• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ssedoshh'un Cicileri (düzenlenmiş haliyle)

aldıklarını gule gule kullan canım:16: sevdıgıne de kavusmussun ohh ne guzel darısı basımıza bızımde:14: kocısın yanında olduktan sonra dugun gunu cat kapı gelıverır rabbım agzınızın tadını hıc bozmasın cok ozendım bak sımdı yaa :43:

aldıklarını gule gule kullan canım:16: sevdıgıne de kavusmussun ohh ne guzel darısı basımıza bızımde:14: kocısın yanında olduktan sonra dugun gunu cat kapı gelıverır rabbım agzınızın tadını hıc bozmasın cok ozendım bak sımdı yaa :43:

Sağolasın canımcım:16: İnşallah Allah'ım tez vakitte sizleride kavuştursun... İnşallah hepimizin ağzının tadı bozulmasın,Rabbim tez kavuştursun hayırlısıyla:69:

Dün aşkucumla İkea'dan aldıklarımız...:8:

Beyaz yatak odası takımımızın,bembeyaz dolabı için aldığımız 24 tane beyaz elbise askımız :1:

$PE232667.webp

Poşet saklama kabı

$IKEA-RATIONELL-VARIERA-POSET-SAKLAMA-KABI__32725782_0.webp

2'li yeşil bulaşık fırçaları

Eki Görüntüle 334413

Güle güle kullan canım son aldıklarını da. Poşet saklama kabı hiç aklıma gelmemişti benim, iyi fikir:)

Güle güle kullan canım son aldıklarını da. Poşet saklama kabı hiç aklıma gelmemişti benim, iyi fikir:)

sağolasın canımcım:16: evde de kullanıyoruz biz poşet saklama kabı,mutfak dolabında kapağın içine taktık çok kullanışlığı oluyor,marketten falan gelince boşalan poşetleri hemen tıkıveriyoruz içine :9: evime de alayım dedim:34:

:nazar::nazar::nazar: cnm güle güle kullan mutlu mesut kullan inşallah hepsi çok güzeller tatlımm

Annem blender setimin çırpıcısının yeterli olacağını söylediği için aldığım Tefal mikserimi geri vermiştim.Daha sonra blender setimin çırpıcısının çok yumuşak olduğuna ve gerçekten kek vs. çırpmak için yetersiz kalacağına kanaat getiren annem,yine mikser almam gerektiğini söledi,bende az önce evimisterden Homend mikser aldım :9::8:

$mikser.webp

Dün aşkucumla İkea'dan aldıklarımız...:8:

Beyaz yatak odası takımımızın,bembeyaz dolabı için aldığımız 24 tane beyaz elbise askımız :1:

Eki Görüntüle 334411

Poşet saklama kabı

Eki Görüntüle 334412

2'li yeşil bulaşık fırçaları

Eki Görüntüle 334413

güle güle kullan canım,

ya bende çok istiyorum beyaz askı almak henüz yatak odam yok ama :) nasip olursa bembeyaz bir yatak odası yapmıy planlıyorum ve beyaz askı istiyorum kesinlikle fakat bu etek eskıları varya bir tanede 4 tane birden asılabilen onların beyazı var mıdır hiç bilmiyorum hepsi aynı renk olsun istiyorum ama o etek askılarının beyazına hiç rastlamadım :26: o yuzden karar veremiyorum ya :26:

.

güle güle kullan canım,

ya bende çok istiyorum beyaz askı almak henüz yatak odam yok ama :) nasip olursa bembeyaz bir yatak odası yapmıy planlıyorum ve beyaz askı istiyorum kesinlikle fakat bu etek eskıları varya bir tanede 4 tane birden asılabilen onların beyazı var mıdır hiç bilmiyorum hepsi aynı renk olsun istiyorum ama o etek askılarının beyazına hiç rastlamadım :26: o yuzden karar veremiyorum ya :26:

sağol canım...:16:
bende beyaz etek askılarından arıyorum ama beyaz bulamasamda çok önemli değil nasılsa dolap içinde kalacak diye de düşünüyorum,kararsızım henüz:34:

sağol canım...:16:
bende beyaz etek askılarından arıyorum ama beyaz bulamasamda çok önemli değil nasılsa dolap içinde kalacak diye de düşünüyorum,kararsızım henüz:34:

benim takıntım varki, dolap içi de olsa askıların hepsi aynı model aynı renk aynı şekil olmalı :26: bu bir tek askı için değil, atıyorum mandal, mandalların hepsi aynı olmalı :26: yoksa çıldırıyorum :26:

şuandada öyle, annem arada baska askı sokar dolaba inanılmaz sinirlenirim elimde olmadan :26:

bakalım inşaAllah beyazlarıda olur o etek askılarının da hepsi bemmbeyazz olurrr :16:

benim takıntım varki, dolap içi de olsa askıların hepsi aynı model aynı renk aynı şekil olmalı :26: bu bir tek askı için değil, atıyorum mandal, mandalların hepsi aynı olmalı :26: yoksa çıldırıyorum :26:

şuandada öyle, annem arada baska askı sokar dolaba inanılmaz sinirlenirim elimde olmadan :26:

bakalım inşaAllah beyazlarıda olur o etek askılarının da hepsi bemmbeyazz olurrr :16:

:34: inşallah bulursun kuzum :16:

herşeyin mükemmel harika :nazar: corn flakes tabaklarına bayıldım resmen :53:
belli ki çok özenle itinayla almışsın iyi günlerde sağlıkla mutlulukla aşkla kullan canım çeyizlerini:16:

herşeyin mükemmel harika :nazar: corn flakes tabaklarına bayıldım resmen :53:
belli ki çok özenle itinayla almışsın iyi günlerde sağlıkla mutlulukla aşkla kullan canım çeyizlerini:16:

:54: sağol tatlım...amiiin inşallah hepimiz aşkla mutlulukla huzurla kullanırız çeyizlerimizi.. düğündaşım mutluluklar sanada...:16:

Boyner'den aldıklarım

2 takım beyaz,1 takım siyah aldığım bardak altlıklarım...İndirime girmiş hemen aldım :8: 1 takımını anneme vereceğim...

$bardak altlýðý 1.webp $bardak altlýðý.webp

bir de mutfak çakmağı aldım o da indirimdeydi :8:

$çakmak.webp

Canım sen de ince ayrıntıları düşünmüş ve şimdiden almışsın çok güzeller, aşkla mutlulukla kullanmanı dilerim :16:

Back
X