Geçmiş olsunSabah diş dr.una gittim geldim. Gelirken açma simit falan aldım çayla yedik. Eşimin işleri vardı onları hallediyor. Oğlanla oynuyoruz. Çok az uyudu. Beni bırakmıyor asla. Hiçbir iş yapamıyorum bugün.Akşam da kızımın randevusu var doktorda. Böyle geçer bugün. Çocuklara çorba var Allahtan akşam yapmışım.
Evinde dinleniyor Tuğçecim. Basit bi ameliyat değil tabi zaman ihtiyacı var bence.Selam boza kv nasıl oldu
Grnelde soyleniyor ama cok azi dogru cikiyor. Allah korusun insaallah her sey yolundadir.Baska doktorlara gitmek her zaman iyidir.İnşallah canım zaten yola cıktılar Rabbım buyuk Erzurum da özel e gıttıler imtihan dunyası ne gelirse rabbımden
Canım benim tabiki inş kısa sürede toparlarEvinde dinleniyor Tuğçecim. Basit bi ameliyat değil tabi zaman ihtiyacı var bence.
İnşallah değildir canım griptirİnş canım bakalım ama bence pozitif annemi hiç böyle görmemiştim kendi de diyor zatenbu arada Babannem annemi aramış ağlıyormuş annem covid oldu diye bak ne kv ler var
Hiç öyle belirtileri yok şiddetli baş ağrısı aşırı eklem ağrısı bakalım hayırlısı canımİnşallah değildir canım griptir
Rabbim şifa versinHiç öyle belirtileri yok şiddetli baş ağrısı aşırı eklem ağrısı bakalım hayırlısı canım
Diyet nasil gidiyor canimRabbim şifa versin
Gecmis olsun canimSelam kızlar
Sabah erken uyandım çok başım ağrıyordu tekrar yattım
Kahvaltı yaptık kahvaltıyı toplarken çarpıntım oldu çok dinlendim biraz iyiyim şu an
tuce_tuce bize haber ver inş pozitif değildir çok geçmiş olsun canım
Insallah bir sikinti yoktur canimİnşallah canım zaten yola cıktılar Rabbım buyuk Erzurum da özel e gıttıler imtihan dunyası ne gelirse rabbımden
Ayyy gecen haftalarda benimde ne kadar bas agrim ve vucut agrim vardiHiç öyle belirtileri yok şiddetli baş ağrısı aşırı eklem ağrısı bakalım hayırlısı canım
Benimde gitmem lazım oğluşa havlu çorap Polar alt ve yelek almam lazım kendimede birkaç parça üstAyyyyy kucuk kizimi buyugume biraktim azicik disari ciktim yaaa cok iyi geldi
Lcw ya girdim
Buyuk kizima 2 sweat tisort 160 tl
Kucuk kizima ceket 70 tl
Kendime kazak 50 tl
Doniste yemek yaptirdim 40 tl markete girdim 20 de burda harcadim
Daha da disari adim atmam❤❤
Aslinda evde giymelik esofman ve kazaklara ihtiyacim var ama.yanima para cok almadim cikarken harcamayayim diyeBenimde gitmem lazım oğluşa havlu çorap Polar alt ve yelek almam lazım kendimede birkaç parça üst
İnşallah canım Erzurum da cıkacak bakalım sonuçlarGrnelde soyleniyor ama cok azi dogru cikiyor. Allah korusun insaallah her sey yolundadir.Baska doktorlara gitmek her zaman iyidir.
Güle güle kullanınAyyyyy kucuk kizimi buyugume biraktim azicik disari ciktim yaaa cok iyi geldi
Lcw ya girdim
Buyuk kizima 2 sweat tisort 160 tl
Kucuk kizima ceket 70 tl
Kendime kazak 50 tl
Doniste yemek yaptirdim 40 tl markete girdim 20 de burda harcadim
Daha da disari adim atmam❤❤
İnşallah canım sonucları cıkarcak bakalım Erzurumda yegınımde aglıyor annesini istıyorGecmis olsun canim
Insallah bir sikinti yoktur canim
Ayyy gecen haftalarda benimde ne kadar bas agrim ve vucut agrim vardi
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun
İyi taktikAslinda evde giymelik esofman ve kazaklara ihtiyacim var ama.yanima para cok almadim cikarken harcamayayim diye
ben de suyum geldıgınde doktora bi yandan aglayıp bi yandan görüyormusunuz suyum geldi görüyomusunuz dıyodumŞimdi anlatmaya başlıyorum
eşim gece çalışmıştı sabah geldi uyudu öğleden sonra bizde anneme gittik büyük kızımla aramız 5 dk yürürken bir baskı hissettim ama
gittik neyse ablamlar filan var annem mangal yakacak
yiğenlerim filan var dedim çocuklar azıcık sessiz olun çikolata yedim bebeğin hareketlerini izleyelim
sonra uzandım içimden bişey pıt etti
anneme dedim anne bişey oldu galiba hemen lavaboya gittim bişey yok tam çıkacakken kapıdan ayağımı bir attım şarrrrrrrrrr suyum gelmeye başladı ben bir panik bir heyecan
çocuklar koşturuyor evin içinde bağırarak
babam da birinize elektrik çarpmış sanmış
annemde hala mangal derdinde aç gitme doğuma diyor
sonra eniştemle büyük kızım eve gittiler arabayla kızım kapıdan içeri bir dalmış baba anne. Doğuruyor diye
Eşim kalkarken yere düşmüş
sonra geldiler tekrar beni almaya ama öyle böyle değil akan su eniştemin arabası batmıştı
Ayyy benim de öyle itti işte bebe inmedi ki kordondan. Kendimi ve kadını nasıl sıktıysam onun kolları benim de parmaklarım morardıben de suyum geldıgınde doktora bi yandan aglayıp bi yandan görüyormusunuz suyum geldi görüyomusunuz dıyodumkadın da görüyorum göruyorum dıyo
pesıne ebe muayene etti tekrar kızın eline yüzüne bile fışkırdı doktorum demişti suyun en üst sınırda diye
tuce_tuce nin dedıgı gıbı benım de karnım aşırı gergin sekıldr yusvarlaktı arkadan hamıle oldugum belli bile olmuyordu
bide dogum anım ebe gögsümün altından iki dirseğiyle bastırıyodu çıksın dıye Allahını seviyosan çekil git diye kızı bir itmişim ama tabiki dinlemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?