Staj Yeri Bulamıyorum

parkta sevgilimle öpüşmek sapıklık mı sayılıyor? sanki adama zorla sahip olmuşum gibi
ayrıca evet gitmedim konferans falan yapıldı staj yeriyle alakalı gerekli bilgilerin verildiği birtakım eğitimlerdi.
şu an başımda hoca falan olmadan random şekilde arıyorum.
ben sanki opusmedin de cocuk parkinda sevgilinin penisini elledigini kendi goguslerini de zorla ona ellettigini okudum diye hatirliyorum ama tabi sen daha dogrusunu biliyorsundur vanessacim.

iste gidecektin. muhendis olacaksan oyle random staj yapman sana hicbir fayda saglamayacak. basinda hoca olmadan da zor bulursun zaten adi olan bir okulun yok. zaten herkes muhendislikten mezun olur, senin gibi akli fikri baska yerde olanlar issiz gezer sonra puani yeterse polis falan olur, gercekten muhendis olmaya hevesi olanlar da hocalarin kapisini asindirir yardimci olsunlar diye. hic hic uzulme yani.

yine de bir tavsiyede bulunayim kendine linkedin hesabi acip start-up tarzi yerlere basvur. hem online staj yapabilirsin hem de cabuk donus alirsin. su saatten sonra kurumsal bir yer icin belgelerini bile yetistiremezsin.

Ama hepiniz biliyorsunuz bunu ben neden bilmiyorum :mad:
Youtube gibi bir yayın platformu canım. Youtuberlar nasıl video çekip yüklüyor, Twitch'te de canlı yayın yapıyorlar. Canlı yayınlara abone olmak ücretli, bir de bağış yapılıyor. Öyle kazanç sağlıyorlar. Bu Twitch yayıncıları da yayında izleyenlerle sohbet ediyorlar chat ekranından. Chat diye hitap ediyorlar hatta. Esprisi bu yani balım. :KK51:

ben sanki opusmedin de cocuk parkinda sevgilinin penisini elledigini kendi goguslerini de zorla ona ellettigini okudum diye hatirliyorum ama tabi sen daha dogrusunu biliyorsundur vanessacim.

iste gidecektin. muhendis olacaksan oyle random staj yapman sana hicbir fayda saglamayacak. basinda hoca olmadan da zor bulursun zaten adi olan bir okulun yok. zaten herkes muhendislikten mezun olur, senin gibi akli fikri baska yerde olanlar issiz gezer sonra puani yeterse polis falan olur, gercekten muhendis olmaya hevesi olanlar da hocalarin kapisini asindirir yardimci olsunlar diye. hic hic uzulme yani.

yine de bir tavsiyede bulunayim kendine linkedin hesabi acip start-up tarzi yerlere basvur. hem online staj yapabilirsin hem de cabuk donus alirsin. su saatten sonra kurumsal bir yer icin belgelerini bile yetistiremezsin.
+1. Mühendis değilim hatta alakam yok ama senin staj yapma zorunluluğun varsa ve son dakikaya bırakırsan böyle olur tabii. Ne diyelim biz şimdi ?

Şuna yardım falan etmeyin ya öyle sinir oluyorum ki bu kafayla okusa ne okumasa ne allı fikri erkeklerde sadece

parkta sevgilimle öpüşmek sapıklık mı sayılıyor? sanki adama zorla sahip olmuşum gibi
ayrıca evet gitmedim konferans falan yapıldı staj yeriyle alakalı gerekli bilgilerin verildiği birtakım eğitimlerdi.
şu an başımda hoca falan olmadan random şekilde arıyorum.
bilmiyorum 21 yaşındaym artk ben de bazı şeyleri tecrübe etmek istiyorum.
sevgilim 22 yaşında ona da dedim istiyorum diye erken ve senin zarar görmeni istemiyorum vs diyor.
erteliyor yani beni pişman olmamdan ailemin öğrenmesinden falan korkuyormuş.
ama geçen gün parkta onun penisini elledim.
baş başa oturuyorduk onun ellerini zorla göğüslerime getirdim ama hemen çekti.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
Sadece öpüşmemişsin ki, adam tamam dese yere yatıracakmışsın adamı.
Ayrıca siz nasıl parkta uzanıp kıyafetlerle sevişme derecesine geliyorsunuz? Bu basbayağı sapıklık be.

Youtube gibi bir yayın platformu canım. Youtuberlar nasıl video çekip yüklüyor, Twitch'te de canlı yayın yapıyorlar. Canlı yayınlara abone olmak ücretli, bir de bağış yapılıyor. Öyle kazanç sağlıyorlar. Bu Twitch yayıncıları da yayında izleyenlerle sohbet ediyorlar chat ekranından. Chat diye hitap ediyorlar hatta. Esprisi bu yani balım. :KK51:
Twitch i biliyorum hatta orda olanlara şok olmuştum insanlar bunlara neden para atıyorlar diye :70: ama espriyi bilmiyordum sağol beybiliboyum 😘

Bıldırki hurmaların hesap sorma vakti gelmiş 😬 millet dönem boyunca aramış bulmuş. Bir gün aramışsın daha hele bismillah. Bir de neden hocasız arıyorsun?? Ben bir iş veren olsam öylece gelen bir öğrenciyi neden alayım? Belge yok, hoca referansı yok ee

Dünden beri arıyorsun ve bulamadın mı? Ben seni hiç anlamıyorum. Çok drama değil misin?

Burada aşk meşk temalı konular açtığınızda çoğu kişi size staj yerini ayarlayıp ayarlamadığınızı sorup,ona kafa yormanızın daha hayırlı olacağını söylemişti. Bakın ben bile hatırlıyorum bunu.

Yani ne desem ki Vanessa, geç kalmışsın. Sana okulunla ilgilen, hocalarla iletişimde ol, yavaş yavaş ekonomik özgürlüğünü eline almaya başla, çalış derken havadan tavsiye vermiyorduk. Zaten bunları yapsaydın doğal seyrinde insanlarla tanışıp birileriyle etkileşimin de olurdu. Ben stajımı Böhringer Ingelheim’da yaptım ama hocamın referansıyla, aylar önceden de bir yer bulma derdindeydim. Yaz bitecek staj bulamadım diyorsun. Daha da bulamazsın.

Back
X