🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi anlatmaya başlıyorum

eşim gece çalışmıştı sabah geldi uyudu öğleden sonra bizde anneme gittik büyük kızımla aramız 5 dk yürürken bir baskı hissettim ama

gittik neyse ablamlar filan var annem mangal yakacak

yiğenlerim filan var dedim çocuklar azıcık sessiz olun çikolata yedim bebeğin hareketlerini izleyelim

sonra uzandım içimden bişey pıt etti

anneme dedim anne bişey oldu galiba hemen lavaboya gittim bişey yok tam çıkacakken kapıdan ayağımı bir attım şarrrrrrrrrr suyum gelmeye başladı ben bir panik bir heyecan

çocuklar koşturuyor evin içinde bağırarak

babam da birinize elektrik çarpmış sanmış

annemde hala mangal derdinde aç gitme doğuma diyor

sonra eniştemle büyük kızım eve gittiler arabayla kızım kapıdan içeri bir dalmış baba anne. Doğuruyor diye
Eşim kalkarken yere düşmüş

sonra geldiler tekrar beni almaya ama öyle böyle değil akan su eniştemin arabası batmıştı

yaa olaylı olmuş gerçekten

Her daim mangal
Annende süpermiş aç gitme
Ya o su olayı beni korkutuyor ondan bile korkuyorum düşün
İnş su gelmeden doğum olur yine

Yaa süpersin
Annen mangal derdinde

Her daim mangal
Aynen yaaa ilk defa öyle yaşadım

zaten hastaneye gittik hemşire geldi aldı beni odaya dedim ben normal yapmicam boşuna açıklık var mı diye kontrol etme

olsun bakmam lazım dedi

abovvvvvv. Ben çığlık çığlığa bir bağırmışım eşim kızım ablam herkes doğuruyom sanmış

Şuan varya nasıl güldüm hahahahah

Her daim mangal
Benim oğluşun boynunda 2 tur kordon vardı 6 cm açılmam vardı su yoktu doktor patlattı suyu . Sonra ben pilates topuna oturdum zıpla zıpla her seferinde su yerlere aktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…