Canım merhaba benim eşimdede vardı 11 milyondu varikosel var denildi ameliyat denildi eşim için ama bi ilaç verdi ve sağlıklı beslendi keçiboynuzu pekmezi yedi hergün 2 ay sonra oldu çok şükür bizde ümidimizi kesmiştik sakin ümidinizi kaybetme isyanda etme dua et tedavisi var yaniCanım ne yazık ki sperm değerleri düşük mlde 1 milyon sperm var whoya gore 15 milyon ve Üzeri olması gerekiyor ki
Birde ileri hızlı sperm hiç yok %0
Size tüp bebek onerecek dr
Aşılama için 3 milyon uzeri isteniyor
Hakkınızda hayırlısı olsun
Tüp bebekle bile hamile kalamayanlar var o yuzden uzulme olsun yeter ki tüple olsun
Bugün sperm testi verdik.sonuçları ekledim.bilgisi olan arkdşlar bakabilrmi.bana kötü gibi geldisonuçları doktora salı günü göstercez.bende o gün rahim filmi çekilcem.2 senedir uğraş içindeyim.yumurta takibi hormon testleri aıkıntı yok.eşimi zor ikna ettim.hep dua ettim bi sorun varsa bende çıkaın onda çıkmasın die.bi daha doktora gitceğini hiç sanmıyoru m
Bu testte hiç ayrıntı yok. Morfoloji ileri hızlı yavas hızlı toplam sperm sayısı vs gibiKızlar anlayan var mıyardım edin lütfen sperm sonucu eşimin
Toplam sperm 90 milyon dedi doktorumuz fakat kağıtta yazmıyor, hiç ayrıntılı değil malesef. Peki 15 milyon çok mu düşük sizce normal yollardan gebelik zor mu toplam 90 milyon sperm, 1 Mililitrede konsantrasyon 15 milyonBu testte hiç ayrıntı yok. Morfoloji ileri hızlı yavas hızlı toplam sperm sayısı vs gibi
Sayı 15 milyon yani düşük
Bence testi özel bir merkezde kruger morfoloji bakılacak sekilde yaptırın
1 ml deki spermi baz alır dr lar. Normal yoldan bebek sahibi olabilmek için 1 ml deki sayı 39 milyon ve üstü olmalı.Toplam sperm 90 milyon dedi doktorumuz fakat kağıtta yazmıyor, hiç ayrıntılı değil malesef. Peki 15 milyon çok mu düşük sizce normal yollardan gebelik zor mu toplam 90 milyon sperm, 1 Mililitrede konsantrasyon 15 milyon
Yani bizim imkansız gibi bir şey mi1 ml deki spermi baz alır dr lar. Normal yoldan bebek sahibi olabilmek için 1 ml deki sayı 39 milyon ve üstü olmalı.
Kızlar anlayan var mıyardım edin lütfen sperm sonucu eşimin
1 ml deki spermi baz alır dr lar. Normal yoldan bebek sahibi olabilmek için 1 ml deki sayı 39 milyon ve üstü olmalı.
Çok sağolun arkadaşlar.bende hiç böyle bi sonuç beklemiyodum.1 tane oğlum var çok şükür.ama 2. Çok istiyorum olmuyo.1 çocuğu olana tüp bebek yapılmıyo sanırım.bakalım doktor ne dicek inşallah tedaviyle normale döner.
Tüp bebek deneyebilirsiniz. Imkansız diye bir şey yok . Geçmiş olsun.Kızlar likefaksiyon “2 saatte tam” yazıyor bu ne demek bilen var mı acaba ? moralim çok bozuk daha 7 aylık evliyiz, çocuk düşünmeye yeni başladık ama önce bir kontrolden geçelim dedik eşimin sperm sonuçları yıktı resmen beni , sürekli ağlıyorum...
Doktor musunuz?Tüp bebek deneyebilirsiniz. Imkansız diye bir şey yok . Geçmiş olsun.
Kızlar likefaksiyon “2 saatte tam” yazıyor bu ne demek bilen var mı acaba ? moralim çok bozuk daha 7 aylık evliyiz, çocuk düşünmeye yeni başladık ama önce bir kontrolden geçelim dedik eşimin sperm sonuçları yıktı resmen beni , sürekli ağlıyorum...
Lifeaksiyon suresi benimde dikkatimi çekti.Bugün sperm testi verdik.sonuçları ekledim.bilgisi olan arkdşlar bakabilrmi.bana kötü gibi geldisonuçları doktora salı günü göstercez.bende o gün rahim filmi çekilcem.2 senedir uğraş içindeyim.yumurta takibi hormon testleri aıkıntı yok.eşimi zor ikna ettim.hep dua ettim bi sorun varsa bende çıkaın onda çıkmasın die.bi daha doktora gitceğini hiç sanmıyoru m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?