Stajyer nasıl giyinir/giyinmeli?

Bende fabrikada staj görmüştüm normal kot tişört giyiyordum ne gşyşnşrsen giyin bakan tipler vardı zaten ben üstüme doktor önlüklerinden giyiyordum

Lise stajerleri de Üniversite stajerleri de kot pantolon tişört giyiyorlar. bunca yıllık çalışma hayatımda üretim stajına topuklu ayakkabı giyip gelen görmedim. Isletme stajinda bazen giyen oluyor.

Mümkünse çok dar, beyaz pembe gibi açık renkler ve açık yaka giymemeni de tavsiye ederim.

Patron nerede görecek üretimdeki stajyeri. Kumaş pantolon bluz ikilisi hadi ilk gün olur da sonraki günler üretimde öyle gezse gulerler. Rahat da edemez.
Konu sahibi mühendislik okuyorsunuz sanırım. Bölüm nedir? Bir de staj yapacağınız fabrikaları merak ettim.

Uretimde stajyerlere tek tip onluk verirdik biz, kiyafetlerinin uzerine giyerlerdi,herkes onlarin stajyer oldugunu bilirdi sizinki de oyle olabilir. İlk gun sade sekilde giyinip gidin sonra bakarsiniz

Bir arkadaşım üniversite okurken Türk Traktör de staj yapacağım diye saçımı kestirmişti

Erkekti o tabii saçı garip olur demişlerdi bundan 15 yıl önce

Dekolte ve çok renkli olmamalı, çok dikkat çekici aksesuar olmamalı, günlük derli toplu giysiler olsa ii olur

Keten pantolon üzeri bluz mantıklı. Fabrikada koşturacağın için ayakkabın rahat olsun. İlk gün gittiğinde gözlemlersin zaten sonrasında ona uygun gidersin.

ilk stajımı belediyede yaptım mesela stajyerlere kot pantolon serbestti ancak 2. stajımı sanayi odasında yaptım orada yasaktı personel nasıl giyiniyorsa stajyerlerde de o şart vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…