🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keci severseniz keçi güzel klasık Ezine güzel benim attığım kırmızı kutulu enfesöyle yumusacık değil beğenirsiniz bence
Ben peynirin hemen hemen her türlüsünü severim keçi koyun inek hiç farketmez severek tüketirim
Kırmızı kutulu tamam bu tavsiyeni not aldım

Peki bunu buzdolabında mı saklıyorsun açtıktan sonra ?

Ben peynirin hemen hemen her türlüsünü severim keçi koyun inek hiç farketmez severek tüketirim
Kırmızı kutulu tamam bu tavsiyeni not aldım

Peki bunu buzdolabında mı saklıyorsun açtıktan sonra ?
Evet evet buzdolabında saklıyorum az birsey suyu var zaten peynır çıkartırken ters düz edin diğer dilimleri 2 aya yakın yiyoruz biz 1.5 ay kesin gidiyor bende alacağım ay sonu gibi

Ben dilim almaya yetiştiremiyorum çokta pahalıya geliyor.kimisi yumuşak çıkıyor bu tam istediğim gibiŞoka atılırmı bilmem denemedim ama atılır bence hemen tğketemezseniz.Börek falan yapın kullanım iştePeynırler ulaşıp yediğinizde haber edin bana haaaa birde dua edin lütfen

Bende bakayım caniiim

Evet evet buzdolabında saklıyorum az birsey suyu var zaten peynır çıkartırken ters düz edin diğer dilimleri 2 aya yakın yiyoruz biz 1.5 ay kesin gidiyor bende alacağım ay sonu gibi
Sitede kırmızı olana klasik inek peyniri diyor
Mavi olana da ezine peyniri diyor farkı nedir ki acaba ?

Bizim sürekli aldığımız yer var her hafta ordan alınır cumartesi günleri bir büyük kalıp 30 tl civarı geliyor
Dediğin gibi pahalıya geliyor böyle ama ben biraz takıntılıyım her yerden her peyniri yiyemem bazı huylarımı hiç sevmiyorum böyle

Bu vakkumlu el degmiyorAy sanki babamın yeri gibi adamın ürünlerini ne övdüm beBaşka yerlerde var ama bunu deneyin bi

Cok geçmiş olsun cnm inşallah degilir
İnş canım bakalım ama bence pozitif annemi hiç böyle görmemiştim kendi de diyor zaten bu arada Babannem annemi aramış ağlıyormuş annem covid oldu diye bak ne kv ler var

Sabah diş dr.una gittim geldim. Gelirken açma simit falan aldım çayla yedik. Eşimin işleri vardı onları hallediyor. Oğlanla oynuyoruz. Çok az uyudu. Beni bırakmıyor asla. Hiçbir iş yapamıyorum bugün.Akşam da kızımın randevusu var doktorda. Böyle geçer bugün. Çocuklara çorba var Allahtan akşam yapmışım.

Sabah kızı 1 yaş aşılarına götürdüm. Eve geldim uyuttum anneme bırakıp gittim kayınvalideye yemek yaptım. 20 yaşında görümce yatıyor evde sucuk pişirip makarna yapmak dışında bi sey bilmez lohusalıkta bana bi kap yemek yapmışlıkları yoktur. Ben doğumdan geldim apar topar gitmiştik evde yemek yok iki günlük lohusa lahmacun yedim oturup. Ama şimdi ben yapmasam biliyorum eşim taşıyacak dışarıdan. O da bizim keseye zarar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…