- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi VanessaRinki
ben sanki opusmedin de cocuk parkinda sevgilinin penisini elledigini kendi goguslerini de zorla ona ellettigini okudum diye hatirliyorum ama tabi sen daha dogrusunu biliyorsundur vanessacim.parkta sevgilimle öpüşmek sapıklık mı sayılıyor? sanki adama zorla sahip olmuşum gibi
ayrıca evet gitmedim konferans falan yapıldı staj yeriyle alakalı gerekli bilgilerin verildiği birtakım eğitimlerdi.
şu an başımda hoca falan olmadan random şekilde arıyorum.
iste gidecektin. muhendis olacaksan oyle random staj yapman sana hicbir fayda saglamayacak. basinda hoca olmadan da zor bulursun zaten adi olan bir okulun yok. zaten herkes muhendislikten mezun olur, senin gibi akli fikri baska yerde olanlar issiz gezer sonra puani yeterse polis falan olur, gercekten muhendis olmaya hevesi olanlar da hocalarin kapisini asindirir yardimci olsunlar diye. hic hic uzulme yani.
yine de bir tavsiyede bulunayim kendine linkedin hesabi acip start-up tarzi yerlere basvur. hem online staj yapabilirsin hem de cabuk donus alirsin. su saatten sonra kurumsal bir yer icin belgelerini bile yetistiremezsin.