- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
üretimde büyük ihtimal kot tişört gidilir,
diğer çalışanları gözlemleyip onlara uygun seçimler yapmak akıllıca olur.
ama ilk günler için en garanti çözüm, keten pantolon, düz ve sade bluzlar, düz ayakkabılar olur, hiçbir ortamda sırıtmaz.
üretimde yapacaksanız kot tshirt . net.Merhaba,
iki farklı fabrikanın farklı departmanlarında staj yapacağım. Staj yapacağım departmanlar ofis içinde değil. Üretimde yapacağım. İlk stajım olacağı için nasıl giyinsem bilmiyorum açıkçası. Çok resmi olsam komik olurmuş gibi geliyor. E kot tişört de giyilmez. Fikir verirseniz çok mutlu olurum
Merhaba,
iki farklı fabrikanın farklı departmanlarında staj yapacağım. Staj yapacağım departmanlar ofis içinde değil. Üretimde yapacağım. İlk stajım olacağı için nasıl giyinsem bilmiyorum açıkçası. Çok resmi olsam komik olurmuş gibi geliyor. E kot tişört de giyilmez. Fikir verirseniz çok mutlu olurum
Kumaş pantolon üzerine penye ve toplu saç.Merhaba,
Ben biraz süslüyüm normaldeki gibi gidememBen stajlarimda hep kot ve tişörtle gitmiştim. Okula giderken ne giyiyorsaniz öyle giyinin yine. Zaten üretimde çok dikkat çekiyor kız öğrenciler. Dikkat çekici giyinmeyin. Bir de kot yırtık olmasın :)
Yok ya alışkınım bakışlara dermişimiki farklı fabrikada staj yaptım.Üretimde CNC başında
ikisinde de olabildiğince kapalı thsirt ve dar olmayan kotlar giydim. hiç şık giyinmeyi düşünme sanayidesin çünkü.
Bakışlara hazırlıklı ol. Dikkat çekmek istemiyorsan benim söylediğim gibi giyin. Zaten baretin ayakkabın önlüğün vs olması lazım üstüne giyeceğin
Merhaba,
Hahahahaha yıkıldım su ankot- tişört yeterli. ama üretimdeysen üstüne mutlaka bir önlük al. zira fabrikada çalışan bir kadın olarak her tarafını kapatsan da yere düşen salya seslerini duymazdan gelebilecek kadar olgun değilsin henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?