🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkide gittigimde sevmedigim yemegi yapmaz ( cuma = hamsi gunu) sevdigimi yapar yatagima kadar acar yardim eder evinde is beklemez ama bombos gelir iste napayim kizindan korkuyor bana cop alinmasin

1 kg ıspanak yıkadım allah canımı almıştı . Abi bebek o zamanda deli gibi tepinirdi bi kasılırdı karnım patlayacak gibi olurdu
Kız ben normalde 1 kilo ıspanak hiç almadım bir de karnın burnunda

işte bu yğzden kıymet bilmiyorlar sen hizmet ediyorsun onun umrunda değil yorulduğun

Kalkmaya yeltenmedi mi hiç
Yoooo cuma günüydü doktora gittik 2 cm açılmam vardı doktor hafta sonu haber bekliyorum dedi . Eve geldik 2 gün merdiven in çık yürü dolaş gez derken Pazartesi sabah kahvaltıyı hazırladım bulaşık makinası boşalttım sonra doktora gittik 4 cm açılmam vardı yatış yaptı akşama doğurdum geldim .

Kız ben normalde 1 kilo ıspanak hiç almadım bir de karnın burnunda

işte bu yğzden kıymet bilmiyorlar sen hizmet ediyorsun onun umrunda değil yorulduğun
Birde benim tüm olay karnımda oldu arkadan bakan asla hamile demezdi bana

İnsan bir düğününü bir doğumunu unutmazmış gerçekten öyle.Her saniyesi benimde aklımda

Ayy benim 2. Kızımı doğuma gitmem çok olaylı olmuştu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…