Spor salonundaki hocaya Instagram'dan istek atsam olur mu.

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam kızlar ben üç haftadır bir spor salonuna gidiyorum genellikle cuma akşamı cumartesi pazar gidiyorum haftaici çalıştığım icin akşam yoruluyorum gidemiyorum.Bir spor hocası var birkaç kere gördüm etkilendim ama Instagram'dan istek atsam olur mu diye akşamdan beri düşünüyorum.Sizce atmalı miyim istek yoksa atsam olur mu.
Hani bu kim falan der mi profilimde gittiğim spor salonun ismi nerede çalıştığım hangi üniversitede okuduğum yazıyor.Sizce kızlar ne yapmalıyım bir akıl verin.

yani spor hocalarının çoook talibi oluyor ve bu yüzden de egoları tavan oluyor , bir ilişki mahiyetinde bu kişiyi düşünüyorsan çooook yorulacağını da bilmen gerekiyor..Boll şans.

Yani kız arkadaşı yok sanırım çünkü Instagram'da bununla ilgili hiçbir şey yok ve profili dışarıya açık

Yani en kotu ya kabul etmez ya da sen kimsin derse onerilenler kısmında siz varsınız yanlışlıkla basmisim falan derim olmaz mı

biraz sohbetten kaynaşmadan sonra neden olmasın .. gerçi hesap açıkmış ..

Atabilirsin yani ne gibi sakıncası olacak ki seni görüp tanısa en fazla yükleyeceği anlam benden etkilenmiş der ya da hoca olduğu için eklediğini düşünür bunda anormal olan bir şey olmaz

Kararsız kaldım galiba ne yapsam bilemedim.

Princesss12 yani direk takip et kısmına basarsam takip edecegim ama bu kim der mi o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…