🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler kızlar
Kmsl Hnd çıkarken bir siliver etrafı sana zahmet yine
Malüm virüs var temiz tutmak lazım
Tamam tatlım o iş bende
Benim oğluşun boynunda 2 tur kordon vardı 6 cm açılmam vardı su yoktu doktor patlattı suyu . Sonra ben pilates topuna oturdum zıpla zıpla her seferinde su yerlere aktı
Ayyyy o pilates topunda nasıl zıplıyorsunuz ya ben çok korktum arkadaşım da anlatmıştı

Kız ben normalde 1 kilo ıspanak hiç almadım bir de karnın burnunda

işte bu yğzden kıymet bilmiyorlar sen hizmet ediyorsun onun umrunda değil yorulduğun
zaten kıymetımızı bızler bılseydık emın olun kımse hıcbırıöız gecmıste uzulmezdık ama olsın bızlere ders oldu neyin ne oldugunu gorduk cok sukur.

Bende az önce oturdum makinayı çalıştırdım yarın yerleştirirm çamaşırlıktakiler kurur sabahta onları katlar yerleştirirm bacaklarım agrıdı sabahtan beri ayaktayım güzel geçti kızlarım çok eğlendi. Ev temiz gün aşırı ev temizledim resmen. Kızlar benim çiçeklerim var 2 tane küçük saksıda böceklemmiş hatta birine baktım kökü solucan doluydu çıkardım suya tuttum gitti toğragını değiştirsem düzelir mi sizce canım sıkıldı çok seviyorum çiçeklerimi

İyi geceler canım ben diyete başladım bugün 1 tane küçük börek ve küçük bir dilim pasta yedim yarın daha sıkı başlarım arkadaş ol bana

Can okadar yorma kendinı desem de hepımızınde hayatı boyle tempolu malesef cıceklerın için cok uzuldum. inşallah duzelir can evde hıc cıcek bakmıyorum ben konu hakkında hiç bir bilgim yok

Baya aksiyonlu bir dogum olmus

Ayyy sizinle tanıştık mı hiç kafa kalmadı bende merhaba hoşgeldiniz haydi tanışalım ben tuğçe ev sahibiyim
Hoşgeldin demiştin canım sağol çok iyi bi ev sahibisin benim bebeğim küçük daha fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum, seracilik yapıyoruz su an çiçek üretimi ve çilek fidanı üretimi, izmir de yaşıyorum aslen ankara liyim ailem ankara da 24 yaşındayım öyle işte.....

Tamam tatlım o iş bende

Ayyyy o pilates topunda nasıl zıplıyorsunuz ya ben çok korktum arkadaşım da anlatmıştı
Kız çokkolay açılmayı hızlandırıyor o olmasa zor doğum yapardım
Dene bence düzelir gibi
Çok geçmiş olsun sevgi

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinTez vakitte iyileşir ins minik kuzucuk kıyamam ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…