• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⭐Benimkisi Bir Değişim Hikayesi⭐

albeni

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
121
13
33
40
Almanya
Herkese merhaba
Öncelikle günlüğüme hoşgeldiniz.
Hikayeme geçecek olursam;
160 boyunda
Taaaaaa 67 kilolardan büyüüük bi azimle 8 ayda 52 kiloyu görmüş,ama son 3 ayda tamamen sağlıksız beslenme sonucu ki(5 gün hiç bişey yemeyip,2 gün ne bulduysam yiyordum)
geri 60 kiloya gelmiş
Sonrasında en normal haliyle dar gelen kıyafetler,mutsuzluk......
ve busefer yeniden başlamış(10 gün önce)hatta 2 kiloda verip 58 kiloya düşmüş biriyim.
Artık fırsat buldukça yaşadığım degişıklikleri belki menülerimi burda paylaşacağım. Hayırlı olur inşaallah.
Başlangıç;60.7
1.hafta 58.1
2.hafta. 57.2
3.hafta. 56.4
4.hafta. 55.7
5.hafta. ????

Son düzenleme:
Bu arada hedef kilom 48
Ama olmadı 50 kiloda iyidir.
Beslenme konusunda oldukça iradeliyimdir. Çok saglıklı beslendigimi söyleyemem ama.
En büyük eksiğim spor. Ah bi havalar ısınsa, herşey daha kolay olacak.

Öncelikle hayırlı olsun günlüğün. :) hedeflerimiz aynı, takipteyim, yanındayım. :KK19:

Teşekkür ederim. Sen kaç kilosun?
İnşaallah kalıcı ve saglıklı bi şekilde veririz
55.5 civarıydım en son. En yüksek 63'ü görmüştüm baya seneler önce. Sonrasında 54-58 arası değişti durdu. Bir türlü o 48i göremedim yani. Hep bir çaba içerisindeyim... İnşallah bu sefer olur. :)

55.5 civarıydım en son. En yüksek 63'ü görmüştüm baya seneler önce. Sonrasında 54-58 arası değişti durdu. Bir türlü o 48i göremedim yani. Hep bir çaba içerisindeyim... İnşallah bu sefer olur. :)
Evet insaallah bu sefer olur. 48 i görmeyi bende çok istiyorum. 48 kiloda nasıl olurum çok merak ediyorum gerçekten.

Slm
Bu günkü kahvaltım;
Büyük 1 dilim beyez peynir
5 tüm ceviz
Sade yeşil kahvem
Genelde kahvaltım çoğu zaman böyle
Hem çok seviyorum,hem tok tutuyor

Öğlenci menüm ise;
2 haşlanmış yumurta
1 greyfurt

Akşam arkadaşa gidecez. O yüzden öğleni hafif geçiştirdim. Umarım akşam irademe hakim olurumda abartmam.

Slm
Bu günkü kahvaltım;
Büyük 1 dilim beyez peynir
5 tüm ceviz
Sade yeşil kahvem
Genelde kahvaltım çoğu zaman böyle
Hem çok seviyorum,hem tok tutuyor

Öğlenci menüm ise;
2 haşlanmış yumurta
1 greyfurt

Akşam arkadaşa gidecez. O yüzden öğleni hafif geçiştirdim. Umarım akşam irademe hakim olurumda abartmam.
canım dikkat et bu davetler bizi hep mahvetti bahane uydur yeme rejimdeyim deyince aman boşverler başlar o yüzden midem rahatsız falan de yemeeee:KK20:
bi de bence peynirin kalorisine bak:KK19:

canım dikkat et bu davetler bizi hep mahvetti bahane uydur yeme rejimdeyim deyince aman boşverler başlar o yüzden midem rahatsız falan de yemeeee:KK20:
bi de bence peynirin kalorisine bak:KK19:
Haklısın canım. Akşam olabildiğince yememeye çalışacağım. Bi sınav gibi olacak aslında bu. Bakalım hangi derecede atlatacağım.
Peynirim yağlı peynir. Benim yediğim dilim 150 kcal
Cevizde 130 kcal
Yani aşağı yukarı kahvaltım 300 kcal

Haklısın canım. Akşam olabildiğince yememeye çalışacağım. Bi sınav gibi olacak aslında bu. Bakalım hangi derecede atlatacağım.
Peynirim yağlı peynir. Benim yediğim dilim 150 kcal
Cevizde 130 kcal
Yani aşağı yukarı kahvaltım 300 kcal
kalorisi kahvaltı için iyiymiş:KK19:

1 dilim peyniri minik minik dograyıp üstünede cevizleri ufaltıp karıştırıyorum.
Hem doyurucu hem severek yediğim bir öğün oluyor benim için.

Çok şükür akşamı hafif atlattım sayılır
Şimdide koca bi bardak biberiyeli yeşil çayımı içiyorum.
Geçen hafta Perşembe 58.1 dim
Bakalım bu Perşembe sonuç ne olacak?

Günaydın
Bugünkü menüm;
Sabah; 1 greyfurt
Sade yeşil neskafee
Öğle; tavuklu salata düşünüyorum
Akşam; çorba
Bugünü bu menüyle geçirebilirsem aferin bana.

kahvaltın hariç diğer öğünler bence iyi günü böğle kapat:KK19:
ben de bugün sabah 72.400 geldim 200 gr gitmiş
kahvaltıda kellogs yedim:KK72:
öğlen elma
akşam tavuk çorba salata
sporumu da akşam inşallah yaparım :D

kahvaltın hariç diğer öğünler bence iyi günü böğle kapat:KK19:
ben de bugün sabah 72.400 geldim 200 gr gitmiş
kahvaltıda kellogs yedim:KK72:
öğlen elma
akşam tavuk çorba salata
sporumu da akşam inşallah yaparım :D
Tebrik ederim canım. İnşaallah giden kilolar bidaha hiç gelmez. Senin menünde çok iyi. Üstelik sporda yapıyorsun. Bu azimle hedefine kısa sürede ulaşacaksın.
Ben yaklaşık 6 ay gibi bi süre tek öğün beslendim. O yüzden pek çeşitli kahvaltı şimdilik yapamıyorum.

Tebrik ederim canım. İnşaallah giden kilolar bidaha hiç gelmez. Senin menünde çok iyi. Üstelik sporda yapıyorsun. Bu azimle hedefine kısa sürede ulaşacaksın.
Ben yaklaşık 6 ay gibi bi süre tek öğün beslendim. O yüzden pek çeşitli kahvaltı şimdilik yapamıyorum.
spor hafta içi çok zor olacak işten git yemek hazırla, topla çocuk da var bende, hiç olmazca 20 dk yürümeye çalışacam

Back
X