Kaç gün stajın?
Her gün olmasından iyidir. Sıkma canını. Tek başına da değilmişsin. Bi kız daha varmış. Çok uzun sürmez umarım.
Hem lise de hem üniversitede staj yaptım en azından bi masa bilgisayar varmış.
İşe gidip oturmadan işten çıkıyordum ayaklarımın altında yaralar çıkmıştı.
Sandalyeye yemek arası hariç oturduğumu hatırlamıyorum.
İyki de yaşamışım bu zorluğu stajımdan zor iş hayatım olmadı
Güzel bir deneyimdi.
Sonraki işlerime hep sükrettim.
malesef staj böyle bir şey ben her staj günü eve başağrısıyla dönerdim insanı meslekten soğutuyo oradakiler ama iş hayatı öyle olmuyor staja göre daha iyi sabret derim
Sanat Lisesinde okuyorum, geçen yıl da staj gördük . Bu yılda göreceğiz. . Medya iletişim Belediye'deki birimim ..Ne stajı anlamadım lisede staj mı var? bir de biriminiz nedir belediyede
bende ptt başmüdürlüğünde personel sağlık işleri bölümünde yaptım stajımı. 2 ay haftanın 5 günü anamı ağlattılar. sabah 8.30 iş başı akşam 5 iş sonuydu.. 5 dk geç gelsen azar işitip çıkış saatinden 5 dk öncesine bile izin verilmiyordu.
bütün bilgisayar girişlerini, tel bağlamayı, dağ gibi biriken evrakları dosyalamayı, 5 dk.'da bir fotokobi çekmeyi, ayak işlerini, hatta ve hatta çay getirip götürmeyi, dışarı yollayıp kahve alıp yapmamı bile istediler bende staj dosyama kötü birşeyler yazılır korkusuyla itirazsız yaptım. 10 katlı binayı uzun koridorları gezmekle harap oluyordum
ve öyle maaş alımımda olmadı, yol paramı ben ödedim servisten yararlanamadım, yemek parası da bana aitti. ve memur oldukları için genelde hepsi 40'ı geçmiş kişilerdi bir arkadaşım bile olmadı 2 ay boyunca. öğle yemekleri işkenceydi benim için.
stajın her sektörde zorluğu olabilir ama mümkünse devlete ait kurumlarda kesinlikle staj yapmayın. inanın 2 3 kilo verdim diyebilirim sıkıntıdan stresten. yani bu durumu yaşayan bir sen değilsin malesef canım. el mahkum
Canim seni anliyorum yaa ama ben türkiyeden olmadigim icin sana simdi pek fazla bisey diyemiyecem cünkü sartlar biraz farkli
bilirim cok kötü oraya her gidisinde karnindaki o kötü hissi.....
canim baktin ki hic olmuyor konusma yolunu dene?
bende yarın başlıyorum stajıma :18:
Medyaysa mesaiye kalman gerekir canım ben de kamuda basın birimindeyim ve hatta şuan nöbetteyim çıkamıyorum, yoğun olur medya...
Zaten çok zorlarlarsa eğer deneyeceğim...
aynen şunu düşünüyorum ..
"x hanım x bey ben bu yıl Ygsye giricem ders çalışmalıyım dershaneye gitmeliyim , lütfen sizde biraz müsama gösterin" ..
Sen nerede başlıyorsun canım ? Bölümün neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?