MERHABALAR ben aranıza yeni katıldım benimde 22 aylık bir oğlum var ve şu anda 5 haftalık hamileyim ssvd yapmayı çok istiyorum .ama ben bursada oturuyorum bursa da bi dr.bilen varmı acaba..
eğer İstanbul'daysanız fatih üniverstesi ümraniye polikliğini elif bağlam yapabilirsiniz diyor.ben ilk doğuum normal 2.si sezeryandı 3. için normal istedim ama günüm geçip sancım olmayınca ve suni sancı verilmesi sakıncalı olduğundan yine sezeryan oldum.
Ben kulübe yeni katıldım.suan 37hafta 4gunluk hamileyim.3.gebeligim 2si sezeryan bunu normal istiyorum hiçbir doktor kabul etmiyor ben de suan sabırla dogum zamanımı bekliyorum doktorları umursamadan. Bana bu konuda moral ve bilgi vermenizi isterim
Arkadaşlar 2 sezeryan im var. Üçüncüyü normal dogurabilir miyim?? Tecrubesi olan varmı acaba
İstanbul'da buna olumlu bakan iki doktor biliyorum. Ama elbette gebeyi muayene edip bebeğin ve annenin sağlığı iyiyse, vücut buna izin veriyorsa 2ssvd deneyebilirsin diyorlarmış. İstanbul'daysanız Yenibosna Özel Sefa Semra Çapar ile Kavacık'da Nurdan Şahin Yücel'e muayene olabilirsiniz.
Ssvd destekleyen doktorların bir çocuğu 2ssvd'yi kabul etmiyor.
TR de SSVD riskini alacak çok dr olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası.
Aynen anneler kendine guveniyor ama doktorlar bu guvenlerini alt ust ediyor. İnsaAllah doktorlarda artik su sezaryen illetinden vazgecerler yurtdisinda bu kadar kolayken ulkemizde yokusa surulmesi cok sinir bozucu.
ben elazığda yım burada konuştuğum dr.lar hepsi bana yine sezeryan yapacaksın diyo..onlarda kendince haklı çünkü hasta kararı diye bir olay yok, hekim kararı sorgulanır herhangi bir problem çıkarsa dolayısıyla onlar da kendini korumaya çalışıyor. SSVD riskli bi iş sonuçta. ülkemizde hasta isteğiyle sezaryen olmuyor mesela, tabi özel hastaneler yapıyo ama yine bi sebep gösterip yapıyolar hasta dosyasında anne isteğiyle sezaryen oldu yazamaz.
ben elazığda yım burada konuştuğum dr.lar hepsi bana yine sezeryan yapacaksın diyo..
ilk sezeryan 8 yıl oldu ama yinede risklimiş..
ben ne yapabilirim..şu drları ikna etmek için..
öyle yapacam ama en azından sancılar hafif başlasın diye beklemek istiyom..bence kararı yine doktoruna bırak risk alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?