Aslında hep yorgun uyku modunda ama uyumuyor değişikBindir metroya izban a seninki de yol yorgunu olsun uyusun
AyyAslında hep yorgun uyku modunda ama uyumuyor değişik
Seninki hamarat sanırım benimkini nitelendirdiğine göreAyyuyusuk mu acaba ondan mi oyle
Kadın biliyor uyursa neler olacaginiAslında hep yorgun uyku modunda ama uyumuyor değişik
Kadın biliyor uyursa neler olacagini
Ne olcak canım ojelerini rahat rahat yicek kız
He valla rahatla oje bile yedirmiyorlar bana ayıpNe olcak canım ojelerini rahat rahat yicek kız
Seninki hamarat sanırım benimkini nitelendirdiğine göreHadi bakalım ilerleyen günde yorumlarını merak ediyorum yaz buradan bana
Bir hafta sonra konuşalım yineyapar benimki masaallah diyelim. yemeği birlikte yaptık. Mutfağı birlikte topladık
Bir hafta sonra konuşalım yine
Seni vip köşemize alalım o zamanyapar benimki masaallah diyelim. yemeği birlikte yaptık. Mutfağı birlikte topladık
Cimri ama iş seviyor oda güzeltamam hatırlatırsın
Cimri ama iş seviyor oda güzelNeyse olan var olmayan var biryerimiz şişer sonra
Benimki takmadi düğün altınlarımi biz aldık.Ben napacagım ozamanherkesin bir eksiği var iste bak tuceninki besi bir yerde takti ama o da iş yapmıyo ayy KESK’e benimki de besi birlik taksa da iş yapmasa
Bi zahmet yapsın yani doğuracaksın zaten size yardıma geldiyapar benimki masaallah diyelim. yemeği birlikte yaptık. Mutfağı birlikte topladık
Benimki takmadi düğün altınlarımi biz aldık.Ben napacagım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?