ßahar Temizligi Yapmanin Vakti Geldimi ???

Nisan'ı bekle bence.. hatta 15 Nisan'ı filan...

ben Nisan sonu gibi yapıcam..

hatta bu defa evdeki halıları da yıkamacıya göndericem.

el halıları yıkanmıyor, onları da silerim artık

ßende oyle buyuk halilar yok cok sukur ufak tefek ortaya atilan halilardan var o konuda zorlanmayacim:3:

Merwosh sana evlilik hiç yaramadı :1: daha geçen bir konuda bulaşık bile yıkamadığını yazmıştın resmen evrim geçirmişsin. :1:

Şakası bir yana mutlu ol sa sen :16:

Bu arada temizliğimiz bitti bizim. Şimdi de deli gibi yağmur var. :52:

Ama sıralamamız şöyleydi;

İlk halılarımızı yıkamaya gönderdik.

Perdeler yıkanırken camlar silindi, sonra kapılar. O gece yatarken koltuklarımızı sildik.

Sonra banyo-tuvalet baştan aşağı temizlendi. :25:

Biz iki kişi olduğumuzdan diğeri de mutfak dolaplarını ve buzdolabını sildi.

-Haftasonu bu kadar iş yaptık-

Hafta içi de ben bir gün vitrini falan boşaltıp temizledim. Salondaki gereksiz mobilyaların temizliği işte. :37:

Hazır halılar yokken yerleri sildim güzelce, mobilyaları da kaydırmak kolay oluyor öyle.

Halılar da gelince bi süpürge, tekrar yer silme, toz alma.

Arada bir zamanda da avizeleri ve dış kapıyı silersin :52:

-Salı günü de iş bitti.-

Hop bitti diyeceğim de, ühühühü çok yorulduk.

Yalnız evde iki kadın 4 günde bu kadar iş becerebilmişiz anca. :1:

ayy ben bugün yaptım kızlarr temizliği... perdeler yıkandı yerler silindi camlar silindi.... başladı yağmur şuan.. boşa gitmez umarımm hahayy

ayy ben bugün yaptım kızlarr temizliği... perdeler yıkandı yerler silindi camlar silindi.... başladı yağmur şuan.. boşa gitmez umarımm hahayy

camlar pislenir belki ama olsun perdeler falan cikmis aradan oh, kalkip temizlik yapasim geldi:1::1::1::1:

zaten kaloriferler yüzünden camın içi dışından daha kirli oluyor :)))

üzülme yani boşa gitmemiştir temizlik

Merwosh sana evlilik hiç yaramadı :1: daha geçen bir konuda bulaşık bile yıkamadığını yazmıştın resmen evrim geçirmişsin. :1:

Şakası bir yana mutlu ol sa sen :16:

Bu arada temizliğimiz bitti bizim. Şimdi de deli gibi yağmur var. :52:

Ama sıralamamız şöyleydi;

İlk halılarımızı yıkamaya gönderdik.

Perdeler yıkanırken camlar silindi, sonra kapılar. O gece yatarken koltuklarımızı sildik.

Sonra banyo-tuvalet baştan aşağı temizlendi. :25:

Biz iki kişi olduğumuzdan diğeri de mutfak dolaplarını ve buzdolabını sildi.

-Haftasonu bu kadar iş yaptık-

Hafta içi de ben bir gün vitrini falan boşaltıp temizledim. Salondaki gereksiz mobilyaların temizliği işte. :37:

Hazır halılar yokken yerleri sildim güzelce, mobilyaları da kaydırmak kolay oluyor öyle.

Halılar da gelince bi süpürge, tekrar yer silme, toz alma.

Arada bir zamanda da avizeleri ve dış kapıyı silersin :52:

-Salı günü de iş bitti.-

Hop bitti diyeceğim de, ühühühü çok yorulduk.

Yalnız evde iki kadın 4 günde bu kadar iş becerebilmişiz anca. :1:

ne güzel iki kişisiniz..:6::6:

temizlik zamanlarında bi de araya yemek derdi girmese..:ssz:
evde koca,çocuk olunca yemek yapmadan olmuyor, bu da temizliğe olan konsantreyi etkiliyor.:1:.

en iyisi esleri cocuklara disari gondermek ogün :S :1:

