Canım ben senin çeyizlerine daha önce bakmamışım gerçekten her şeyin çok güzel :)) Kocişinle hayırlı günlerde, mutlu günlerde kullan :)
sağolasın canım benim,inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben senin çeyizlerine daha önce bakmamışım gerçekten her şeyin çok güzel :)) Kocişinle hayırlı günlerde, mutlu günlerde kullan :)
Maşallah canım hepsi birbirinden güzel sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle :))
sedoşcum çooook güzeller tantitoniden aldıklarına ve corn flakes kaselerine özellikle bayıldım
güle güle kullan
teşekkür ederim tatlım benim... daha güselleri senin olsun inşallaaaaaah![]()
cnm bu bimden aldığn saklama kapları nasılmıs kaliteli mi göründüğü gibi?
bide büyük görünüo balık fln konulmus kaç ltlik ölçüler? kesme tahtası da mı bimden? bide ne kdr fiyatları?
bide güle güle kullan bide![]()
Kızlar ben tupperlarımı sahibinden.com dan bi satıcıdan taksitle aldım. Kredi kartıyla falan değil ilk önce bana ürünlerimi gönderdi , kusursuz elime ulaştıktan sonra ödemeyi hesabına havale ettim. Ödemeyi internet şubesinden yaptığım için de hesap işletim ücreti kesilmedi. Aylık 20-30-40 elime geçtikçe taksitleri belirlemem için bana olanak sağladı isterseniz size özelden bilgilerini yollayabilirim.
Hepsi bir birinden güzel. Allah mutlu huzurlu günlerde kullanmayi nasip etsin insaAllah. Krema sIkacaginin aynisinin lilasi ve sivi yag sisesinin aynisi bende de var :) Güle güle kullaniriz insaAllah.
yarım kalan soğan ve lımon ıcın saklama kabı cok hosuma gıttı her yerde bulunur mu acaba??
Biri CKB icin heralde dimi? Ama digerleri ne icin canim? Güle güle kullan :)