• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Staj Yeri Bulamıyorum

Muhendis değilim ama benim de okulda staj zorunlulugum vardı. Okul kapanmadan aylar öncesi ayarlanmıştım yerimi. Arkadaşların ayarlarken sen ne yapıyordun

Bilmiyorum ki hahaha🤣🤣durumumuz fena değil demişti öyle hatırlıyorum yanlış aklım da kalmadiysa
Valla ben de hâlâ çözemedim onun hayatını.
Bugün de konuda çemkiriyor insanlara, ilk defa şahit oldum, normalde güzel konusuyodu sanki sjskd

Bölümüzünde bir danışman hocanız vardır. Staj ile muhtemelen o hoca ilgileniyordur. Hoca ile iletişime geçin ancak üniversitelerde bütün sınavlar bitti bulabilirsiniz umarım.
Staj bilgilendirmeleri nisan ayı başında yapılıyor ve öğrencilerden staj yeri bulma ve başvuru işlemlerini en geç mayıs ayı ortasına kadar tamamlamalarını istiyoruz. Çünkü stajyer kabul eden yerlerin kontenjanları da doluyor. Benim üniversitem için staja geç başlayanlar için bile son tarih 4 temmuz. Geç kalmış olabilirsiniz.
İlk başlarda sizin gibi öğrencilere üzülüyordum. Sonra bu aileleri adına üzülmeye dönüştü. Artık hiç bişey hissetmiyorum. Allah akıl fikir versin.

Bölümüzünde bir danışman hocanız vardır. Staj ile muhtemelen o hoca ilgileniyordur. Hoca ile iletişime geçin ancak üniversitelerde bütün sınavlar bitti bulabilirsiniz umarım.
Staj bilgilendirmeleri nisan ayı başında yapılıyor ve öğrencilerden staj yeri bulma ve başvuru işlemlerini en geç mayıs ayı ortasına kadar tamamlamalarını istiyoruz. Çünkü stajyer kabul eden yerlerin kontenjanları da doluyor. Benim üniversitem için staja geç başlayanlar için bile son tarih 4 temmuz. Geç kalmış olabilirsiniz.
İlk başlarda sizin gibi öğrencilere üzülüyordum. Sonra bu aileleri adına üzülmeye dönüştü. Artık hiç bişey hissetmiyorum. Allah akıl fikir versin.
bütün kurumsal yerler zaten mart ayında alıyor

Penis okşuyormuş :(

anneler bakar mısınız?
anneler bakın
anneler bi bakın
anne bir bak gı
anne bak yahu
anneler lütfen baksın

şeklinde konu başlığı ile konu açmasındansa penisle oynayıp doğru konu başlıkları ile abuk konular açmasını tercih ederim.

konuda toplu kıyım yapılmıştır : ) hepinize süper bir pazar dilerim.... İnsanları eleştirebilirsiniz ama eleştirileriniz hakarete, dalgaya meğilli ise üzerim.

Ah ah libido libido diye geziyorduk, elinizde olmayan dilinize vuruyor. Olsun söyleye söyleye dillendire dillendire mutlu oluyorduk.

ağır mı oldu ? hiç sanmam...

Son düzenleme:
Esas derdimiz 30 kez ceza almamıza rağmen ısrarla neden ceza aldığımızı anlamayıp her konumuzu BDV'ye açmak. Pedalı geri geri çevirmekte nasıl bir derttir? Yahu bir açtığın konulara, konu başlıklarına bak sonra gel başkaları ile dalga geç.

Şimdi içinizden diyorsunuz ki abi sende bazen dayanamıyorsun.

Evet böyle gördüm mü dayanamıyorum da bir üyeye takıp ta her konusunda eski konularını ısıtıp ısıtıp önüne mi koyuyorum?

Üye geri zekalı değil ki ;bir söylediniz yok, iki söylediniz yine yok kız anlıyor ama bunu ısıtıp ısıtıp masaya getiren hiç anlamıyor. İllaki her konusunda bu penisi çıkartıp masaya bir koyuyorsunuz.

Amaç ne bu üye defolup gitsin mi bu siteden? Yahu sen yıllarca libidom yüksek, libidom tavan diye 2 mesajından birinde yazıp durdun. Bunu bir kere gündeme mi getirdik. aaa ama senin libidon yüksekti diye kaç kez yüzüne vurduk? afferim ne güzel libidon yüksek ama sıkıntı var dilim varmıyor ama inan büyük sıkıntı var.

bak kurban bayramı geldi, bayramlık ağzımı açtırdınız gene

Son düzenleme:
bu kıza neden taktıklarını buldum ; kilo ve aşk

penis filan hikaye sorun kilolar ve bu kızın libidosunun lafta değil gerçekte yüksek olması dolayısıyla kıskançlık : ) latife yaptım şimdi gider bunu da ciddiye alırlar.

parkta eline almış okşamış, sana ne hacı sana ne ...

LinkedIn hesabın yoksa hemen oluştur. Oradan bölümüne uygun şirketlere mesaj gönder durumunu izah et.
Öte yandan patika.dev, Toptalent, Youthall, BadiWorks, Yetenek Kapısı, Öğrenci Kariyeri, Talentopia sitelerine üye olup CV oluştur hemen. Buralarda sürekli ilanlar ve bootcamp'ler var. Hem öğrenirsin hem de staj imkanı bulursun.
Keşke daha erken davransaydin. Neyse en azından bu platformlardan yürürsün.
Benim eyyorlamam bu kadar chat!

Benim acilen sektörde tecrübe amaçlı staj yapmam lazım ama hiçbir yer bulamıyorum.
sınıftaki herkes kurumsal yerlere girmiş gayet güzel mühebdislik stajı yapıyorlar.
dünden beri staj yeri arıyorum sadece 1 yer aradı beni onlar da 4.sınıf olmamı istediler.
ne yapayım ben chat
Aklın fikrin hala orda. Derslerine odaklan artık.

Benim acilen sektörde tecrübe amaçlı staj yapmam lazım ama hiçbir yer bulamıyorum.
sınıftaki herkes kurumsal yerlere girmiş gayet güzel mühebdislik stajı yapıyorlar.
dünden beri staj yeri arıyorum sadece 1 yer aradı beni onlar da 4.sınıf olmamı istediler.
ne yapayım ben chat
Dün aramaya başlamak iÇin biraz geç olmuş çoğu kişi Ya başladı ya başlayacağı tarihi belirledi . Artık iyi kötü demeden her yere bilgilerinizi yollamanız lazım

Back
X