Lekeler, Çiller Srtta oluan gne lekeleri iin nerebileceiniz kremler?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Lotus

kimse olmadı senin gibi..
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
2.798
22
358
Merhaba Arkadaşlar,
Sırt bölgemde güneş yanığına bağlı olarak lekelenmeler oluştu yaklaşık dört sene önce..yok etmek için doktora gittim ancak haricen kullanılan kremler verdi ve faydasını gördüm diyemem...(ekspigment, unitone 4)
bunların dışında kullanmış olup (sırt ve omuz bölgesinde) başarılı sonuçlar elde ettiğiniz ürünler var mı?
dondurma tedavisi (kriyoterapi) ya da kimyasal peeling ile yok edildiğini duydum bu yöntemi deneyipte memnun kalanlar varsa ve tecrübelerini benimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum.. sevgiler...

Son düzenleme:
Aynen canım benimde geçen yıl sırtımda güneş lekeleri oluştu .Lekeleri azaltacak bir yöntem bilen ve uygulayıp gerçekten etkisini gören arkadaşlar yazarlarsa seviniriz

evet bendede var acnelys kullandım biraz açıldı renkleri ama çok faydalı olmadı bende bıraktım

Ne yazık ki benim de sırtımda ve omzumda var,expigment denedim ama çok fayda etmedi çünkü koyu renkliydi biraz,daha önce bi dermatoloğa sormuştum lazerle geçiriyoruz demişti ve her bi seansına küçük bi servet istemişti,ilerde param olursa düşünüyorum tekrar farklı bi doktora muayene olmayı
elma sirkesi diyorlar ama zannetmiyorum onun da geçireceğini

10.ayda bu güneş lekeleri için bende sormuştum sizlere.Şimdi bu çillerden kurtuldum diyebilirim.Aktara gittiğimde bu tür lekelere ne iyi gelir diye sordum oda bana ARAP KIZI isminde kremi önerdi kullananlar memnun diyede belirtti.Almak ve denemekte birşey çıkmaz dedim ve tam 4.kez kullandığımda lekelerde inanılmaz derecede azalmalar görüldü koyu olanlarında rengi belli belirsiz kaldı.ınanın hiç işe yaramayacağını düşünerek sürmüş (omuzlarımda daha çok vardı)ve azalma varmı diye dikkat bile etmemiştim.Geçenlerde sırtıma dikkatli aynada baktığımda hemen hemen yok denecek kadar az kalmış.Çocuk gibi sevindim bu kadar ucuz bir kremin bu kadar etkisi olurmu diyede şaşırdım.Ben bu kremi 3 tl ye almıştım.Şimdi nette baktım ben gerçektende bedava'ya almışım.kesinlikle öneriyorum kullanın

Bu kremleri en az bir sene düzenli kullanmak lazım. Bir de azelderm deneyebilirsiniz eğer iki senedir bu dertten kurtulmadıysanız.

Arkadaşlar, ben 5 yıldır yüzümde ve dekoltemde oluşan lekelerle ugrasiyorum..gitmedigim dr.kalmadi uygulamadigim tedavi yöntemide. Bundan 4 ay önce bitki derman'a gittim.leyla cabuk firma sahibi bizzat kendisi yapiyor. cilt tedavisine basladim aynı zamanda saçlarımın tepe kısmında acilmalar oluşmuştu, ayni anda başladım tedaviye cok iyi gidiyor. .cildimde % 60 civari iyileşme oldu 5 ayim daha var..Saclarimda aynı sekilde...tedaviye devam yaza hepsi bitmis olacak...tesekkurler leyla hn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…