Spora başladım.daha bu hafta..Ama öyle hammışım ki ağrıdan duramıyorum belim bıkınım heryanım ağrıyo.Ama sporada devam etmem şart. Bukadar ağrı varken de bırakın sporu kımıldamak zor geliyo.Spor yapan bayanlar ilk başlarda bölemiydniz? nasıl hallettiniz. Eklem ağrıları için hissetmiyim diye ağrı kesici içsem zararı olur mu yani ağrı kesiciler le spor?
Spor derken,fitness 'e mi başladınız?Spora başladım.daha bu hafta..Ama öyle hammışım ki ağrıdan duramıyorum belim bıkınım heryanım ağrıyo.Ama sporada devam etmem şart. Bukadar ağrı varken de bırakın sporu kımıldamak zor geliyo.Spor yapan bayanlar ilk başlarda bölemiydniz? nasıl hallettiniz. Eklem ağrıları için hissetmiyim diye ağrı kesici içsem zararı olur mu yani ağrı kesiciler le spor?
Ben ilk spora basladigimda insanity workout la basladim manyak bi spor hoplama ziplama sekme hersey var ertesi gun yataktan felcli gibi kalktim ve tekrar o sporu yaptim ama isinma soguma hareketleri var. Eger yapmazsaniz.cok daha zor oluyor 2.gunu mutlaka yapin haa bi de sunu soyliyim o agrilarla yerinizden kipirdayamiyonuz ama 2.gunu tekrar etmeye baslayinca agri falan kalmiyor vucudu bekletmek daha kotu. Yarin tekrar yapmaya baslayinca ne demek istedigimi anlicaksiniz. Koly gelsinSpora başladım.daha bu hafta..Ama öyle hammışım ki ağrıdan duramıyorum belim bıkınım heryanım ağrıyo.Ama sporada devam etmem şart. Bukadar ağrı varken de bırakın sporu kımıldamak zor geliyo.Spor yapan bayanlar ilk başlarda bölemiydniz? nasıl hallettiniz. Eklem ağrıları için hissetmiyim diye ağrı kesici içsem zararı olur mu yani ağrı kesiciler le spor?
Spora başladım.daha bu hafta..Ama öyle hammışım ki ağrıdan duramıyorum belim bıkınım heryanım ağrıyo.Ama sporada devam etmem şart. Bukadar ağrı varken de bırakın sporu kımıldamak zor geliyo.Spor yapan bayanlar ilk başlarda bölemiydniz? nasıl hallettiniz. Eklem ağrıları için hissetmiyim diye ağrı kesici içsem zararı olur mu yani ağrı kesiciler le spor?
Evet ben lisanslı sporcuyum şuan o Ağrı'ları iliklerime kadar hissettim siz yazımca fenadır o fena ılık duş alınSpora başladım.daha bu hafta..Ama öyle hammışım ki ağrıdan duramıyorum belim bıkınım heryanım ağrıyo.Ama sporada devam etmem şart. Bukadar ağrı varken de bırakın sporu kımıldamak zor geliyo.Spor yapan bayanlar ilk başlarda bölemiydniz? nasıl hallettiniz. Eklem ağrıları için hissetmiyim diye ağrı kesici içsem zararı olur mu yani ağrı kesiciler le spor?
Uzun süredir yapmadıysanız hamlamışsınızdır.. kas gevşetici alabilirsiniz.. bengay da rahatlatır biraz ağrılarınızı..başlarken ısınma bitirirken esneme hareketleri çok önemli.. çok çok şiddetliyse ağrınız bikaç gün ara verin zorlamayın ki tutulup kalmayın.. eğer dayanabşlirim diyosanız çok zorluycak hareketler yapmadan kaslarınızı alıştırın.. en fazla 1 hafta bile sürmez alışmanız ara vermezsenizSpora başladım.daha bu hafta..Ama öyle hammışım ki ağrıdan duramıyorum belim bıkınım heryanım ağrıyo.Ama sporada devam etmem şart. Bukadar ağrı varken de bırakın sporu kımıldamak zor geliyo.Spor yapan bayanlar ilk başlarda bölemiydniz? nasıl hallettiniz. Eklem ağrıları için hissetmiyim diye ağrı kesici içsem zararı olur mu yani ağrı kesiciler le spor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?