Tamam tatlım o iş bendeİyi geceler kızlar
Kmsl Hnd çıkarken bir siliver etrafı sana zahmet yine
Malüm virüs var temiz tutmak lazım
Ayyyy o pilates topunda nasıl zıplıyorsunuz ya ben çok korktum arkadaşım da anlatmıştıBenim oğluşun boynunda 2 tur kordon vardı 6 cm açılmam vardı su yoktudoktor patlattı suyu . Sonra ben pilates topuna oturdum zıpla zıpla her seferinde su yerlere aktı
zaten kıymetımızı bızler bılseydık emın olun kımse hıcbırıöız gecmıste uzulmezdık ama olsın bızlere ders oldu neyin ne oldugunu gorduk cok sukur.Kız ben normalde 1 kilo ıspanak hiç almadım bir de karnın burnunda
işte bu yğzden kıymet bilmiyorlar sen hizmet ediyorsun onun umrunda değil yorulduğun
Ay valla ben yatıyorumDoğum anıları yarına kalsın sırayla anlatıp kinimizi kusar birbirimizi alkıslarız
İyi geceler canım ben diyete başladım bugün 1 tane küçük börek ve küçük bir dilim pasta yedim yarın daha sıkı başlarım arkadaş ol banaHaydi kızlar herkese iyi geceler mutlu rüyalar
gönlünüzde dilinizde kalbinizde yürepinizde ne varsa Rabbim hepimizin duasını hayra yorup kabul etsin
dükkan kapandı
Heryeri temizledim pakladım iş tamamdır
üffff çok yoruldum
Can okadar yorma kendinı desem de hepımızınde hayatı boyle tempolu malesef cıceklerın için cok uzuldum. inşallah duzelir can evde hıc cıcek bakmıyorum ben konu hakkında hiç bir bilgim yokBende az önce oturdum makinayı çalıştırdım yarın yerleştirirm çamaşırlıktakiler kurur sabahta onları katlar yerleştirirm bacaklarım agrıdı sabahtan beri ayaktayım güzel geçti kızlarım çok eğlendi. Ev temiz gün aşırı ev temizledim resmen. Kızlar benim çiçeklerim var 2 tane küçük saksıda böceklemmiş hatta birine baktım kökü solucan doluydu çıkardım suya tuttum gitti toğragını değiştirsem düzelir mi sizce canım sıkıldı çok seviyorum çiçeklerimi
hedefi kac olmakİyi geceler canım ben diyete başladım bugün 1 tane küçük börek ve küçük bir dilim pasta yedim yarın daha sıkı başlarım arkadaş ol bana
Baya aksiyonlu bir dogum olmusŞimdi anlatmaya başlıyorum
eşim gece çalışmıştı sabah geldi uyudu öğleden sonra bizde anneme gittik büyük kızımla aramız 5 dk yürürken bir baskı hissettim ama
gittik neyse ablamlar filan var annem mangal yakacak
yiğenlerim filan var dedim çocuklar azıcık sessiz olun çikolata yedim bebeğin hareketlerini izleyelim
sonra uzandım içimden bişey pıt etti
anneme dedim anne bişey oldu galiba hemen lavaboya gittim bişey yok tam çıkacakken kapıdan ayağımı bir attım şarrrrrrrrrr suyum gelmeye başladı ben bir panik bir heyecan
çocuklar koşturuyor evin içinde bağırarak
babam da birinize elektrik çarpmış sanmış
annemde hala mangal derdinde aç gitme doğuma diyor
sonra eniştemle büyük kızım eve gittiler arabayla kızım kapıdan içeri bir dalmış baba anne. Doğuruyor diye
Eşim kalkarken yere düşmüş
sonra geldiler tekrar beni almaya ama öyle böyle değil akan su eniştemin arabası batmıştı
Hoşgeldin demiştin canım sağol çok iyi bi ev sahibisin benim bebeğim küçük daha fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum, seracilik yapıyoruz su an çiçek üretimi ve çilek fidanı üretimi, izmir de yaşıyorum aslen ankara liyim ailem ankara da 24 yaşındayım öyle işte.....Ayyy sizinle tanıştık mı hiç kafa kalmadı bende merhaba hoşgeldinizhaydi tanışalım ben tuğçe ev sahibiyim
Oğluşumun kitapları geldi pek mutlu oldu yavrum
Kız çokkolay açılmayı hızlandırıyor o olmasa zor doğum yapardımTamam tatlım o iş bende
Ayyyy o pilates topunda nasıl zıplıyorsunuz ya ben çok korktum arkadaşım da anlatmıştı
Dene bence düzelir gibiBende az önce oturdum makinayı çalıştırdım yarın yerleştirirm çamaşırlıktakiler kurur sabahta onları katlar yerleştirirm bacaklarım agrıdı sabahtan beri ayaktayım güzel geçti kızlarım çok eğlendi. Ev temiz gün aşırı ev temizledim resmen. Kızlar benim çiçeklerim var 2 tane küçük saksıda böceklemmiş hatta birine baktım kökü solucan doluydu çıkardım suya tuttum gitti toğragını değiştirsem düzelir mi sizce canım sıkıldı çok seviyorum çiçeklerimi
Çok geçmiş olsun sevgiKızlar hastaneye gittik.
İyi ki gitmişz oğlumun kanında enfeksiyon çıktı
İdrarda verilecekti. Yapmadı. Yarın götürecek eşim.
Çok ağladı iğne yapıldı kan alındı.
ateşi düştü çok şükür şuan uyuyor.
280 lira tuttu. Muayene tahlil gidiş geliş.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar hastaneye gittik.
İyi ki gitmişz oğlumun kanında enfeksiyon çıktı
İdrarda verilecekti. Yapmadı. Yarın götürecek eşim.
Çok ağladı iğne yapıldı kan alındı.
ateşi düştü çok şükür şuan uyuyor.
280 lira tuttu. Muayene tahlil gidiş geliş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?