🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah acil şifalar versin kuzucuğuna

Sabahları ne veriyorsun Zeynom
Canım uyanınca eline poğaça,börek,krep ,pankek ne varsa veriyorum süt ile yiyor erken kalkıyor çünkü bizim kahvaltı hazır olana kadar çok geç olur

Bizimle de peyniri sever patates kızarması sever domates salatalık ekmek böyle sokuşturuyorum ağzına

Yumurta hiç kabul etmiyor haftada 2 gün karışım yapıyorum bugünde öyle verdim
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Biraz peynir
Pekmez
Ekmek
Süt ile ıslattım bu şekilde yiyor
Genel durumu çok şükür iyi kilo almaya başladı
2 yaş asısında 10 kg di
Şu an 10.800 45 günde 800 gr aldı

Vitamine devam ediyorum senin oğlanın diş dönemi olduğu için vitaminden bişey anlamadınız devam et bırakma bitince yine al

İyi geceler canım ben diyete başladım bugün 1 tane küçük börek ve küçük bir dilim pasta yedim yarın daha sıkı başlarım arkadaş ol bana
Hiç diyet yapacak durumda değilim yaaa sen başla motivasyonum olursa gelirim arkadan
Kmsl Hnd tamda beklediğim gibi bir Doğum kebap basında ay çok güldüm ya
Tabi kız hayatımız kebap üzerine kurulu
Geçmiş olsun canım
Çiğköfteeeeeee
Günaydın canım
Akşam topiği iyice temizledim yorulmuşum şimdi uyanabildim
Ben bu cadıyı bi yumurtaya alıştıramadım
Arada kahvaltısını karışım yapıyor yumurtayı farketmesin yesin diye 26 aylık oldu karışımda vermek istemiyorum
Canım yumurtalı ekmek filan denedin mi

Sağol canım

Sağol canım
Sizede geçmiş olsun. Çok zor gerçekten.
Dün gece sabahladık ağrıdan uyuyamadı.
yarın da böyle devam ederse hastaneye götüreceğz.
İyi ki goturmussunuz canım hastaneye.Ben de ateşli hastalıktan korkuyorum.2 kere havale geçirmisim çok şükür sıkıntı olmamış ama yoğun bakımda kalmışım minicikken.Tekrsrdan geçmiş olsun

Zeynom avakado ,,, muz,,, yoğurt,,,, büskivi bu karışımdan da yedir gerçekten kilo alıyorlar

Mesela benim kızım yumurtayı haşlama daha çok seviyor

haşlayıp üzerine azıcık zeytinyağı tuz,, toz biber kimyon,, karabiber azıcık atıyorum

Evet Zeyno abi bebek aslında yiyecek bir bebek ama ardı ardına diş çıkarmaya başladı . En son düzenli 1 ekimde yemek yiyordu ya o zaman güzel yiyormuş aslında ben anlamamışım. Çocuk yemeği kesince anladım ne yedisini. 1 ekimden beri 3 diş çıkarttı baya fark etti . Sabah gayet iyi kahvaltı etti mesela dün akşam çok güzel yedi

Yumurtalı ekmek yer canım
Ama ben istiyorum ki her gün olmasada 1 tane yumurtayı yesin
1 dilim ekmeğe ne kadar yumurta sürülüyor ki çeyrek ancak

Öncede demiştim bunu denedim o zaman yemedi
Muzu eline veriyorum bitiriyor her gün 1 tane yer
Karışım vermek de istemiyorum normal yiyor artık çok şükür sadece yumurta yemiyor

Bende muz ve avakado birlikte deneyeceğim muzun biraz tatlı olması lazım ki ilgi çeksin . Öğleden sonra verebilirim uykudan uyanınca . Birde kefir içiyor kutusundan ama o kefir kutusuna muz yoğurt pekmez ile anne kefiri yapayım

Demek şu an rahat diş konusunda

Öncede demiştim bunu denedim o zaman yemedi
Muzu eline veriyorum bitiriyor her gün 1 tane yer
Karışım vermek de istemiyorum normal yiyor artık çok şükür sadece yumurta yemiyor
Bende sabah kahvaltılarında hiç karışım vermedim kabul etmiyor zaten . Sabah 1 yumurta yapıyorum tereyağında 2 zeytin 1 tatlı kaşığı pekmez biraz peynir yiyor eline de ekmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…