Düşsün düşsün yaaaKesinlikle
460 tl altın daha da düşecek gibi .
Keşke param olsa hemen alırım.Eksi hesaptan aldım onuda kapatamadım henüz460 TL altında alım fırsatı verir...
YTD
Ben 450 dedim göreceğiz inş.Keşke param olsa hemen alırım.Eksi hesaptan aldım onuda kapatamadım henüz
Suan 458 zaten bence 400 olacakBen 450 dedim göreceğiz inş.
Yaaaa sorma aynı şeyi düşünüyorum canım keşke paramız olsaydı tam alım zamanıKeşke param olsa hemen alırım.Eksi hesaptan aldım onuda kapatamadım henüz
İnşallahSuan 458 zaten bence 400 olacak
Bu kış çok çetin geçecek insanlara hem maddi hem manevi yorgunluk olacak.Allah hepimizi feraha çıkarsın inşEşimin gittiği yerde herkese test yapılmış bir sürü kişi pozitif çıkmışhepsi de semptomsuz......virüs sandığımızdan daha çok içimizde kızlar dikkat edelim..şu kışı atlatırsak bahara Allah kerim
Fakirler hep fırsatı kaçırır bu hep boyleYaaaa sorma aynı şeyi düşünüyorum canım keşke paramız olsaydı tam alım zamanı
He yaaa aldık biz geçen ay hep paaaaaalı paaaalıııı bi de kredi kartına taksit yaptırdık ekstra faizleFakirler hep fırsatı kaçırır bu hep boyle
Amin inş canımHe yaaa aldık biz geçen ay hep paaaaaalı paaaalıııı bi de kredi kartına taksit yaptırdık ekstra faizle
ama canımı sıkmıyorum çünkü biz zaten bir buçuk sene sonra kullanacağız bu altınları inşallah yeni tayin yerinde taşınma vs.. tüm eşyaları burada vereceğiz...inşallah salonu yenileyeceğiz yatak odasını da...oğluma genç odası..kızlara prenses odası yapılacakbeyaz eşyalarımız yeni yani iki buçuk senelik...kitaplıklar gider..çocukların yatakları çilek araba yatak aslında yepyeni çok da sağlam ama artık daha büyük yatakta yatmak istiyorlar...kızıma iyi de oğluma küçük gelmeye başladı harbiden...
Sesli hayal kurmaya başladımsağlıcakla o zamanlara erişmek nasip olsun inşallah dualarınıza talibim
Kestane bende istiyorum ama görmedim daha.Market zaten her girişte 100tl.Biz aylık alışverişe gittik çok alınacak yok dedim ufak tefek şeyler var alalım çıksın aradan.Kasaya bir geldik 700tl tansıyonum düştü bacaklarım titrediDün markete gittim
Süt yumurta kağıt havlu jelibon kestane aldım 100lira tuttu yuhhh dedim daha da susuyorum
Çok az aldım kilosu 30 liraydı 10 liralık aldim 10 liralikta jelibon aldı çocuklar.Kestane bende istiyorum ama görmedim daha.Market zaten her girişte 100tl.Biz aylık alışverişe gittik çok alınacak yok dedim ufak tefek şeyler var alalım çıksın aradan.Kasaya bir geldik 700tl tansıyonum düştü bacaklarım titrediGerekliler olsa em az 1000tl
Ya niye söyledin bak canım bilezik çekti şimdi benimAltın böyle düşmeye devam ederse belki de bir bilezik alırım kredi kartına taksitle. Kanıma giriyorsun sarıkız
Bence de düşsün bütün parayı altına gömmüş bir olarak ben altının düşmesinden yanayımDüşsün düşsün yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?