Spor salonuna gitmek istiyorum

Hic gerek yok.
Evde de yapabilirsin
Bknz ben

Bfit 'i tavsiye ederim ,sadece kadınlara özel. Ve çok yere göre ekonomik.
Haftada 3 gün yarım saat gidiyorsun. Otuz saniye- 1 dakikada bir öten bir ses var. Bir ottugunde inip hoca ile beraber hareket yapıyorsun,bir ottugunde makinaji yapıyorsun. İn bin, in bin, in bin, in makina değiştir falan otuz dakiakda bir saniye bile dinlemiyorsun, ter icinde kalıyorsun.
Üstelik sadece kadınlara yonelik.
Aynı yerin reformer pilatesi var. Bir makinada,tek kişi çalışıyorsun. Makina ve bağlı olduğu ipler aracılığıyla hareket calisiyorsun, şu sekilde
Ayrica spor salonunun fazla kilo ile bir baglantisi yok ki. Sağlıklı olmak isteyen, hayatina hareket katmak isteyen herkes gitmeli. Ben 51 kiloyum,163 boya. Ama ben de gidiyorum. Ki spora gittiğim zamanlar çok daha enerji dolmuş oluyorum

Bfit evime yakindi gitsem mi diye oraya da bakmistim ama bu herseyi hizli hizli yapmak, ötmeli saatli şeyi ben sevmedim hiç. Vakti olmayip kilo vermek isteyenler icin guzel birsey aslinda ama kilo verme derdi olmayip huzur icinde spor yapacaklar için bıktırcı olabilir. Yarim saatte o kadar koşturmaya ne oldugunu ne yaptigimi anlayamam ben.

Çok keyifli aslında,zaman su gibi akıyor.
Ben keyif alıyorum. Ama yapi olarak da koşturmayi seven, tezcanli biriyim. Olsun bitsin isterim:)
Yani bence bir ucretsiz deneme dersi al, böyle kabul ediyorlar. Hatta varsa eşin dostun onlarla beraber ol, 3 kişi olunca sadece size özel deneme dersi ayarliyorlar. Deneme derdinden sonra tamam ya da devam diyebilirsin.
Dipnot; en güzel spor salonu eve en yakın olandır. Terli terli otobüse binecegim yerdense ben de evime ve isime yürüme mesafesindeki spor salonunu tercih ediyorum

Kilo veririm diye korkuyorum o kadar koşusturmali, terlemeli spor yapmak istemem sonra almasi zor oluyor. Şimdilik zaten evde yoga yapiyorum ve kalca, bacak egzersizi yapiyorum.
Diger gittigim karisik salon da evime yakindi civarimda spor salonu bol oldugu için ilk başta hepsini bir arastirmistim Bfit karsima oyle cikmisti. Ama dedigim gibi öttükçe koşuşturmak beni bir itti oraya karşi.

Squat falan yapmadığınız sürece neden komik olsun. O da altı Şişhane Üstü Tophane gibi olduğundan çelişkili bir görüntü verdiğinden. Yoksa velev ki squat yapıyorsunuz başınızdaki örtüyle. Çevrenizdekilere b.k yemek düşer affedersin.

Bence uygunsuz

Ben aynı kiloda kaldım, ama sadece bir ayda yağ oranım 1 birim azaldı, kas oranım 1 birim arttı. Aslında önemli olan da bu bence , zayıflıktan ziyade kas oranının yükselip yağın azalması.
Yani ben çok memnun kaldım, sonra araya ramazan ve koronavirus önlemleri girdi diye bıraktım. Bu hafta açıldı ama dansa falan yazıldım, enerjimi atacak, Kışın tekrar gitmeyi düşünüyorum. Ama bu sefer reformere
Yani tabii bir de senin ne istediğine bağlı. Ben sırf pandemide akşamları yapacak etkinlik olsun, tüm gün masabasi oturuyorum- vücudumu hareket ettireyim, fiziğim az daha sekillensin diye yazılmıştım.
Ama senin vaktin daha çoksa,yarım saate sıkıştırmak zorunda değilsen, yapı olarak bir şeyleri tadını cikara çıkara yapmayı seviyorsan daha güzel yerleri deneyebilirsin. Hatta havuzlar açıldı, macfitlerin çoğunda ıslak alan kullanimi da oluyor. Onları da tavsiye edebilirim,giden arkadaşlarım memnun genelde macfitlerden.

Simdilik spor icin biyere gitmeyi dusunmuyorum. Aşi olursam bakacagim tekrar, maskeyle yapmak istemiyorum. Bakalim oraya da bi bakarim.

Bende eylulden sonra salona gitmek istiyorum. Tesetturluyum karisik tercih etmem.

Birde bilgili arkadaşlar. Ben bu yil 30 kg verdim. İnsallahta vermem gereken daha 15 kg var. Sarkma durumlarim var evde cok spor yapamiyorum cocuklarimla. Fitnessmi pilatesmi tercih etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…