yani spor hocalarının çoook talibi oluyor ve bu yüzden de egoları tavan oluyor , bir ilişki mahiyetinde bu kişiyi düşünüyorsan çooook yorulacağını da bilmen gerekiyor..Boll şans.Selam kızlar ben üç haftadır bir spor salonuna gidiyorum genellikle cuma akşamı cumartesi pazar gidiyorum haftaici çalıştığım icin akşam yoruluyorum gidemiyorum.Bir spor hocası var birkaç kere gördüm etkilendim ama Instagram'dan istek atsam olur mu diye akşamdan beri düşünüyorum.Sizce atmalı miyim istek yoksa atsam olur mu.
Hani bu kim falan der mi profilimde gittiğim spor salonun ismi nerede çalıştığım hangi üniversitede okuduğum yazıyor.Sizce kızlar ne yapmalıyım bir akıl verin.
Atabilirsin yani ne gibi sakıncası olacak ki seni görüp tanısa en fazla yükleyeceği anlam benden etkilenmiş der ya da hoca olduğu için eklediğini düşünür bunda anormal olan bir şey olmazSelam kızlar ben üç haftadır bir spor salonuna gidiyorum genellikle cuma akşamı cumartesi pazar gidiyorum haftaici çalıştığım icin akşam yoruluyorum gidemiyorum.Bir spor hocası var birkaç kere gördüm etkilendim ama Instagram'dan istek atsam olur mu diye akşamdan beri düşünüyorum.Sizce atmalı miyim istek yoksa atsam olur mu.
Hani bu kim falan der mi profilimde gittiğim spor salonun ismi nerede çalıştığım hangi üniversitede okuduğum yazıyor.Sizce kızlar ne yapmalıyım bir akıl verin.
Yok canım profili açıksa dusunmuyordur o kadarını her takipçisine bu kim niye takip etti dedigini sanmıyorum takip et birşey olmaz ondanPrincesss12 yani direk takip et kısmına basarsam takip edecegim ama bu kim der mi o var
Sakliyor belkiYani kız arkadaşı yok sanırım çünkü Instagram'da bununla ilgili hiçbir şey yok ve profili dışarıya açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?