Stajyer nasıl giyinir/giyinmeli?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Merhaba,

iki farklı fabrikanın farklı departmanlarında staj yapacağım. Staj yapacağım departmanlar ofis içinde değil. Üretimde yapacağım. İlk stajım olacağı için nasıl giyinsem bilmiyorum açıkçası. Çok resmi olsam komik olurmuş gibi geliyor. E kot tişört de giyilmez. Fikir verirseniz çok mutlu olurum

üretimde büyük ihtimal kot tişört gidilir,
diğer çalışanları gözlemleyip onlara uygun seçimler yapmak akıllıca olur.
ama ilk günler için en garanti çözüm, keten pantolon, düz ve sade bluzlar, düz ayakkabılar olur, hiçbir ortamda sırıtmaz.

Keten pantolon ve krem sifon bir bluz seni şık gösterir bence. Ayağına da derli toplu bir ayakkabı giyersen rahat edersin büyük ihtimalle ilk gün fabrikayi gezdirecekler size.

Ilk gün gözlemlersin ertesi gun de ona gore giyinirsin :)

pelin yazmış zaten

ilk gün bunları giy git

etrafa bak ona göre giyin

ama ne olur sünnet annesi topuzu vs yapma

saçın uzunsa salma da

at kuyruğu ideal olabilir

bir de bizim öğrenci stajyerlerimiz vardı düğüne gelir gibi giyinip gelmişlerdi ilk günler

sonra bir baktılar ki 40 ı aşkın kadınlar kot ile geliyor onlar da normal öğrenci moduna geçmişlerdi

tabiki kot/keten üstüne tişört - bluz

fabrikanın üretim kısmında staj yapacaksın sonuçta .. Ve kesinlikle yüksek topuklu giyinme saçlarını salma ..Makyajı abartma.

Kot, üstüne hoş bir gömlek tavsiye ederim.
Birde üretim demişsiniz, daha çok detay verebilirseniz daha faydalı yorumlar alabilirsiniz.

iki farklı fabrikada staj yaptım.Üretimde CNC başında
ikisinde de olabildiğince kapalı thsirt ve dar olmayan kotlar giydim. hiç şık giyinmeyi düşünme sanayidesin çünkü.
Bakışlara hazırlıklı ol. Dikkat çekmek istemiyorsan benim söylediğim gibi giyin. Zaten baretin ayakkabın önlüğün vs olması lazım üstüne giyeceğin

üretimde yapacaksanız kot tshirt . net.
gömlek kumaş pant falan komik durur.

Kumaş pantolon üzerine penye ve toplu saç.

Ben fabrikada çalıştığım zamanlarda üretimde çalışan tüm personelimiz ( işçi,tekniker,teknisyen,mühendis vs ) üretimin özel kıyafetlerini giyiyorlardı.Biz üretimde çalışacak stajyerlerimiz içinde aynı kıyafetleri temin ediyorduk.Ayrıca özel ayakkabıları vardı.Ayakkabıların ucunda çelik vardı ki bişey düşerse parmaklar kesilmesin diye.( Ben satınalma da çalışıyordum ) İlk gün abartmadan git derim ben.Yani etek elbise tarzı bişey giymemen daha iyi olur.Belki sizede fabrikanın üretimdeki personeli için giyilen kıyafetlerinden verirler.

Yok ya alışkınım bakışlara dermişim
Ben de siyah kot-gömlek falan giymeyi düşündüm
teşekkürler :)

kot kesinlikle olmaz bunu yazanları ağzım açık okuyorum. tabi ki tayyör giyecek halin yok ama casual bi giyim tercih edersen patron gözünde artın olur. istediği kadar üretim olsun sen orada çalışan değilsin ki çok rahat olasın.. rahat bi kumaş pantolon ve işe uygun bluzlar veya gömlekler daha uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…