stanbul'a yakn tatil mekanlar

alacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
310
2
Slm kızlar istanbula yakın olan tatil mekanları hakkında bilgisi olanlar bana yazabilirmiGeçen sene Ağvaya gitmiştik günay otelde kaldık çok güzeldi.Şile ve yalovayı merak ediyorum.Kışın termal oteller daha cazip geliyor.Boluda listemde yer alıyor.Sizden ricam kaldığınız ve önerebileceğiniz otel isimlerini yazmanız.
 
İstanbul'a Yakın Tatil Adresleri

İstanbul'a yakın 11 doğa harikası belde

su adreslere bı bak okursun dedım

ben bu yaz kefkene gıttım gayet guzeldı yorucu olmadı ıstanbuldayım bende malum ama kefken yaz ıcın ıdeal suan havalar sogumaya basladı

bıraz daha uzak olsa eylul ekım ıcın ıdeal akcay balıkesır derım gıttım cunkı bırde memleketım mersın tasucu guzel ama uzak
 
yalova düşünürsen termal ilçesi var yalovanın..birde armutlu var oradada yine kaplıca var..onun dışında çınarcık,esenköy kalıyor ama havalar serinledi bilmem düşünürmüsün..armutluya istanbuldan direk feribot var..hem bir tane otel var hemde devremülkler var kiralayabilirsin..termalde güzel diyebileceğim 1 tane otel var..düşünürsen sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım..
 
Canım ben Şile,Ağva ve Sapanca ya gidiyorum genelde.Şilede Değirmen otel var onu tavsiye ederim..
Sapanca düşünürsen Lale oteli tavsiye ederim
 
Son düzenleme:
Merhaba alacan;

İstanbul'a yakın bölgelerden Abantta ; Büyük abant,Taksim international abant palace 5*lı donanımlı otellerdendir.Yalova'da Thermalium Welness Park otele yönlendirebiliriz Sizi.Önerilmiş olan Kartepe iyi bir alternatif olacak.The Greenpark Kartepede sıcak bir ortam yakalayabilirsiniz.İstanbul'a 1.5 saat kadar mesafesi bulunmakta.Memnuniyet çıtası oldukça yüksek bir seçenek.


Detaylı Bilgi ve Rezervasyon Tatil Hattı: 0216 550 19 19
Turon9.com

Saygılarımızla
Tur on9 Ailesi
 
istanbula hiç daha önce gitmedim ama gitmeyi çok istiyorum yardımcı olurmusunuz nerelere gideyim yada nasıl bi gezi planı hazırlayayım
 
arkadaşlar mutlaka şarköye gitmenizi öneririm istanbula araçla 3buçuk saat uzaklıkta.marmaranın tek mavi bayraklı plajına sahip ve dünyanın en uzun sahillerinden biri sarköydedir.uygun fiyata kalabileceğiniz günlük ve sezonluk evler mevcut ben her sene ordayım giden bağımlı olur(wikipediadan alıntıdır bu yazı) Şarköy ilçesi Türkiye'nin en uzun 1. dünyanın en uzun 12. kumsalına sahiptir.Şarköy ilçesi 60 km uzunluğundaki sahilleri ile deniz, balık, üzüm, şarap ve karides diyarıdır. Turizm yönünden eşsiz bir hazine, bir cennet olan Şarköy ilçesi kıyılarının temizliği ile dikkati çeker.2006 yılında denizi ve kumsalıyla mavi bayrak almaya hak kazanmıştır.Aynı başarıyı 2007 ve 2008 yıllarında da göstermiştir..İklimi ve denizin üstünlükleri yöreye ayrı bir özellik katar. Kıyılarındaki turistik konaklama yerleri, motelleri, otelleri, kamping ve deniz siteleri her geçen gün artarak devam etmektedir. Çevre il ve ilçelerden, yabancı ülkelerden gelen turistlerin uğrak yeridir. Nüfusu kış aylarına oranla 6-7 kat kadar artmaktadır.

Şarköy ilçe merkezinde otel, motel ve pansiyonların yatak kapasitesi 750 dolayındadır. Kente gelen turistlere konaklama yerleri yeterince cevap verecek durumda değildir. Haftanın belirli günlerinde turistik amaçlı olarak Şarköy’den Avşa , Marmara Adası ve diğer turistik birçok mekana motor gezileri düzenlenmektedir. Özellikle kış ve bahar aylarında gerisindeki tepelerde yetiştirilen göz alabildiğine uzanan ormanın da kattığı havasıyla Şarköy dinlenecek sakin bir ilçedir.

Ayrıca yeni açılan rüzgar sörfü kulubü Şarköy'ü rüzgar sörfü yapanlar için de mükemmel bir yer haline getiriyor. Alaçatı gibi surf merkezlerinden daha fazla rüzgar alan Şarköy'de surf yapmak bir ayrıcalıktır. Ayrıca bu rüzgar sörfü kulubü açıldığı gün Trt1'de yayınlanmıştır. Şarköy Haziran aylarında sakin rüzgarıyla rüzgar sörfü bilmeyenler içinde öğrenim için uygun bir hava sağlıyor. Temmuz ortalarında ise daha profesyonel rüzgar sörfçüleri için sert rüzgarlar alan Şarköy büyük trustik bir mekan.

Şarköy gece hayatıylada diğer tatil yerlerinden çok daha büyük bir ayrıcalığa sahiptir.Birçok disko ve barı bulunan Şarköy eğlenmek için gelen turistlerinden tercih ettiği bir yerdir.
karar sizin...
 
tabiki var canım hatta kendine ait bir seyahat firmasi bile var.(şarköy seyahat)otobüsle yarım saat molasıyla beraber en fazla 4 saat sürüyor
 
ben cok begendim orayi.
seneye yazin gitmeyi düsünüyoruz esimle
önerebileceginiz bi otel var mi?
 
çileklim üniversitenin karşısında karakoç sitesi var ordaki evler günlük veya sezonluk kiralayabiliyrsunuz.ücreti uygun,denize yakın,merkeze yakın,sahile yakın ve altında güzel bir aile cafe si var.bilgi almak için ÜNSAL KARAKOÇ 0546 966 8301.Biz hep orayı tercih ediyoruz:)
 
X