Son düzenleme:
valla bana da yakın bi konu oldu iyi oldu açtığın konuyu...:1: :7:
kızlar doğuma 44 gün var benim..ama bi sorunum var en fazla 1 saat iş yapabiliyor ayakta kalabiliyorum onda da yorulunca ağrım başlıyor vajinada...evimin de çok ihtiyacı var dip köşe temizliğe acaba ben de apğırdan ağırdan şimdi mi başlasam yoksa doğuma 15-20en gün kala bi anda yüklenip de öylece doğuma kadar dinlensem mi???hani oz mana doğsa da farketmez çok da erken olmaz diyorum ama ....ne yapacağımı da bilemedim yardıomcı tutamam maddiyattan..yardım edecek kimsem de yok......doğuma illaki gelen giden olacak...bilmiyorum nasıl halledeceğimi......bu hamileliğim ilkinden zor geçti hala da zor geçmeye devam ediyor..hiç halim kalmadı..dualarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
kızlar doğuma 44 gün var benim..ama bi sorunum var en fazla 1 saat iş yapabiliyor ayakta kalabiliyorum onda da yorulunca ağrım başlıyor vajinada...evimin de çok ihtiyacı var dip köşe temizliğe acaba ben de apğırdan ağırdan şimdi mi başlasam yoksa doğuma 15-20en gün kala bi anda yüklenip de öylece doğuma kadar dinlensem mi???hani oz mana doğsa da farketmez çok da erken olmaz diyorum ama ....ne yapacağımı da bilemedim yardıomcı tutamam maddiyattan..yardım edecek kimsem de yok......doğuma illaki gelen giden olacak...bilmiyorum nasıl halledeceğimi......bu hamileliğim ilkinden zor geçti hala da zor geçmeye devam ediyor..hiç halim kalmadı..dualarınızı bekliyorum

Allah yardımcın olsun bunları düşünme kabaca yap olsun bitsin strese girme ...

kesinlikle kendini yorma hamile halinle bir yakinin yapsin..Yorulmak iyi degil allah korusun ani bir dogum olabilir.

Son düzenleme:
ne güzel iki kişisiniz..:6::6:

temizlik zamanlarında bi de araya yemek derdi girmese..:ssz:
evde koca,çocuk olunca yemek yapmadan olmuyor, bu da temizliğe olan konsantreyi etkiliyor.:1:.

Biz bi' de toplamda 2 kişiyiz, düşününce gerçekten eskiden hem babam vardı hem ben küçüktüm annem fıttırırdı temizlik zamanlarında, babaanneme şutlardı bizi. :1:

Tabi iki kişi olunca ve herkes yorgun olunca yemeği dışarıdan söylemek kolay da, haftalık mutfak masrafını bir haftasonunda hop tüketiyoruz. :52:

Allah yardımcın olsun bunları düşünme kabaca yap olsun bitsin strese girme ...

kesinlikle kendini yorma hamile halinle bir yakinin yapsin..Yorulmak iyi degil allah korusun ani bir dogum olabilir.

aminnn ..bir yakınım yok malesef burada kimsem yok annemlerde ancak doğuma az kala gelebilcek..açıkçası ben de kendim yapmak isterim annem de olsa evimin pisliğini görmesini istemem...evet şu günlerde erken doğumdan da korkar oldum hani 15 gün kalsa falan neyse...ve duydum ki son 1 hafta doğum yapacak kadına Allah farklı bi güç verirmiş ;derler ki son bi hafta iş yapmayın dinlenin o gücü harcamayın ki doğuma kalsın ...yapım da son bi haftada dinleniyim inşallah diyorum ama kısmet bakalım nolucak...

Son düzenleme:
bir yakınım yok malesef burada kimsem yok annemlerde ancak doğuma az kala gelebilcek..açıkçası ben de kendim yapmak isterim annem de olsa evimin pisliğini görmesini istemem...evet şu günlerde erken doğumdan da korkar oldum hani 15 gün kalsa falan neyse...ve duydum ki son 1 hafta doğum yapacak kadına Allah farklı bi güç verirmiş ;derler ki son bi hafta iş yapmayın dinlenin o gücü harcamayın ki doğuma kalsın ...yapım da son bi haftada dinleniyim inşallah diyorum ama kısmet bakalım nolucak...

uzuldum ya valla yakinda olsam ben yapardim:50::50::50:

uzuldum ya valla yakinda olsam ben yapardim:50::50::50:

Allah razı olsun canım bunu demen bile yeterli...napayım az az başlasam aslında iyi ama inan wc ye gitmeye bile korkar oldum tam 30 dk kalıyorum bacaklarımda hal kalmıyor..bazen tutuyorum artık çok yorgun olduğum için yarım saat nasıl durcam orda diye....hayırlısıyla bi doğsa atlatsak doğum dikiş ağrılarını da rahatlasam...

Back
X