Ssedoshh'un Cicileri (düzenlenmiş haliyle)

sedoşcum çooook güzeller tantitoniden aldıklarına ve corn flakes kaselerine özellikle bayıldım :1:

güle güle kullan

cnm bu bimden aldığn saklama kapları nasılmıs kaliteli mi göründüğü gibi?
bide büyük görünüo balık fln konulmus kaç ltlik ölçüler? kesme tahtası da mı bimden? bide ne kdr fiyatları?

bide güle güle kullan bide:1:

Son düzenleme:
cnm bu bimden aldığn saklama kapları nasılmıs kaliteli mi göründüğü gibi?
bide büyük görünüo balık fln konulmus kaç ltlik ölçüler? kesme tahtası da mı bimden? bide ne kdr fiyatları?

bide güle güle kullan bide:1:

valla bilmiorum kuzum ama mikroya da giriyormuş,buzluğada... bir de üzerinde sağlığa zararlı madde içermemektedir yazıyor,bakanlık onaylıymış. 0,64 lt 1,20 lt 2,10 lt 3,50 lt ölçüleri tatlım,ben daha çok büyük boyu için aldım ötekiler hediye gibi oldu:9: benim plastiklerle pek aram yok canım,annem "çalışacaksın al büyük boy,salatalık yeşilliklerini ayıklar yıkar kaldırırsın haftasonu,hafta içide işten gelince rahatlık olur salatanı yaparken dedi" gerçi annem tupper al dedi ama bana çok pahalı geliyor onlar..bunları da 9.90 TL'ye bulunca aldım.

kesme tahtası da BİM'den Nilcim onun fiyatı da 6.95 TL...

ahh cnm sorma o tupperlar ne öle ateş pahası:(((
ben dün gittim bime baktm ama bana da çok büyük geldi saklama kaplarndan en küçük olan 2 boyu kullanabilicek gibi olduğumdan almadm annen mantklı yaklaşmıs olaya uzun süre tazeliği koruosa çok iyi yapmssn almakla güle güle kullan tatlllmm:16:

Kızlar ben tupperlarımı sahibinden.com dan bi satıcıdan taksitle aldım. Kredi kartıyla falan değil ilk önce bana ürünlerimi gönderdi , kusursuz elime ulaştıktan sonra ödemeyi hesabına havale ettim. Ödemeyi internet şubesinden yaptığım için de hesap işletim ücreti kesilmedi. Aylık 20-30-40 elime geçtikçe taksitleri belirlemem için bana olanak sağladı isterseniz size özelden bilgilerini yollayabilirim.

Son düzenleme:
Kızlar ben tupperlarımı sahibinden.com dan bi satıcıdan taksitle aldım. Kredi kartıyla falan değil ilk önce bana ürünlerimi gönderdi , kusursuz elime ulaştıktan sonra ödemeyi hesabına havale ettim. Ödemeyi internet şubesinden yaptığım için de hesap işletim ücreti kesilmedi. Aylık 20-30-40 elime geçtikçe taksitleri belirlemem için bana olanak sağladı isterseniz size özelden bilgilerini yollayabilirim.

aaa güselmiş olanakları canım...
bi tane alacam bu tupperlardan sanırım sonunda,farz oldu.özelden mesaj atarsan çok sevinirim tatlım...

Hepsi bir birinden güzel. Allah mutlu huzurlu günlerde kullanmayi nasip etsin insaAllah. Krema sIkacaginin aynisinin lilasi ve sivi yag sisesinin aynisi bende de var :) Güle güle kullaniriz insaAllah.

Hepsi bir birinden güzel. Allah mutlu huzurlu günlerde kullanmayi nasip etsin insaAllah. Krema sIkacaginin aynisinin lilasi ve sivi yag sisesinin aynisi bende de var :) Güle güle kullaniriz insaAllah.

sağolasın canım,çok teşekkür ederim:16:
inşallah hayırlısıyla yuvamızda kullanırız cicişlerimizi:16:

Back
X