- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Günaydın canımGünaydın kızlar, mutlu günler :)
Günaydın canımGünaydın kızlar
bız ana ogul halen uyuyoruz. ruya goruyordum. gozlerımı kapatayım devam edeyım ruyaya.,
Günaydın kızlar, mutlu günler :)
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
İkisi akşam kikirdiyordu yatmadılar bak kalkamadılar
Günaydın iki gözümün çiçeğiGünaydın kızlar
Hahaha dimi bak biz yattık kalktıkİkisi akşam kikirdiyordu yatmadılar bak kalkamadılar
Cnm çocuğu okul öncesi olan annelere izin verilme durumu var insallah sende izinli olursunGünaydın iki gözümün çiçeği
Ay inşCnm çocuğu okul öncesi olan annelere izin verilme durumu var insallah sende izinli olursun
Ne güzel olur okyonusAy inş
Öyle olursa bırakıp geliriz benim yıllık iznimde var 12 gün haftaya 5günü alayım diyorum bakalım.Ne güzel olur okyonus
Kv de de gider kendin ilgilenirsin ocaga kadar
Yaaaa gerçekten mi inş olurCnm çocuğu okul öncesi olan annelere izin verilme durumu var insallah sende izinli olursun
Kara kuvvetleri uzman Çavuşlar’ın şark süresi 3 yıla düşmüş.İyi oldu adamları 4yıl tutuyorlardı sevindim arkadasa müjde verdim hemenSeverim müjde vermeyi
Korkma yolla kadını biraz eşinle başbaşa kal senelerdir zaten ayrısınız olmaz böyleEşim nöbetteyken falan kayınvalide ile iyi oluyor depremden korkuyorumBu kış kalır belki bilmiyorum yasaklar bir geliyor bir kalkıyor bellide olmuyor
Sabahları ne veriyorsun ZeynomBen bu cadıyı bi yumurtaya alıştıramadım
Arada kahvaltısını karışım yapıyor yumurtayı farketmesin yesin diye 26 aylık oldu karışımda vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?