ssvd (sezeryndan sonra normal dogum)yaptıran doktor

böyle bir doğum için ücret daha çok mu oluyor.doktor hastanenin aldığından hariç ekstra ne kadar ücret
alıyor

merhabalar kızlar ben 3,5yıl önce 8 saat sancı ve 8cm açılmanın ardından sezeryanla dogum yaptım bebegim dogum pozisyonu almadı ve kiloluydu . afiyet hasstanesi fazilethanım yaptırdı dogumumu 400 tl ödedik herşey dahil. şimdi 4 aylık hamileyim bende normal istiyorum fazilet hanım işi bırakmış bende ümraniyede yeni açılan fatih üni. sema hastanesine gittim elif hanım normal dogum yaparsın dedi . üniversite hastanesi maltepede yani doğumu maltepede yaptırtıcak doktor çok iyi dindar ve hiç olumsuz bbirşey söylemiyor şuan muayeneler ücretsiz .normal 750sezeryan 1250 galiba. doğuma erkek girmiyor sezeryanda bile erkek asistan bulunmuyor ben sevdim elif hanımıda hastaneyi de tavsiye ederim . birde hemen hemen bütün üniversite hastaneleri ssdv yapıyor . sezeryan sonrası normal dogum için hem anne hemde bebek yogun bakımı olan tam teşekküllü hastane arayın lütfen . tek başına dr.un iyi olması yeterli degil

bu bilgiyi verdiğinize çok sevindim.böyle söyleyen doktor bulmak çok zor.Acaba daha önce hiç ssvd doğum yaptır dımı.Sema hastanesi iyi bir hastane .böyle bir doğum için yeterli miymiş acaba.

bu bilgiyi verdiğinize çok sevindim.böyle söyleyen doktor bulmak çok zor.Acaba daha önce hiç ssvd doğum yaptır dımı.Sema hastanesi iyi bir hastane .böyle bir doğum için yeterli miymiş acaba.

elif hanımı aradım ve ssvd fıyatını muhasebe ıle gorustum 2750lıra dedıler aklınızda olsun bende bır an okadar umıtlendımkı anlatmam ama fıyatları sorarken sadce normal dogum dıye sormayın sezeryandan sonra normal dogum fıyatı nedır dıye sorun aklınızda bulunsun yoksa benım gıb 36 haftada hala bır dr bulamamsı olursunuz

siz sema hastanesinden vazmıgeçtiniz.önceki yazdığınız fiyatlar bana çok düşük gelmişti.bildiğim kadarıyla sema hastanesi pahalı bir hastane.acaba ümraniye deki doktorlara farklı fiyatmı uyguluyorlar.

sosyal paylaşım sitesinde büyük bir ssvd grubu var orada dr isimleri şehirler hertürlü bilgiye ulaşabilirsiniz

erzurumda metin ingeçte ssvd yapan var mı?Destekliyormuş ama yapan birinden de yorumları okursam içimmm rahat edecek

Eygnur nasıl oldun bu durymu çok araştırıyom bu. duyguyu yaşamak çok istiyorum normal dogumu ben gazi osmanpaşada 500 eylerde oturuyom böyle bir doktor bulsam gider konuşurum lütfen yardımcı ol bizim gibilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…