Bi zahmet yapsın yani doğuracaksın zaten size yardıma geldi
onu en sonunda ben dovecegım. mıkrop ahlaksız. adam yaVolkanı yere çarpasım var
efendim aşkım diye açıyor bir de teşefonu
Gerçi doğuma 1 hafta kala kv ve annem bize gelmişti . Annem buzluğa kete yapıyordu bende ıspanak yıkıyordum kocaman göbekle benim Kv de oturdu öyle
Valla seni kayınvalidem ile döverim
1 kg ıspanak yıkadım allah canımı almıştı . Abi bebek o zamanda deli gibi tepinirdi bi kasılırdı karnım patlayacak gibi olurduO ispanaklari eve sokmam baska yemekmi kalmadi evinde yesin
Kalkmaya yeltenmedi mi hiçGerçi doğuma 1 hafta kala kv ve annem bize gelmişti . Annem buzluğa kete yapıyordu bende ıspanak yıkıyordum kocaman göbekle benim Kv de oturdu öyle
1 kg ıspanak yıkadım allah canımı almıştı . Abi bebek o zamanda deli gibi tepinirdi bi kasılırdı karnım patlayacak gibi olurdu
Boşver geçti gitti önüne bak yoksa insan çok mutsuz oluyor.1 kg ıspanak yıkadım allah canımı almıştı . Abi bebek o zamanda deli gibi tepinirdi bi kasılırdı karnım patlayacak gibi olurdu
Bak nasıl gülüyor kocayla cay keyfi ah ah
Kız ben normalde 1 kilo ıspanak hiç almadım bir de karnın burnunda1 kg ıspanak yıkadım allah canımı almıştı . Abi bebek o zamanda deli gibi tepinirdi bi kasılırdı karnım patlayacak gibi olurdu
aman erkekler iş yapsın incilerimı dokulecekBi zahmet yapsın yani doğuracaksın zaten size yardıma geldi
Yoooo cuma günüydü doktora gittik 2 cm açılmam vardı doktor hafta sonu haber bekliyorum dedi . Eve geldik 2 gün merdiven in çık yürü dolaş gez derken Pazartesi sabah kahvaltıyı hazırladım bulaşık makinası boşalttım sonra doktora gittik 4 cm açılmam vardı yatış yaptı akşama doğurdum geldim .Kalkmaya yeltenmedi mi hiç
Birde benim tüm olay karnımda oldu arkadan bakan asla hamile demezdi banaKız ben normalde 1 kilo ıspanak hiç almadım bir de karnın burnunda
işte bu yğzden kıymet bilmiyorlar sen hizmet ediyorsun onun umrunda değil yorulduğun
Odaya taşıyın birseylerBak nasıl gülüyor kocayla cay keyfi ah ah
İnsan bir düğününü bir doğumunu unutmazmış gerçekten öyle.Her saniyesi benimde aklımdaYoooo cuma günüydü doktora gittik 2 cm açılmam vardı doktor hafta sonu haber bekliyorum dedi . Eve geldik 2 gün merdiven in çık yürü dolaş gez derken Pazartesi sabah kahvaltıyı hazırladım bulaşık makinası boşalttım sonra doktora gittik 4 cm açılmam vardı yatış yaptı akşama doğurdum geldim .
Günah kız yaşan soyleyememOdaya taşıyın birseylerahaha erken yatcaz deyip odada keyif yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?