Spor salonundaki hocaya Instagram'dan istek atsam olur mu.

Eklemeniz takip etmeniz çok normal değil mi ?
Onlarda genelde takipçi kasıyor zaten .
Ki adamın hesabı da acıkmış zaten niye bu kim desin ?
Ama kendinizi fazla kaptırmayın derim zira dikkat çekici bi tipse talibi çoktur üzülürsünüz.

Ve bence eklemektense önce salonda dikkatini çekmeye çalışın.Arkadaşımda sevgilisiyle öyle tanıştı Ve uzun süredir birlikte çok mutlular maşallah

Bence istek atmadan önce spor salonunda bir fırsatını bulup spor temalı muhabbet edin, ona sorular sorun.
Bu sohbetin üstüne istek yollayın.
Birkaç soru da oradan sorun. O da sizden etkilendiyse gerekeni yapar ve ilgilenir.

Sanırım hiç bulasmasam daha iyi ama ne bileyim bir şansımı denemek istedim sadece

Olur tabi ama önce biraz konuşun bence. Yani spor hocası öğrenci konuşması tarzında, sporla ilgili bir şeyler. Yaptığınız hareketlerin doğruluğu, aradığınız ekipmanın nerede olduğu filan gibi sıradan, olağan şeyler. Bu size aşina olmasını sağlar. Bu noktadan sonra istek gönderirseniz hem daha yerinde olur hem de onun da sizi takip etme ihtimali olur.

Yani kız arkadaşı yok sanırım çünkü Instagram'da bununla ilgili hiçbir şey yok ve profili dışarıya açık
Müşteri potansiyelini kaçırmak istemiyor demek ki Hiç profile bakıp çıkarımda bulunmayın. Profili açık olacak tabii adam spor hocasıysa tanınmak bilinmek popüler olmak personal trainer işleri almak istiyordur. İstek atın istek atan yüzüncü müşteri ödülünü kapın. Kırılmayın ama bu yolu izleyen çoktur. Siz sanaldan değil reelden bi yakınlık kurun anlayın adamın ilgisi var mı olur mu ondan sonra bakarsınız duruma

Zaten profili açıkmış istediğiniz zaman bakabilirsiniz. Takip etmek istiyorsanız da edin. Yeni biri takip edince kim diye o da size bakar muhtemelen, baksın da nolucakki belki o da sizi takip eder zaten durum böyle ilerlesin istemiyor musunuz?

Hayır asla
Dur bi sakin ol
Önce git birşey sor
Ne bilim bir hareket falan?
Sonra konuşmaya başla
Sen ışık yak
Gerisi gelir

Hadi gittiğiniz okulu anladım hadi iş yerini de anladım da gittiğiniz spor salonu neden yazıyor allahaşkına Resmen koca istiyorum gel beni al diye bağırıyor böyle profiliniz bi de adamı takip etmeyin şansınız varsa da kaybedersiniz. Salondayken yardım isteyin hoca nasılsa özel ders veriyorsa alın. Ama çok ciddi bakmayın olaya spor hocalarından koca olmaz genelde

Slm kızlar bugün baktım hesapi gizli yapmış o yüzden istek gondermedim

Spor hocandan uzak dur derim...En riskli yerleden biri spor salonlarıymış corona için ayrıca tüm spor salonları kapatıldı zaten geçici bi süre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…