Yapamazsan gel bana muhallebili kadayıf yaptımHiç yapmadım, yapamamaktan korkuyorum ama heves ediyorum.Cok severim.İstanbul'a gitseydik annemden isteyecektim,iptal edince iş başa düştü
Evet canım,ama Instagram'da bir tarif gördüm onu denicem.Un helvası ne kadar farklı olabilir ki diye düşünüyorum.Sen hiç yaptın mıNefis yemeklerden baktın mi şeker
Tamam,reddedemem çünkü onu da severim.sagol canımYapamazsan gel bana muhallebili kadayıf yaptım
Evet haklısın canım sucuklu filan yapımca da mı yemiyorYumurtalı ekmek yer canım
Ama ben istiyorum ki her gün olmasada 1 tane yumurtayı yesin
1 dilim ekmeğe ne kadar yumurta sürülüyor ki çeyrek ancak
Canım avakadoyu tek yiyen çocuk görmedim zaten tadı filan yok o yüzden karışım vermelisinÖncede demiştim bunu denedim o zaman yemedi
Muzu eline veriyorum bitiriyor her gün 1 tane yer
Karışım vermek de istemiyorum normal yiyor artık çok şükür sadece yumurta yemiyor
Evet tuçe avakado muzsuz yenmiyorBende muz ve avakado birlikte deneyeceğim muzun biraz tatlı olması lazım ki ilgi çeksin . Öğleden sonra verebilirim uykudan uyanınca . Birde kefir içiyor kutusundan amao kefir kutusuna muz yoğurt pekmez ile anne kefiri yapayım
Canım kolayHiç yapmadım, yapamamaktan korkuyorum ama heves ediyorum.Cok severim.İstanbul'a gitseydik annemden isteyecektim,iptal edince iş başa düştü
Yok oğlum sucuğu çok sever genelde sucuklu yaparım yemezEvet haklısın canım sucuklu filan yapımca da mı yemiyor
Canım avakadoyu tek yiyen çocuk görmedim zaten tadı filan yok o yüzden karışım vermelisin
Evet tuçe avakado muzsuz yenmiyor
1 muz yarım avakado şeklinde ayarla
Ya da yarım muz çeyrek. Avakado
Avokado Yemen beni çok şaşırtıyor.Kebapcı bir bayansın sen.Kahvaltılarda kavurmalı yumurta pastırma falan yersin diye hayal ediyorum hepEvet haklısın canım sucuklu filan yapımca da mı yemiyor
Canım avakadoyu tek yiyen çocuk görmedim zaten tadı filan yok o yüzden karışım vermelisin
Evet tuçe avakado muzsuz yenmiyor
1 muz yarım avakado şeklinde ayarla
Ya da yarım muz çeyrek. Avakado
Evet içeriğindeki yağlar çok faydalı ben küçük kızım 6 aylık olduğundan beri haftada 2 tane avakado yediriyorum yarım yarım eşime kalsa hergün ver diyor ama bu defa da bıkar diye her gün vermiyorumYok oğlum sucuğu çok sever genelde sucuklu yaparım yemez
Avokadoyu tekrar alayım muzla deneyeyim çok faydalı
Bu cadı da çok ilginç eti seviyorEvet içeriğindeki yağlar çok faydalı ben küçük kızım 6 aylık olduğundan beri haftada 2 tane avakado yediriyorum yarım yarım eşime kalsa hergün ver diyor ama bu defa da bıkar diye her gün vermiyorum
benim kızda bugünlerde et yrmiyor
Yaaaa okuonusum beni her seferinde güldürüyorsun kuzzzzzz her ne kadar adanalı olup kebapçı ciğerci olsak da değişik tatları seviyoruz kız o kavurmalı pideleri filan eşim varken daha çok yiyoruzAvokado Yemen beni çok şaşırtıyor.Kebapcı bir bayansın sen.Kahvaltılarda kavurmalı yumurta pastırma falan yersin diye hayal ediyorum hep
Benim kız severdi eti ama anlamadım bugünlerde istemiyorBu cadı da çok ilginç eti seviyor
Tavugu erol taş gibi yiyor
Aa sosyetikliğine laf yok zaten hep seni ayakta alkışlıyorum ben tabi sen göremiyorsunYaaaa okuonusum beni her seferinde güldürüyorsun kuzzzzzz her ne kadar adanalı olup kebapçı ciğerci olsak da değişik tatları seviyoruz kız o kavurmalı pideleri filan eşim varken daha çok yiyoruz
hatta suşiciye gideceğiz kızımla ama gideceğimiz yer uzak virüsten dolayı bir türlü gidemedik
yeteri kadar sosyete olduğumu da düşünüyorum yani
Tatlım öpüyorum seni kocamannnnAa sosyetikliğine laf yok zaten hep seni ayakta alkışlıyorum ben tabi sen göremiyorsun
Korona var deseydinBir bayan geldi niye sessiz sessiz burada oturuyorsun dedi gelsene arada dedi.Yeni başlamışım burada napim acabaÇayımı içeyim gideyim yanına biraz belki kaynasırız
Maskeyle otururum odasında zaten odalar 6-8kişilik corona kaçınılmazKorona var deseydin
Ayyy tatlım arkadaşlarını mahrum bırakma esprilerindenBir bayan geldi niye sessiz sessiz burada oturuyorsun dedi gelsene arada dedi.Yeni başlamışım burada napim acabaÇayımı içeyim gideyim yanına biraz belki kaynasırız
Ergen artık o işin zor valla.Üffff hiç kahvaltı hazırlamayı sevmiyorum büyük kızım her gün yemicem diyor sinirimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?