Ya ben napim eşim geçen geldiğinde 1241 tllllllKestane bende istiyorum ama görmedim daha.Market zaten her girişte 100tl.Biz aylık alışverişe gittik çok alınacak yok dedim ufak tefek şeyler var alalım çıksın aradan.Kasaya bir geldik 700tl tansıyonum düştü bacaklarım titrediGerekliler olsa em az 1000tl
Kız karantina da en büyük korkum verdiğim kiloları almakHiç kahvaltı hazırlama modunda değildim aldım küçüğü pastaneye gittik
Poğaça,,, simşt,,, dilimli pizza aldım 25 tl
Markette çikolatalı süt,, cola,,, şeker,,,cips,,, süpriz yumurta (4.5 tl ya ne kadar pahalı küçücük şey) toplam 25 de buraya verdim
yeter ki dışarı çıkma hıııı bi de küçücük bir hayır işledim
Kız hava serinliyor teneke ile al 2.250gr olan 89du en son netten al gelirMarket demeyin zaten su almaya girsem bile 50 lira gidiyor .
Haftalık pazar desen 200-250
Hersey tam beslenme dört kişilik bir aile icin 6000 lira dan asagi tutmaz
500 gram ezine olmus 49 lira
Ben hep migrostan alıyorum sen nerden alıyorsun de bakım Çanakkale’nin gülüKız hava serinliyor teneke ile al 2.250gr olan 89du en son netten al gelirBenin teneke bitmek üzere bende alacağım.Çanakkaleli olarak Ezine peynırını tek geçerşm
Eve gideyim birazdan sana tenekemin fotosunu atacağım ben satış yerinden aldım ama kargo var.Bide vakumlu birsey olmaz diye düşünüyorumBen hep migrostan alıyorum sen nerden alıyorsun de bakım Çanakkale’nin gülü
Cıkmış mi sonuçAnnemle konuştum az önce dün çok hastalanmış test vermiş az önce sanırım pozitif çok üzgünüm
Daha yeni vermiş birkaç saat önce ama bence pozitif halinden belliCıkmış mi sonuç
Daha yeni vermiş birkaç saat önce ama bence pozitif halinden belli
Allah şifa versin canım çok üzüldümAnnemle konuştum az önce dün çok hastalanmış test vermiş az önce sanırım pozitif çok üzgünüm
İyi haberlerini bekliyoruz insallah değildirDaha yeni vermiş birkaç saat önce ama bence pozitif halinden belli
O kibrit çöpü bileziğinin fotosunu atan kimdiYa niye söyledin bak canım bilezik çekti şimdi benim
Değildir belki. Geçenlerde eşimde rahatsızlandı negatif çıktıAnnemle konuştum az önce dün çok hastalanmış test vermiş az önce sanırım pozitif çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?