- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Benimki 1.günde yemezOyy cok net oldu
Kardesim yegenime denedi 1. gun yedi 2. Gun gorunce cigligi basmis
Erzuruma gıdıyorlar şimdı Rabbım buyuk imtıhan dunyası2. Bir gorus her zaman sart kardesime de bebegin beyni gelismiyor demisti
Gecmis olsun canımAnnemle konuştum az önce dün çok hastalanmış test vermiş az önce sanırım pozitif çok üzgünüm
Yaşı da çok genç 35 üstünde daha çok görülüyor down sendromu27 yasın da
İnşallah canım zaten yola cıktılar Rabbım buyuk Erzurum da özel e gıttıler imtihan dunyası ne gelirse rabbımdenYaşı da çok genç 35 üstünde daha çok görülüyor down sendromu
Bir yerle kalmasın başka doktorada görünsün yanılma payları çok yüksek oluyor inşallah korktuğu gibi olmaz sağlıkla gelir bebeği
Değildir belki. Geçenlerde eşimde rahatsızlandı negatif çıktı
Insallah degildir
Selam kızlar
Sabah erken uyandım çok başım ağrıyordu tekrar yattım
Kahvaltı yaptık kahvaltıyı toplarken çarpıntım oldu çok dinlendim biraz iyiyim şu an
tuce_tuce bize haber ver inş pozitif değildir çok geçmiş olsun canım
Yaaçok üzüldüm tuce geçmiş olsun. İnşallah normal bir soğuk algınlığıdır
Gecmis olsun Allah sifa versin kuzucugaKızlar hastaneye gittik.
İyi ki gitmişz oğlumun kanında enfeksiyon çıktı
İdrarda verilecekti. Yapmadı. Yarın götürecek eşim.
Çok ağladı iğne yapıldı kan alındı.
ateşi düştü çok şükür şuan uyuyor.
280 lira tuttu. Muayene tahlil gidiş geliş.
Canım trendyoldan aldın değil mi
Sen diyince bende baktım 500 gr 60 tl di çok da uygun değil
Burda yeni mahsül fıstık kilo 75 tl
Sağ ol canım hayırlısıtuce_tuce gecmis olsun korkma negatif gelir insallah mevsim gecisidie
Teşekkür ediyorum canım . Bebek için başka doktorlara gidin yanılma payı olabilirGecmis olsun canım
yoldalar can hayırlısıyla gıdıp baksınlar nasıp artıkSağ ol canım hayırlısı
Teşekkür ediyorum canım . Bebek için başka doktorlara gidin yanılma payı olabilir
5bucuk aylık detaylı ultrasyonda goruldu. dırek Erzuruma sevkını yaptılar. zatenPolo33 kaç haftalık hamile ablan şu an
İkili üçlü tarama yaptırdı mı
Ayrıntılı ultrasonda mı görülmüş
Canım dikkat etmedim hep aynı yerden alırız hepimiz yiyoruz lezzetli tadında sıkıntı yok mis gibi tereyağında omlet yapıyorum haşlıyorum yok yemiyor onada alışır inş. ZamanalaZeyno birde sey sorcam yumurta kodlarina dikkat ediyormusun ben 3 numara asla yiyemiyorum 0 veya en kotu 1 aliyorum
Belki kokuyordur
Peki tarama testlerinde daha önce bir şey çıkmadı mı5bucuk aylık detaylı ultrasyonda goruldu. dırek Erzuruma sevkını yaptılar. zaten
Canım dikkat etmedim hep aynı yerden alırız hepimiz yiyoruz lezzetli tadında sıkıntı yok mis gibi tereyağında omlet yapıyorum haşlıyorum yok yemiyor onada alışır inş. Zamanala
2defa yaptırmıştı. doktor ilkınede demiştı sımdıde aynısını dedı.Peki tarama testlerinde daha önce bir şey çıkmadı mı
İnş önemli bir şey yoktur bazen olabiliyor düzeliyor sonra
Canım genelde detaylı da görünüyor bu tarz sorunlarPolo33 kaç haftalık hamile ablan şu an
İkili üçlü tarama yaptırdı mı
Ayrıntılı ultrasonda mı görülmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?