🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kış çok çetin geçecek insanlara hem maddi hem manevi yorgunluk olacak.Allah hepimizi feraha çıkarsın inş

Fakirler hep fırsatı kaçırır bu hep boyle
He yaaa aldık biz geçen ay hep paaaaaalı paaaalıııı bi de kredi kartına taksit yaptırdık ekstra faizle

ama canımı sıkmıyorum çünkü biz zaten bir buçuk sene sonra kullanacağız bu altınları inşallah yeni tayin yerinde taşınma vs.. tüm eşyaları burada vereceğiz...inşallah salonu yenileyeceğiz yatak odasını da...oğluma genç odası..kızlara prenses odası yapılacak beyaz eşyalarımız yeni yani iki buçuk senelik...kitaplıklar gider..çocukların yatakları çilek araba yatak aslında yepyeni çok da sağlam ama artık daha büyük yatakta yatmak istiyorlar...kızıma iyi de oğluma küçük gelmeye başladı harbiden...
Sesli hayal kurmaya başladım sağlıcakla o zamanlara erişmek nasip olsun inşallah dualarınıza talibim

Amin inş canımBiz salonu yeniledik.Tasınma olursa yatak odasını yenileyelim diyoruz burada kalırsak lojmana çıkmak istiyoruz nasip bakalım.Oğlanın araba yatağı var bizimde dolap ve ona çalışma masası almamız lazım seneye.Suan İKEA’nın minnak masa sandalyelerini kullanıyor

Dün markete gittim
Süt yumurta kağıt havlu jelibon kestane aldım 100lira tuttu yuhhh dedim daha da susuyorum
Kestane bende istiyorum ama görmedim daha.Market zaten her girişte 100tl.Biz aylık alışverişe gittik çok alınacak yok dedim ufak tefek şeyler var alalım çıksın aradan.Kasaya bir geldik 700tl tansıyonum düştü bacaklarım titredi Gerekliler olsa em az 1000tl

Çok az aldım kilosu 30 liraydı 10 liralık aldim 10 liralikta jelibon aldı çocuklar.
Gerçektende et zeytinyağı baklagiller bulgur salca falan almioruz zeytinyağını yeni aldı kayinbabam 2 tane 20 litrelik teneke geldi. Baklagiller ve bilgiye annemle kvler verdi. Salça yazın aldik toplu. Et daha 2 aylik daha var
Ama ohalde fena para döküyoruz. Bende en az 600le çıkarım toplu alışverişten ama ay içinde sut yumurta ekmek içecek falan 300-400 yine gidiyor pazar fala nda ekleyince 1500 buluyor

Maşallah sayfalar o kadar çabuk ilerliyor ki okumaya yetişemiyorum nazar değmesin

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım bir battaniye attım makineye yıkandı.

Yorgan çıkaracağım artık kombi çalışıyor ilk faturamız 82 tl :)

Sadece akşamları yaktık 10 günlük fatura bu.

Kışın tam günde ne kadar gelecek merak ediyorum

Market alışverişi yapacağım bugün rahat 250 tl falan tutar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…