🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Disler perisan etti bebeleri cabucak cıkarsın kuzu

Bizde iyiyiz cok şükür evde zaman geciriyoruz
Evet bukadar erken beklemiyorduk biz diş onun için ilk başta anlamdık derdini kuzumun.
Bizde dün akşam yasaklar gelince anı bir karar ile netfix aldık daha izleme fırsatımız olmadi hatta öyle bir fırsatımız olacakmı oda belli değil Ama aldık yinede
Bilim kurulundaki prof. 7-9 gün içinde eğer vakalarda düşme eğilimi olmazsa daha daha ciddi yasaklar gelecek diyor.Galiba sokağa çıkmayı tamamen yasaklayacaklar bu gidişat devam ederse.
Görümcem göğüs doktoru haftada 2 gün covit polk. yapıyor 3 gün kendi dalının polik.yapiyor sürekli icapci senin gibi 3 tane çocuğu var 10-5-2 yaşlarında artık kafayı yemiş durum da hastanede olmadığı zamanlarda bile cep telefonunda sabaha kadar sürekli görüşme yapıyor bilg.basinda evde bile hasta yatırıp tahlil bakıyor sabahlara kadar.Sitresten saçlarını falan yolmaya başlamış artık.saglikcilar bitik durumda kısacası inşallah herkes bir silkenip kendine gelir de bu zor gunleri geride birakiriz

Yaa çok sinir hep de düzgün aklı başında insanlar var binada. Herkes selamlaşır konuşur. Zaten adam ilk bakınca bende herhalde tanıdık biri diye baktım. Bu beyinsiz kimin nesiyse artık.
edepsız insan cok bacım ılk oturdugum bınada bekar kız vardı sakın tek yasıyanlar bu tarz ortamları var dıye demiyorum asla ama bu kızı erkek arkadasları gece 1de gelıyorladı hep dıger gece 4de gıdıyorlardı. kımde gormesın dıye ama goze batıyorlardı. bıde karsı komsum oldugu ıcın altakı kadında bana imanlı ımalı konusmalar yapmıştı ılk tasındıgım zamanlarda. ama cok sukur tasındım ordan cumku korktum ordan.

okyonus canim peynir sipariş edemedim
Kargo seçimi yapmalısınız diyor ama bir türlü kargo seçimine olanak sağlamıyor
Ben netten almadım hep yerinden aldık.İZmire gelirken yol üzerimde uğradık alınmamasına üzüldümmbende alacağım bir haftaya.İletişim numarasını ararım bklm ne diyecek

Allah yardimciları olsun onların işide daha daha zor canim

Esila covit geçirenlerin sinir sistemleri ve kaslari malesef zayifliyormus hatta bu sebepten agir gecirenler fizik tedavi görüyormus.Bizimde hergun mutlaka kolumuz,omzumuz,bacagimiz biyerimiz ağrıyor malesef.seninde daha önceden zaten sıkıntıların varmış muhtemelen covit tetikledi şuanki durumunu.

Bilmiyorum ben daha once ise gidip gelirken otobusler degistiginde usutup boynumun ters donmesi ( ileri duzey duzlesme normalin tam tersi sekil almis ) ve hafif skoyloz ile 2.5 ay da zor iyilestim
Sonrasinda senesine 1 haftada iyilestim
6 ay sonra tamamen kilitlenme ile 3 gunde kendi yontemlerimle iyilesmistim
Bu seferki kipirdamasamda cok acili oldu
3 saat ne yattim ne kalktim ne oturdum
Covid pozitifmiyim diyede supheliyim ilaclar etki etmiyor benim yontemlerim etki etmiyor ama covit poliklinikleri dolu ve ztn raporu yok benim isime yaramiyor
Ilkinde 3 kere basa sarmistim o kdr ugrasamam hayir cok zor oluyor
Afedersiniz ama tek elle telefonu sesli klavye fln kullandim yoksa ne wc ne banyo ne giyinme ne sac tarama dis fircalama hep yardim aldim
Doktorum biliyor gecmezse gel dedi ztn, daha once hafif olanlarda hemen 1 saat fizik uygulardi
Zaman gecse iyi olsam diyorum sonra reklamlar aklima geliyor is arkadasim cok kotuydu o geliyor sukrediyoru.

Bu arada pastavilla bezelye unundan vegan makarna yapmis bugun igda paylasmislar acaba sizin bebise uygunmudur aklima geldi

Haklısın terbiyesiz insan çok malesef.

Haklısın terbiyesiz insan çok malesef.

Ya bizim arka mahallede bir apartman var cok fena hep yaslilar ama yilin 9 ayi balkondalar 3 ay kis uykusuna yatiyorlar cok sinir bozucu bir durum
Arkadasim bsy firlatiyor cok fenadir
Sende su atsaydin

Ya bizim arka mahallede bir apartman var cok fena hep yaslilar ama yilin 9 ayi balkondalar 3 ay kis uykusuna yatiyorlar cok sinir bozucu bir durum
Arkadasim bsy firlatiyor cok fenadir
Sende su atsaydin
Bir daha karşılaşırsak ve bakarsa yapabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…