- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.041
- 798
Canım ben de stajımda çok çektim normalde öğretmenimiz saat 5'e kadar durun demişti. Bazı arkadaşlarım staj yerlerinden erken çıkarken ben geç çıkıyordum. Ne mi yaptım? Gittim staj hocama şikayet ettim. Öğretmenim ama 'Saat 5 oldu mu işi bırak çık' diye talimat verdi ve staj yerimdekiler ne derse desin ben saat 5'te çıktım. Sende hakkını ara gereken yerlere bildir.
bence ygs sınavını ertelemelisin ertelememen seni daha da strese sokar ve olumsuz şeyler açabilir başına okul dersleriyle staj işi zaten birlikte zor yürüyor birde ygs ye hazırlanmak çok çok zor seneye daha rahat hazırlanırsın hem
1 ay dolmadan staj yeri değiştirilmez diye bir şey hiç duymadım belki hocaların sürekli staj değiştirme diye öyle demiş olabilirler belkide okuldan okula değişiyor olabilir
Belediyelerde staj rahattır diye kim demiş bilemem ama pek öyle rahat olmadığını birebir kendim biliyorum.
Belediyeye bağlı bir kurumda çalışıyorum. Stajerlerimiz oradan oraya koşuşuyor. Mecburlar. Belki kaba bir tabir olacak ama getir-götür ve fotokopi işlerini yapmak için eleman almak yerine stajerleri çalıştırıyoruz. Sizlerin staja ihtiyacı var bizim de bu işleri yapacak gençlere.
Ben yanımdaki stajeri mümkün olduğunca hoş tutmaya çalışırım,çok yorulur ama onu üzecek bir şey yapmam.
Mesai saatleri dışında çalışacaksam onu eve gönderirim. Ancak herkes ben değil, birim değiştirmeyi düşünmüşsünüz ama bu defa beterin beteri durumu olmasın.
Tamam yorulmak kötü ama huzursuz ortam daha da feci bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?