🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yumurtalı ekmek yer canım
Ama ben istiyorum ki her gün olmasada 1 tane yumurtayı yesin
1 dilim ekmeğe ne kadar yumurta sürülüyor ki çeyrek ancak
Evet haklısın canım sucuklu filan yapımca da mı yemiyor
Öncede demiştim bunu denedim o zaman yemedi
Muzu eline veriyorum bitiriyor her gün 1 tane yer
Karışım vermek de istemiyorum normal yiyor artık çok şükür sadece yumurta yemiyor
Canım avakadoyu tek yiyen çocuk görmedim zaten tadı filan yok o yüzden karışım vermelisin
Evet tuçe avakado muzsuz yenmiyor
1 muz yarım avakado şeklinde ayarla
Ya da yarım muz çeyrek. Avakado

Hiç yapmadım, yapamamaktan korkuyorum ama heves ediyorum.Cok severim. İstanbul'a gitseydik annemden isteyecektim,iptal edince iş başa düştü
Canım kolay
2 yk tereyağ
Yarım cay br sıvığını 5 kş tepeleme un koy kavur içine biraz ceviz parçaları at kavurmaya devam et

1 su br seker,1.5 su br suyu eriyinceye kadar ocakta tut kavrulan una dök hızlıca ezerek serbeti çekene kadar kavur

Son düzenleme:
Yok oğlum sucuğu çok sever genelde sucuklu yaparım yemez
Avokadoyu tekrar alayım muzla deneyeyim çok faydalı

Avokado Yemen beni çok şaşırtıyor.Kebapcı bir bayansın sen.Kahvaltılarda kavurmalı yumurta pastırma falan yersin diye hayal ediyorum hep

Yok oğlum sucuğu çok sever genelde sucuklu yaparım yemez
Avokadoyu tekrar alayım muzla deneyeyim çok faydalı
Evet içeriğindeki yağlar çok faydalı ben küçük kızım 6 aylık olduğundan beri haftada 2 tane avakado yediriyorum yarım yarım eşime kalsa hergün ver diyor ama bu defa da bıkar diye her gün vermiyorum

benim kızda bugünlerde et yrmiyor

Bu cadı da çok ilginç eti seviyor
Tavugu erol taş gibi yiyor

Avokado Yemen beni çok şaşırtıyor.Kebapcı bir bayansın sen.Kahvaltılarda kavurmalı yumurta pastırma falan yersin diye hayal ediyorum hep
Yaaaa okuonusum beni her seferinde güldürüyorsun kuzzzzzz her ne kadar adanalı olup kebapçı ciğerci olsak da değişik tatları seviyoruz kız o kavurmalı pideleri filan eşim varken daha çok yiyoruz

hatta suşiciye gideceğiz kızımla ama gideceğimiz yer uzak virüsten dolayı bir türlü gidemedik

yeteri kadar sosyete olduğumu da düşünüyorum yani

Aa sosyetikliğine laf yok zaten hep seni ayakta alkışlıyorum ben tabi sen göremiyorsun

Bir bayan geldi niye sessiz sessiz burada oturuyorsun dedi gelsene arada dedi.Yeni başlamışım burada napim acabaÇayımı içeyim gideyim yanına biraz belki kaynasırız
Ayyy tatlım arkadaşlarını mahrum bırakma esprilerinden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…