- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Babet giyiyorum olabilir :26:
Benim kislik ayakkabilarim öyle lastikli alti. Ne zaman onlari giysem esimi carpiYorum
Ayakkabidan cok fark eder dene bak. Alti lastikli olmayandan giy oluyormu dene
bende de çok oluyor ya havalar soğukken kimseyle tokalaşamıyorum resmen çat çut çarpılıyorum.
birde markette arabaları ben süremem çünkü her tuttuğumda çarpılıyorum. dikkat ettim en çok market arabalarısevgilim dalga geçiyor benimle duyulacak kadar çok ses çıkıyor üstüne bir de canım acıdığı için bağırıyorum çünkü
toprak elektriğimi almıyor diye bir şey yok yeterli teması sağlamamış olabilirsiniz yada sıfırlandıktan sonra tekrar elektrik oluşturmuş olabilirsiniz. toprak elektiriği almıyorsa fizik bilimi çöker yapmayın
son olarak da doğal taşların her birinin elektriğini boşaltmanız gerekiyor belirli aralıklarla. annem bana ametist almıştı biraz asabiyim diye onları ne zaman taksam başıma hep çok kötü şeyler geliyordu. o günüm resmen sinir harbi oluyordu. geri götürdüm ben taşları adamın dediğine göre ametist haftada bir gün toprağa bırakılmalıymış. kuvars içinde suda bekletmek gerekliymiş falan filan. ben uğraşamam valla bunlarla. sinirli ve elektrikli halimle mutlu yaşamayı öğrendim
ayakkabıdan,kabandan ve kıyafetlerden oluyor o elektrik.
ayakkabının altı kauçuksa elektrik yapar,elbise polyester karışıksa oda yapar kabanlarda polyester karışık ise sürtündükçe bunlar elektrik yapar.çözümü pamuklu kıyafet giymeye çalışılabilir(pamuklu kıyafet satan biyer kaldımı bilmiyorum hepsi polyester karışık çünkü),ve ayakkabının tabanı kauçuk değil kösele olursa elektrik yapmıyor denedim oldu
Vücuttaki elektriği atma yolları :
-akupunktur
-abdest alma
-çıplak ayakla toprakta dolaşmak yada çıplak elle toprağı ellemek
-banyo yapmak
-plastik naylonumsu ayakkabılardan uzak durmak
-yünlü giysiler giymemek
-ametist taşı takmak yada taşımak
-stresten gerginlikten uzak durmak
bende ve oglumda var cıddı boyutta
bızı sadece ınsan olarak esım carpıyor ama gerı kalan herseyı tutacakken ıkı kere dusunuyoruz
oglum 3y asında parka gıttıgımızda kaydıraktan kaymak ıstemıyor
elektrikli hatunlarnaptınız bir çözüm bulabildinizmi hoş çözüm belli çıplak ayak toprakta gezmek hiç olmadı duvarlara ellerinizi sürün
Ametist taşı alcam kendime ben de.cok kötü durum sizi anliyorum.bendede ayni sorun vardi.gerci hala arada oldugu oluyor.esimle birbirimize dokundugumuzda cizirdiyoruz filan.bende toprak cok ise yaradi.ayrica ametist tasiyorum tenime deger halde,zaten sevdigim bir tastir , umarim sorununu cözüm bulursun en kisa zamanda.
elektrikli hatunlarnaptınız bir çözüm bulabildinizmi hoş çözüm belli çıplak ayak toprakta gezmek hiç olmadı duvarlara ellerinizi sürün
merhabalar,
herkesin vücudunda elektrik yükü vardır ama bazılarımızda daha da fazla vardır :) bu birikmenin çeşitli sebepleri olabilir. kuru ortamlar, lastik ayakkabılar ve nylon kıyafetler birikimi artırır genelde. ben de bazı ayakkabılarımı giydiğimde daha çok hissederim o gerilimi. elektronik aletlerden de yüklenebiliyoruz bazen statik biçimde. yani sizin vücudunuza özel bir durum değildir, daha doğrusu vücudunuzda bir sıkıntı olduğundan deği bu fazla birikme :)ama gergin olduğunuzdan da yüklenmiş olabilirsiniz. çünkü bahsettiğimiz statik elektrik ve gerginlikle yakınn tanımları var :) evinizi nemlendirmeyi deneyin, lastik ayakkabı giymeyin, lastik derken her polimer de lastik değildir mesela ama bazı babetler standart lastik oluyor. evde döşemeler de buna sebep oluyor olabilir. bolca suyla temas edin, su iletken olduğundan şarjı da boşaltır. toprakla temas edin. kapasitör (yük depolama yeteneği)olan doğal taşları da kullanabilirsiniz ancak çoketkin bir yararları olmayacaktır. bol elektrikli ama elektriği yerinde kullandığınız günler dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?