🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel inşallah böyle devam eder beslenmeye
Bizimki ikisini birden çıkarıyor. Ucları görünüyor.
Tuğce sizde de uykuda sıçrama oluyor mu?
Ateşlendiğinden beri o kadar çok oluyor kiii.
Yok yaa ama ağlaya ağlaya uyanıyor

Geçmiş olsun canım..Kızımda dis çıkarıyor sanırım.Gece boyu mırıldandı,uyandı ağladı,uyudu yine mırıldandı şeklinde.Atesleri keşke çıkmasa ama.

Hanımlar bende pzt halamlardaydim eşimle yine sıkıntılı durumlar gecenin. Bir vakti bir kadın mesajatiyor kayıtlı değil ama. Neyse sonra araya sogukluk girdi kızı tanıdım ben eskrt. Hiç bişey diyemedi gerçi tanıyor olsa bildirimleri sessize alıyor kayıtlı bile olmasa amabildirimelr açıktı. Ynimda yazdi.

O gece kavga ettik sifrelemis telefonu yine. Hiç konusmadim.
Halamda herkesin derdi farklı diyor.
Bugun annem gelecek. Kardeşim askere gidecek haftaya.

Ona bugün kişisel bakım ürünleri aldım.
eş te güzel kadın diye bir şarkı atmış cevaplamadim bile.
Annem gelip gitsin bitiyor dedim ama atandigim şehre yerleşince postalicam.
Ehliyeti de almış olurum o zamana.
Altın hesabımı patlatp kardeşimin uzedins koycktim ama kalsın şimdilik çok düştü şansıma.
Gramlari başka hesaba veya fizikiye çevirmek lazım

Nasıl yapsam yükselmesini beklersem yine aynı zarar olcak

Çok bile bekledin Allah’ın cezası bu adam

Allah yardımcın olsun, üzüldüm

İyi akşamlar kızlar yazamadım bugün hazırlık yaptım biraz fazla yaptım yine elim aza gitmiyor eşim pasta almaya gitti birazdan gelir inşallah güzel geçer doğum günü anılarında kalır 4 bitiyor 5 den gün alıyor prensesim

Maşallah canım hayırlı yaşlar olsun

Kızlar eşim orduevinde biraz alışveriş yapıyor gelince yazacağım yemek yaptım üzerimi değiştim makyaj yaptım . Annem abi bebeğin doğum günü için ona halı almak istiyor renkleri vs bakar diye ayrıca salonda parkede oynamasın oyun köşesi yaparsın halıda olmaz öyle diye düşündük bana da meğer aldığı kolyenin bilekliğini de almış yeni söyledi resim attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…