Kızz lafmı soktun banaAyyy tatlım arkadaşlarını mahrum bırakma esprilerinden
Aman ergen değilken de böyleydi hiç yemek istemiyorErgen artık o işin zor valla.
Tabi her zaman böyle değil yediği günler böyle yapıyorum yemediği gün hiç birşey yemiyorÇok güzel yeter
Ahahahaha bende kahvaltı hazırlayacağım10dk sonra gidiyorum yarım saat yokum siz takılın
Tamam ayarlayacağım inş ya bebek biraz kendine gelsin deEvet haklısın canım sucuklu filan yapımca da mı yemiyor
Canım avakadoyu tek yiyen çocuk görmedim zaten tadı filan yok o yüzden karışım vermelisin
Evet tuçe avakado muzsuz yenmiyor
1 muz yarım avakado şeklinde ayarla
Ya da yarım muz çeyrek. Avakado
Boza sevdimiTamam ayarlayacağım inş ya bebek biraz kendine gelsin de
Alamadım ki Migros’a gelmemiş daha adam böyle dediBoza sevdimi
Gunaydin canım . uyumadım zaten yaGünaydın kızlar
can hayırlı sabahlar sen kalvaltıda halen karısımmı yapıp verıyorsun bebıseCanım uyanınca eline poğaça,börek,krep ,pankek ne varsa veriyorum süt ile yiyor erken kalkıyor çünkü bizim kahvaltı hazır olana kadar çok geç olur
Bizimle de peyniri sever patates kızarması sever domates salatalık ekmek böyle sokuşturuyorum ağzına
Yumurta hiç kabul etmiyor haftada 2 gün karışım yapıyorum bugünde öyle verdim
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Biraz peynir
Pekmez
Ekmek
Süt ile ıslattım bu şekilde yiyor
Genel durumu çok şükür iyi kilo almaya başladı
2 yaş asısında 10 kg di
Şu an 10.800 45 günde 800 gr aldı
Vitamine devam ediyorum senin oğlanın diş dönemi olduğu için vitaminden bişey anlamadınız devam et bırakma bitince yine al
Çok teşekkür ederim canımCanım kolay
2 yk tereyağ
Yarım cay br sıvığını 5 kş tepeleme un koy kavur içine biraz ceviz parçaları at kavurmaya devam et
1 su br seker,1.5 su br suyu eriyinceye kadar ocakta tut kavrulan una dök hızlıca ezerek serbeti çekene kadar kavur
sosyete senıYaaaa okuonusum beni her seferinde güldürüyorsun kuzzzzzz her ne kadar adanalı olup kebapçı ciğerci olsak da değişik tatları seviyoruz kız o kavurmalı pideleri filan eşim varken daha çok yiyoruz
hatta suşiciye gideceğiz kızımla ama gideceğimiz yer uzak virüsten dolayı bir türlü gidemedik
yeteri kadar sosyete olduğumu da düşünüyorum yani
Yumurta yemediği için arada yumurta yemesi adına yapıyorumcan hayırlı sabahlar sen kalvaltıda halen karısımmı yapıp verıyorsun bebıse
KesinlikleÇok teşekkür ederim canımbasarabilirim gibi duruyor
Kesinlikle460 TL altında alım fırsatı verir...
YTD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?