arkadaşlar inşallah istediğimiz gibi bir doğum yaşarız.
ben de ilk hamileliğimi sezeryan yaptım 5 yıl önce şimdiki doktorum riskli olduğunu neden ssvd istediğimi merak etti.ben de int araştırdım yapanlar var falan dedim int. her yazılana inanma falan dedi baktı ben çok ısrarcıyım o zaman gelince bakarız deyip beni geçiştirdi.özel hastane tabi git git doğum zamanı gelince yok yapamayız diyebilir pat diye o yüzden dr ma güvenmiyorum ve bu hafta değiştirmeyi düşünüyorum.tek tek burdaki doktorlara sorucam hangisi ssvd ye ılımlı yaklaşırsa ona gidicem bundan sonra.inşallah bende normal doğum yapabilirim
arkadaşlar herkese merhaba 15.06.2011 tarihinde bebeğime sağ sağlim kavuştum ama maalesef ssvd yapamadım 2 gün sancı 1haftalık doğum başlangıcına rağmen maalesef doğumumun ilerleyememesi sonucu sezeryan oldum ssvd yi ciddi düşünen arkadaşlara en büyük tavsiyem riskin daha az olması için iki doğum arasını uzak tutsunlar daha rahat olacaklarına eminim.çok istediğim normal doğumu yapamadığım için üzgünüm ama sağlıklıyız ya bu çok önemli Allah herkese hayırlısı ile gönlündekini nasib etsin Amin.
arkadaşlar herkese merhaba 15.06.2011 tarihinde bebeğime sağ sağlim kavuştum ama maalesef ssvd yapamadım 2 gün sancı 1haftalık doğum başlangıcına rağmen maalesef doğumumun ilerleyememesi sonucu sezeryan oldum ssvd yi ciddi düşünen arkadaşlara en büyük tavsiyem riskin daha az olması için iki doğum arasını uzak tutsunlar daha rahat olacaklarına eminim.çok istediğim normal doğumu yapamadığım için üzgünüm ama sağlıklıyız ya bu çok önemli Allah herkese hayırlısı ile gönlündekini nasib etsin Amin.
canım bende öle çoook sıkıntılı geçirdim diyemem sezeryan durumlarını ama şunu söylemeliyim ki çok aşırı bir sancı ve üşüme ile uyandım ve tabi toparlanmam neredeyse 2 haftayı buldu yatmam kalkmam çok sızılı idi ve gaz sancılarım oldu hoş normal doğumunda anne üzerinde sıkıntıları olabiliyor ama adı üstünde normal doğum.bende 2.doğumumda planlı kesilmek istemiyorum safra ameliyatına gider gibi.....
sanırım yarın sezeryanda olacaksın canım umarım herşey gönlünce olur.şimdiden hayırlı olsun.
dün doktora gittim ve doktorum kesinlikle yanaşmıyor ne yapıcam beeen.doktorum evime çok yakın ve çok tanınan bi doktor çok ilgili değiştirmek istemiyorum ama hiç bi şekilde normal doğum yapmam diyor çok kararsızım.
önceki doktorum olur demişti ama onuda ilgisizliği yüzünden bırakmıştım şimdi de bu doktoru bırakmak istemiyorum zaten 20. haftadayım kimi bulucam ben off moralim sıfırr
dün doktora gittim ve doktorum kesinlikle yanaşmıyor ne yapıcam beeen.doktorum evime çok yakın ve çok tanınan bi doktor çok ilgili değiştirmek istemiyorum ama hiç bi şekilde normal doğum yapmam diyor çok kararsızım.
önceki doktorum olur demişti ama onuda ilgisizliği yüzünden bırakmıştım şimdi de bu doktoru bırakmak istemiyorum zaten 20. haftadayım kimi bulucam ben off moralim sıfırr
Merhabalar, benim eltim sezaryenden 7 yıl sonra normal doğum istedi ve doktoru kabul etti. Ama İstanbul'da yaptı. Ben de bu şekilde tecrübe yaşadım ama benim malesef 25 haftalık erken doğumumu normal doğum yaptım. İlk çocuğum sezaryendi...
Merhabalar, benim eltim sezaryenden 7 yıl sonra normal doğum istedi ve doktoru kabul etti. Ama İstanbul'da yaptı. Ben de bu şekilde tecrübe yaşadım ama benim malesef 25 haftalık erken doğumumu normal doğum yaptım. İlk çocuğum sezaryendi...
Bana sorarsan hiçbirşekilde normal doğum yapmam diyen bir doktor sana bir iki hafta sonra bir deneyelim derse bence son anda sezeryan olman garanti gibi. En baştan ssvd'ye olumlu yaklaşan doktor bulmak lazım hatta bırak olumlu yaklaşmasını daha önce ssvd yaptırmış bir doktor olmalı ki boş yere aylarca umut edip bekleyip sonra yine sadece doktorun isteği ile sezeryan olmayalım. Çünkü doktorlar için öncesinde sezeryan olmuş bir hastayı tekrar sezeryan yapmanın yolu çok kolay son ana kadar bekler sancı gelince ssvd'de hiçbir müdahale yapılamıyor suni sancı vs. gibi. Doğum ilerlemiyor veya çocuk strese girdi dese yapacak hiçbirşeyin yok bir dakikada sezeryanda olursun. Bence ssvd'yi daha önce yapmış birilerini bul ki için biraz daha rahat olsun. İnşallah istediğin gibi bir doğum yapma şansın olur. Allah kolaylık versin.
arkdaşlar bende ilk doğumu 10 sene önce ikizdi,yok biri tersti falan denilerek sezaryen oldum ..şimdi ankarada yaşıyorıum ve normal istiyorum inşalalh ayın 10 una elif terziden randevu aldım bakalım ne diyecek..bu arada yırtılma riski var deniyor ya acaba yırtıldığı anlaşılıyormu yada nasıl anlaşııyor..
İstanbulda nerede hangi doktora yaptı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?