Sprem testi sonuçlarını değerlendirebilirmisiniz

Myhero88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
178
229
103
37
Bugün sperm testi verdik.sonuçları ekledim.bilgisi olan arkdşlar bakabilrmi.bana kötü gibi geldi sonuçları doktora salı günü göstercez.bende o gün rahim filmi çekilcem.2 senedir uğraş içindeyim.yumurta takibi hormon testleri aıkıntı yok.eşimi zor ikna ettim.hep dua ettim bi sorun varsa bende çıkaın onda çıkmasın die.bi daha doktora gitceğini hiç sanmıyoru m

Eklentiler

• 2019-10-12 14.07.52.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 101
  • 2019-10-12 14.08.22.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 106
Canım ne yazık ki sperm değerleri düşük mlde 1 milyon sperm var whoya gore 15 milyon ve Üzeri olması gerekiyor ki
Birde ileri hızlı sperm hiç yok %0
Size tüp bebek onerecek dr
Aşılama için 3 milyon uzeri isteniyor
Hakkınızda hayırlısı olsun
Tüp bebekle bile hamile kalamayanlar var o yuzden uzulme olsun yeter ki tüple olsun

Canım evet sperm sayısı az arkadaşın dediği gibi ama olanda %70 bu iyi birşey benim eşimde %90 anomali vardı

Canım merhaba benim eşimdede vardı 11 milyondu varikosel var denildi ameliyat denildi eşim için ama bi ilaç verdi ve sağlıklı beslendi keçiboynuzu pekmezi yedi hergün 2 ay sonra oldu çok şükür bizde ümidimizi kesmiştik sakin ümidinizi kaybetme isyanda etme dua et tedavisi var yani

Çok sağolun arkadaşlar.bende hiç böyle bi sonuç beklemiyodum.1 tane oğlum var çok şükür.ama 2. Çok istiyorum olmuyo.1 çocuğu olana tüp bebek yapılmıyo sanırım.bakalım doktor ne dicek inşallah tedaviyle normale döner.

1 çocuğunuz varsa sperm değerleri sonradan düşmüş demek ki.
Bunu araştırmak gerek iyi bir dr a gorunmenizde fayda var.
Geçmiş olsun.

Büyük ihtimalle muayeneden sonra ultrosan isticek varikosel varsa amilyat der ilk baş hemen tup bebek derse kabul etmeyin benin eşiminde değerleri çok düşüktü amilyat sonrası iki katı arttı

Kızlar anlayan var mı yardım edin lütfen sperm sonucu eşimin

Eklentiler

• 514DAA8F-AC4E-4E5A-9AFE-4F9C894B5610.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 72
Bu testte hiç ayrıntı yok. Morfoloji ileri hızlı yavas hızlı toplam sperm sayısı vs gibi
Sayı 15 milyon yani düşük
Bence testi özel bir merkezde kruger morfoloji bakılacak sekilde yaptırın

Bu testte hiç ayrıntı yok. Morfoloji ileri hızlı yavas hızlı toplam sperm sayısı vs gibi
Sayı 15 milyon yani düşük
Bence testi özel bir merkezde kruger morfoloji bakılacak sekilde yaptırın
Toplam sperm 90 milyon dedi doktorumuz fakat kağıtta yazmıyor, hiç ayrıntılı değil malesef. Peki 15 milyon çok mu düşük sizce normal yollardan gebelik zor mu toplam 90 milyon sperm, 1 Mililitrede konsantrasyon 15 milyon

1 ml deki spermi baz alır dr lar. Normal yoldan bebek sahibi olabilmek için 1 ml deki sayı 39 milyon ve üstü olmalı.

Bu testten tek anladigim sıvılaşma süresi galiba 2 satte tamamlanmış eğer öyleyse durum vahim en az 10 ve 30 dakkada sivilasmasi lazım ama öyle değilse normalse güzel sonuçlar ama ayrıntılara saat olarak girmişler kafam karıştı

1 ml deki spermi baz alır dr lar. Normal yoldan bebek sahibi olabilmek için 1 ml deki sayı 39 milyon ve üstü olmalı.

Bu nasıl bizimde marfoloji sıkıntısı var amilyat sonrası sonuçlar buda

Eklentiler

• 20191118_173052.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 40

Yapilıyor tanidiğımin tup bebekle ikizi oldu..daha onceden de kizi vardı..olucak tatlim umidini kaybetme hep birlikte sevinicez

Kızlar likefaksiyon “2 saatte tam” yazıyor bu ne demek bilen var mı acaba ? moralim çok bozuk daha 7 aylık evliyiz, çocuk düşünmeye yeni başladık ama önce bir kontrolden geçelim dedik eşimin sperm sonuçları yıktı resmen beni , sürekli ağlıyorum...

Tüp bebek deneyebilirsiniz. Imkansız diye bir şey yok . Geçmiş olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20191120-123550.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 32
Lifeaksiyon suresi benimde dikkatimi çekti.
Ilki normal de 2 saat cook fazla doktora danişilmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…