Sprail 10 sene kalinca zarar veririmi

Vernel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
6
2
1
33
Merhaba arkadaşlar benim 11 yaşında bir kızım var
9 10 sene sprail takilmisti 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor doktora gittim kaç defa bisey yok dediler eşim gitti sperm testi normal 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sonra doktor benim intertilife bölümüne gitmem gerektiğini söyledi bütün hormon testleri normal aceba sprail uzun süre kaldığı için tüplerimi tikamis olabilir mi benim gibi olan arkadaşlarım yazabilir mi çok takıyorum kafama😥

Merhaba arkadaşlar benim 11 yaşında bir kızım var
9 10 sene sprail takilmisti 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor doktora gittim kaç defa bisey yok dediler eşim gitti sperm testi normal 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sonra doktor benim intertilife bölümüne gitmem gerektiğini söyledi bütün hormon testleri normal aceba sprail uzun süre kaldığı için tüplerimi tikamis olabilir mi benim gibi olan arkadaşlarım yazabilir mi çok takıyorum kafama😥
Merhaba.Yasiniz kaç ve genel olarak bı muayneye girdiniz mi gebelik için?Mesela adetin 2 ya da 3. günü hormon değerlerinize bakıldı mi?Tüplerin tıkali olup olmadığı basit bı hsg ile anlaşılabilir.Hem rahmin mevcut durumu da değerlendirilir gebelik için.Esinizin sperm test de güzel gelmiş madem ben bı sorun olduğunu düşünmedim acikcasi🌸

Yaşım 31 adet döneminde bakıldı hormon testlerine normal dendi bi sorun gözükmüyor dendi.ama neden olmuyor o zaman bebek

Peki hsg testini devlet hastaneleri yapmıyor galiba izmir de yaşıyorum ben nerde yaptırabilir

Back
X