🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun

Gecmis olsun canim
İnşallah canım zaten yola cıktılar Rabbım buyuk Erzurum da özel e gıttıler imtihan dunyası ne gelirse rabbımden
Insallah bir sikinti yoktur canim
Hiç öyle belirtileri yok şiddetli baş ağrısı aşırı eklem ağrısı bakalım hayırlısı canım
Ayyy gecen haftalarda benimde ne kadar bas agrim ve vucut agrim vardi

Ayyyyy kucuk kizimi buyugume biraktim azicik disari ciktim yaaa cok iyi geldi

Lcw ya girdim

Buyuk kizima 2 sweat tisort 160 tl
Kucuk kizima ceket 70 tl
Kendime kazak 50 tl

Doniste yemek yaptirdim 40 tl markete girdim 20 de burda harcadim

Daha da disari adim atmam❤❤

Benimde gitmem lazım oğluşa havlu çorap Polar alt ve yelek almam lazım kendimede birkaç parça üst

Güle güle kullanın

Aslinda evde giymelik esofman ve kazaklara ihtiyacim var ama.yanima para cok almadim cikarken harcamayayim diye
İyi taktikBende para yok zaten karta kuvvetMaaş yatmadı eşiminÖğlen şoktan oğlusa kalem silgi kalemtraş aldım pek sevindisalata kasesi süt su ve dondurulmuş patates aldım toplam 55tl ödedim

ben de suyum geldıgınde doktora bi yandan aglayıp bi yandan görüyormusunuz suyum geldi görüyomusunuz dıyodum kadın da görüyorum göruyorum dıyo
pesıne ebe muayene etti tekrar kızın eline yüzüne bile fışkırdı doktorum demişti suyun en üst sınırda diye
tuce_tuce nin dedıgı gıbı benım de karnım aşırı gergin sekıldr yusvarlaktı arkadan hamıle oldugum belli bile olmuyordu
bide dogum anım ebe gögsümün altından iki dirseğiyle bastırıyodu çıksın dıye Allahını seviyosan çekil git diye kızı bir itmişim ama tabiki dinlemedi

Ayyy benim de öyle itti işte bebe inmedi ki kordondan. Kendimi ve kadını nasıl sıktıysam onun kolları benim de parmaklarım morardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…