ama hoca hiç faydası olmaz dedi grubun en arkasına geçip öyle yakalayabildini yaparsın dedi gel ben seni aletlerle beraber çalıştırım böylesi daha ii olur dedi yardımcıda olucak mış sizce aletlerle çalışmam ii mi olur ya ....
NOT:ilk kez kayıt oluyorum canıma tak etti bu kilolarım :(
yaş genç ama kilo yüzünden abla deniliyorum :(

grupla değil de biraysel daha iyi olur tabiki de.. hoca da yardım edecek sonuçta. ve en mantıklısı da bireysel olanı tabi ki. bende başlayacağım sınavı atlatayım. sporla birlikte düzenli bir diyette yaparsanız daha etkili olur bence kilo vermeniz için. şimdiden kolay gelsin:)

grupla değil de biraysel daha iyi olur tabiki de.. hoca da yardım edecek sonuçta. ve en mantıklısı da bireysel olanı tabi ki. bende başlayacağım sınavı atlatayım. sporla birlikte düzenli bir diyette yaparsanız daha etkili olur bence kilo vermeniz için. şimdiden kolay gelsin:)

:) 1600 kalorlik uyguluyırum şimdilk haftada 1 kg verdirir heralde sporda yapıom ama bugün gerçekten her yerim ağrıdı hamlık ne kötü şeyy yaaa

:) 1600 kalorlik uyguluyırum şimdilk haftada 1 kg verdirir heralde sporda yapıom ama bugün gerçekten her yerim ağrıdı hamlık ne kötü şeyy yaaa

eğer düzenli spor yaparsanız verirsiniz diyete de uyarsanız.. ama hızlı kilo vermek değil sağlıklı kilo vermek önemli.. o yüzden acele edip sağlığınızı bozmayın derim;) çok mu fazla kilonuz sorması ayıp:) boy kilo kaç acaba? çok fazla kilonuz yoksa kendinize eziyet etmeyin yavaş yavaş gider onlar:)

Back
X