- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
- Konu Sahibi VanessaRinki
Muhendis değilim ama benim de okulda staj zorunlulugum vardı. Okul kapanmadan aylar öncesi ayarlanmıştım yerimi. Arkadaşların ayarlarken sen ne yapıyordun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zengin kız ve çok daha zengin ünlü holding sahibi veliahtı oğlumuzYaz dizisi tadında
Vanessa zengin miydi agshshZengin kız ve çok daha zengin ünlü holding sahibi veliahtı oğlumuz
![]()
Bilmiyorum ki hahahaVanessa zengin miydi agshsh
Valla ben de hâlâ çözemedim onun hayatını.Bilmiyorum ki hahahadurumumuz fena değil demişti öyle hatırlıyorum yanlış aklım da kalmadiysa
bütün kurumsal yerler zaten mart ayında alıyorBölümüzünde bir danışman hocanız vardır. Staj ile muhtemelen o hoca ilgileniyordur. Hoca ile iletişime geçin ancak üniversitelerde bütün sınavlar bitti bulabilirsiniz umarım.
Staj bilgilendirmeleri nisan ayı başında yapılıyor ve öğrencilerden staj yeri bulma ve başvuru işlemlerini en geç mayıs ayı ortasına kadar tamamlamalarını istiyoruz. Çünkü stajyer kabul eden yerlerin kontenjanları da doluyor. Benim üniversitem için staja geç başlayanlar için bile son tarih 4 temmuz. Geç kalmış olabilirsiniz.
İlk başlarda sizin gibi öğrencilere üzülüyordum. Sonra bu aileleri adına üzülmeye dönüştü. Artık hiç bişey hissetmiyorum. Allah akıl fikir versin.
Sen nerede staj yapmayı düşünüyorsun. Mahalle arasında her amaç için kullanılan detarjan yapan bir depo da mı.bütün kurumsal yerler zaten mart ayında alıyor
Penis okşuyormuşMuhendis değilim ama benim de okulda staj zorunlulugum vardı. Okul kapanmadan aylar öncesi ayarlanmıştım yerimi. Arkadaşların ayarlarken sen ne yapıyordun
Penis okşuyormuş![]()
Aklın fikrin hala orda. Derslerine odaklan artık.Benim acilen sektörde tecrübe amaçlı staj yapmam lazım ama hiçbir yer bulamıyorum.
sınıftaki herkes kurumsal yerlere girmiş gayet güzel mühebdislik stajı yapıyorlar.
dünden beri staj yeri arıyorum sadece 1 yer aradı beni onlar da 4.sınıf olmamı istediler.
ne yapayım ben chat
Aklın fikrin hala orda. Derslerine odaklan artık.
Chat yazmış sona , tam ciddileşeceğim bi gülme geldi. İnşallah kendine uygun bir staj yeri bulur.ablanın aklı fikri nerede ? ben kaçırdım sanırım
Dün aramaya başlamak iÇin biraz geç olmuş çoğu kişi Ya başladı ya başlayacağı tarihi belirledi . Artık iyi kötü demeden her yere bilgilerinizi yollamanız lazımBenim acilen sektörde tecrübe amaçlı staj yapmam lazım ama hiçbir yer bulamıyorum.
sınıftaki herkes kurumsal yerlere girmiş gayet güzel mühebdislik stajı yapıyorlar.
dünden beri staj yeri arıyorum sadece 1 yer aradı beni onlar da 4.sınıf olmamı istediler.
ne yapayım ben chat