İnş güzel haberler alırsınız canımİnşallah canım zaten yola cıktılar Rabbım buyuk Erzurum da özel e gıttıler imtihan dunyası ne gelirse rabbımden
Merhaba canım hangi peynir ve hangi siteden alıyorsun?Kız hava serinliyor teneke ile al 2.250gr olan 89du en son netten al gelirBenin teneke bitmek üzere bende alacağım.Çanakkaleli olarak Ezine peynırını tek geçerşm
Inşaallah değildir canımAnnemle konuştum az önce dün çok hastalanmış test vermiş az önce sanırım pozitif çok üzgünüm
Geçmiş olsun canımkızlar ablamın gebelık kontrolunde bebegın kalbin de parklık cıktı boyle bır sorun yasayan oldumu hıc gebelık boyunca
İnşallah canımİnş güzel haberler alırsınız canım
İnşallah canımMerhaba canım hangi peynir ve hangi siteden alıyorsun?
Inşaallah değildir canım
Sadece nezle ya da griptir
Geçmiş olsun canım
Inşaallah yanlış anlasilmadir
Geçmiş olsun bazen cihazlardan oluyor canım daha uzman biri bakarsa farklı çıkabilir başıma geldi kalp değilde mesanesi boş görünüyor dedi ağla ağla içim çıktı sonra başka doktora gittim normal herşeyi demişti çok şükür inşallah ablanınkide öyle olur sağlıkla alır kucağınaErzuruma gıdıyorlar şimdı Rabbım buyuk imtıhan dunyası
Guzel haberleri bekliyoruz bazen yanılmalar oluyoryoldalar can hayırlısıyla gıdıp baksınlar nasıp artık
Çok geçmiş olsun Tuğçe. İnşllah değildir.Daha yeni vermiş birkaç saat önce ama bence pozitif halinden belli
İnş canımÇok geçmiş olsun Tuğçe. İnşllah değildir.
Merhaba canım paylaşım için teşekkür ederim4 büyük dilim çıkıyor her dilimde 3 e kesili.
Ben de siteye üye oldumTeşekkürler okyonus hemen isteteceğim
Cok seviyorum ezineyi
ınsallah bacım rabbım buyuk.Geçmiş olsun bazen cihazlardan oluyor canım daha uzman biri bakarsa farklı çıkabilir başıma geldi kalp değilde mesanesi boş görünüyor dedi ağla ağla içim çıktı sonra başka doktora gittim normal herşeyi demişti çok şükür inşallah ablanınkide öyle olur sağlıkla alır kucağına
Guzel haberleri bekliyoruz bazen yanılmalar oluyor
İnşallah canımGuzel haberleri bekliyoruz bazen yanılmalar oluyor
Cennetmeyvesii bak canim.bu benim gunluk kullandigim kaburga model bilezigim.
Cok geçmiş olsun cnm inşallah degilirAnnemle konuştum az önce dün çok hastalanmış test vermiş az önce sanırım pozitif çok üzgünüm
Keci severseniz keçi güzel klasık Ezine güzel benim attığım kırmızı kutulu enfesMerhaba canım paylaşım için teşekkür ederim
Hangi peynirlerini tavsiye edersin ?
Tesekur ederim canımPolo33 Geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?