Ben peynirin hemen hemen her türlüsünü severim keçi koyun inek hiç farketmez severek tüketirimKeci severseniz keçi güzel klasık Ezine güzel benim attığım kırmızı kutulu enfesöyle yumusacık değil beğenirsiniz bence
Karışıkta güzel oluyor.Amaaaa Ezine başkadır.Bak kayınvalide dıyor bizim oralarda varmı bjndan acabaokyonus peynirciyi zengin ettin bak çok taliplisi var
Bende ezineden başka yiyemem
Bazı peynirler kokuyor karışık olunca koyun ya da keçi hiç sevmem
Evet evet buzdolabında saklıyorum az birsey suyu var zaten peynır çıkartırken ters düz edin diğer dilimleri 2 aya yakın yiyoruz biz 1.5 ay kesin gidiyor bende alacağım ay sonu gibiBen peynirin hemen hemen her türlüsünü severim keçi koyun inek hiç farketmez severek tüketirim
Kırmızı kutulu tamam bu tavsiyeni not aldım
Peki bunu buzdolabında mı saklıyorsun açtıktan sonra ?
Bu bir mesaj benceKarışıkta güzel oluyor.Amaaaa Ezine başkadır.Bak kayınvalide dıyor bizim oralarda varmı bjndan acaba
Bende bakayım caniiimBen dilim almaya yetiştiremiyorum çokta pahalıya geliyor.kimisi yumuşak çıkıyor bu tam istediğim gibiŞoka atılırmı bilmem denemedim ama atılır bence hemen tğketemezseniz.Börek falan yapın kullanım işte Peynırler ulaşıp yediğinizde haber edin bana haaaa birde dua edin lütfen
Sitede kırmızı olana klasik inek peyniri diyorEvet evet buzdolabında saklıyorum az birsey suyu var zaten peynır çıkartırken ters düz edin diğer dilimleri 2 aya yakın yiyoruz biz 1.5 ay kesin gidiyor bende alacağım ay sonu gibi
Bizim sürekli aldığımız yer var her hafta ordan alınır cumartesi günleri bir büyük kalıp 30 tl civarı geliyorBen dilim almaya yetiştiremiyorum çokta pahalıya geliyor.kimisi yumuşak çıkıyor bu tam istediğim gibiŞoka atılırmı bilmem denemedim ama atılır bence hemen tğketemezseniz.Börek falan yapın kullanım işte Peynırler ulaşıp yediğinizde haber edin bana haaaa birde dua edin lütfen
Mavi yemedim.Onda koyun keci inek olabilir karışıktır o büyük ihtimal.Küçğk alabilirsin denemek için ama kırmızıya kefilimSitede kırmızı olana klasik inek peyniri diyor
Mavi olana da ezine peyniri diyor farkı nedir ki acaba ?
Umarim negatif cikar tuce cok gecmis olsunDaha yeni vermiş birkaç saat önce ama bence pozitif halinden belli
Bu vakkumlu el degmiyorBizim sürekli aldığımız yer var her hafta ordan alınır cumartesi günleri bir büyük kalıp 30 tl civarı geliyor
Dediğin gibi pahalıya geliyor böyle ama ben biraz takıntılıyım her yerden her peyniri yiyemem bazı huylarımı hiç sevmiyorum böyle
İnş canım bakalım ama bence pozitif annemi hiç böyle görmemiştim kendi de diyor zaten
Cok geçmiş olsun cnm inşallah degilir
Umarım mutlucuum teşekkür ediyorumUmarim negatif cikar tuce cok gecmis olsun
Selam boza kv nasıl olduSelam millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?