Spor salonuna gitmek istiyorum

ben yıllardır karışık spor salonuna giderim, tesettürlü hanımlar da var, açık hanımlar da var. siz rahatsız olmazsanız kimsenin kimseye baktığı yok emin olabilirsiniz.

siz rahat edebileceğinizi düşünüyorsanız gidin tabi kimsenin ne diyeceğini düşünmeyin.
ama ben şahsen rahat edemezdim

Reactions: Jou
rahat edemeyebilirsiniz. aletlerle çalışırken tesettürlü olmamama rağmen belim açıldı mı popom çok çıktı mı gibi düşünüyordum. ama yoga kısmında erkek olmayınca taytımla gidiyor ve bir yerim görünse de rahatsız olmuyordum. tabii ki görünmesinden rahatsız olmayanlar olabilir ama tesettürlüyseniz rahatsız olabileceğini düşündüm.

ben de sporcu sütyeni ve taytla gidiyordum ama muhtemelen dediğiniz gibi üzerime düzgün oturan şeyler almamış olabilirim. birkaç tane tayt falan almıştım ama yeterince sarmadığından dolayı sanırım hep acaba popom açılıyor mudur stresine giriyordum

canım bazı belediyelerin örn. ümraniye 45 günlük ücreti 15 tl günlük 1 saat hakkın var coronadan dolayı önceden tüm gündü.Ve normal spor salonları kadar temiz oluyor hatta bazılarına nazaren daha temiz diyebilirim zaten coroda eldivensiz sper yapmamanızı öneriyorum toplu alanda ve kadınların alanı bambaşka yerlerde oluyor

karışık tavsiye etmem tuhaf bakanlar olabilir olmasa bile o makinelerle çalışırken çok fazla insanın vücut hatları belli oluyor imkanınız varsa kadınlar için saat düzenlenen yerler hatta sırf kadınlar için olan yerler var oraya gidin ayrıca makinesiz de vücudu şekle sokabilirsiniz bence bir çok youtubede rehber var

Komik durmaz ne alaka yani dışarda komik mi görünüyor tesettürlüler..

Ama rahat edemezsiniz bence..Ter atacaksınız çünkü başınızda örtünüz olacak, uzun kollu, uzun bacaklı kıyafetler kullanacaksınız çok fazla bunaltıcı ve hareket kısıtlayıcı olur.. Ayrıca tesettürlü de olsa tesettürsüz de olsa ben sadece kadınların spor yaptığı saatleri ya da ayrı bir yeri olan spor salonu tercih ederdim.. Erkek teri kokusu falan hiç çekilmez

Aynen niye orami buramı duzeltecek kiyafetle gideyim ki tayt ustunede tunik mis gibi en basiti saniyorlarki o kaslı uşaklar spor yaparken benim totoma meraklı o kadar salona gittim kimseyi kimseyle muhattap olurken gormedim anca bebeler aynada kendi kaslarina baksınlar

Ben de kimseyi kimseyle ugrasirken gormedim. Kimsenin de "poposu acilsa da baksam" diye gözlerini ustume diktigini hissetmedim. Zaten acılmaz.

Benim gittigim salona gelen tesetturlu kadinlar başlarina bone tarzi bisey de giyiyorlardi ustlerine giydikleri spor kiyafetleri de bol ve uzundu acilma imkani yoktu.

Komik durmak değilde başörtü ile spor yapmayı hayal edemedim ben. Bone tarzında farklı birşey takılabilir ama o da her başörtülünün tercih edeceği birşey değil.

Fiziksel şartlar açısından kadınlara özel olanlar diğer spor salonlarına göre daha basık oluyor genelde öyle bir dezavantajı var ama rahat etmek açısından ben yine de onları tercih ediyorum.

Hayır o kadar sexi giyinen kadında oluyor neden bana baksın madem bakacak

Ayrıca konu sahibi gündüz giderseniz en boş zamanları oluyor iş çikısi salonlar dolu genelde

Hayır o kadar sexi giyinen kadında oluyor neden bana baksın madem bakacak

Ayrıca konu sahibi gündüz giderseniz en boş zamanları oluyor iş çikısi salonlar dolu genelde

Bizde seksi giyinen olmuyor ya tayt atlet sort hep.
Ben bir ara sabahin köründe gidiyordum sanki babamin yeri gibi takiliyordum. Benden başka bir tane daha sosyetik teyze oluyordu sohbet ederdik ahh ahhh

+1 senedir evde kendi başima yoga yapip yerlerde yuvarlaniyorum.
Bilmem artik salona gider miyim...

Ben gidicem bir hafta sonra yazılmayı düsunuyorum tekrar kilo almaya başladim hiç evdeki gibi olmuyor

Ben gidicem bir hafta sonra yazılmayı düsunuyorum tekrar kilo almaya başladim hiç evdeki gibi olmuyor

Ben kilo almiyorum ama bıngıllaşma oluyor. Zayif oldugum halde calismazsam bir etim yumuşuyor sanki. Evde idare ediyorum bayadir sorun yok.
Popomun tam alt kismida hep selulit olmuş. Ama selulitten kurtulunmuyor ya spor da yapsam sanirim abuk sabuk seyler yemem de bunda etkili

Selülit biraZda ırsi ya ben şiskoyken bile pek yoktu ama bol su içmek etkili tabi tuzda çok yemeyeceksin ve tabi yağlı seyler ölek mi

Selülit biraZda ırsi ya ben şiskoyken bile pek yoktu ama bol su içmek etkili tabi tuzda çok yemeyeceksin ve tabi yağlı seyler ölek mi

Su icmeye calisiriyorum ama tuz, yağ hayatimda. Spor yapsam da asiriiii saglikli beslenme olayina tam olarak giremedim.
Saglikli sebze+et+ balik menulerim var ama o hamburger, pizza, makarna gibi şeylerden de vazgecmiş degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…