- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
Kesinlikle katılıyorum. Muhtemelen takmicak bile hergun kac kisi takip ediyo kimbilirYok canım profili açıksa dusunmuyordur o kadarını her takipçisine bu kim niye takip etti dedigini sanmıyorum takip et birşey olmaz ondan
Ve bence eklemektense önce salonda dikkatini çekmeye çalışın.Arkadaşımda sevgilisiyle öyle tanıştı Ve uzun süredir birlikte çok mutlular maşallahSelam kızlar ben üç haftadır bir spor salonuna gidiyorum genellikle cuma akşamı cumartesi pazar gidiyorum haftaici çalıştığım icin akşam yoruluyorum gidemiyorum.Bir spor hocası var birkaç kere gördüm etkilendim ama Instagram'dan istek atsam olur mu diye akşamdan beri düşünüyorum.Sizce atmalı miyim istek yoksa atsam olur mu.
Hani bu kim falan der mi profilimde gittiğim spor salonun ismi nerede çalıştığım hangi üniversitede okuduğum yazıyor.Sizce kızlar ne yapmalıyım bir akıl verin.
Bence istek atmadan önce spor salonunda bir fırsatını bulup spor temalı muhabbet edin, ona sorular sorun.Selam kızlar ben üç haftadır bir spor salonuna gidiyorum genellikle cuma akşamı cumartesi pazar gidiyorum haftaici çalıştığım icin akşam yoruluyorum gidemiyorum.Bir spor hocası var birkaç kere gördüm etkilendim ama Instagram'dan istek atsam olur mu diye akşamdan beri düşünüyorum.Sizce atmalı miyim istek yoksa atsam olur mu.
Hani bu kim falan der mi profilimde gittiğim spor salonun ismi nerede çalıştığım hangi üniversitede okuduğum yazıyor.Sizce kızlar ne yapmalıyım bir akıl verin.
Arkadaşım evli ama hiçbir resmî yok bilgisi yokYani kız arkadaşı yok sanırım çünkü Instagram'da bununla ilgili hiçbir şey yok ve profili dışarıya açık
Müşteri potansiyelini kaçırmak istemiyor demek kiYani kız arkadaşı yok sanırım çünkü Instagram'da bununla ilgili hiçbir şey yok ve profili dışarıya açık
Olmaz canım yaa. Zaten siz kimsiniz de demez ekler geçer müşteri der. Bu yolla olmaaaaaz.Yani en kotu ya kabul etmez ya da sen kimsin derse onerilenler kısmında siz varsınız yanlışlıkla basmisim falan derim olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?