Aşılama Ssk Da Aşilama Için Rapormu Lazim Yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nasss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nasss

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
119
0
296
43
İstanbul
Slm Arkadaşlar Bende Yarin Yenimahalle Ssk Da Inferilite Bölümüne Başvurucam Ilk Gittiğimde Durumumun Direk Aşilamaya Müsait Olduğunu Söylediler Rapor Falan Gerekiyormu Ne Yapmam Lazim Hiç Ssk Da Aşilama Yapaniniz Varmi

slm.bu ay banada aşılama önerildi.ben özel tüp bebek merkezine gidiyorum ssklıyım.iğnelerim için rapor çıkarttırdım sadece.zaten normalde çok pahalı tutuyor.

slm.bu ay banada aşılama önerildi.ben özel tüp bebek merkezine gidiyorum ssklıyım.iğnelerim için rapor çıkarttırdım sadece.zaten normalde çok pahalı tutuyor.

Slm Arkadaşlar Bende Yarin Yenimahalle Ssk Da Inferilite Bölümüne Başvurucam Ilk Gittiğimde Durumumun Direk Aşilamaya Müsait Olduğunu Söylediler Rapor Falan Gerekiyormu Ne Yapmam Lazim Hiç Ssk Da Aşilama Yapaniniz Varmi

Valla ssk da yaptıracaksan rapora filan ihtiyaç yok!Zaten kendileri yapmıyor mu?Sonuçta özelde yaptırmıyorsun!!ilaçları karnene yazarlar sende belli miktarını ödeyerek alırsın!Bence böyledir canım!Zaten rapor filan gerekseydi sana söylerlerdi herhalde!

daha önce ilaç tedavi gördüm.yumurta çatlatma iğnesi kullanılmıştı.aşılamada yine aynı iğneler kullanılıyo.bence gerek var çünkü karneye yazılsa bile rapor olmadan ssk karşılamıyor.benim eskiden öyle olmuştu.direk para ödemek zorunda kaldım.şuan raporlu şekliyle bile 285ytl iğne ücreti ödedim.aşılamayada 300ytl ödiycem canım.umarım yardımcı olabildim...

arkadaşlar asistanlar zaten size yalvarıyorlar aşılama yapalım diye ssk da herşeyle çok güzel ilgileniyorlar rapor gerekmiyor sadece ilaçlara rapor gerekiyor onlar size yardımcı oluyorlar zaten

Siteyi uzun bir süredir takip ediyorum arkadaşlar.Ancak yeni üye oldum.Temmuz ayında evlendim.30 Yaşımdayım.Ocak ayının 8' inde,Şubatın ise 1' inde adet olmuştum.1 Şubattan sonra henüz adet olmadım.Sadece bel ağrım var biraz.Dün test yaptım hamile değilim çıktım.Acaba neden?Hem istiyorum hemde korkuyorum.Ne zaman doktora gitmeliyim.

Back
X